User
Pass
2FA
 
 

Sufleu de dovlecei

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message114
scipioaa

[Wicked Sick]



Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134, Topics: 1804
Location: Romania

Reputation: 1658.2
Votes: 601

Post Posted: 20-01-2016, 21:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)





Ingrediente
Pentru 3 forme mici:
150 g dovlecei
50 g cascaval
1 ou
2 linguri pesmet
cativa catei de usturoi
sare si piper
cimbru verde
busuioc verde
ulei si putin pesmet pentru uns formele
putin parmezan pentru presarat deasupra sufleului
Mod de preparare Sufleu de dovlecei:
Dovleceii se curata de coaja si seminte si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara cu putina sare si se lasa deoparte vreo 10 minute, timp in care isi vor lasa zeama. Stoarcem bine de zeama presand razatura de dovlecei intre palme.

Punem intr-un castron, apoi adaugam cascavalul ras, galbenusul de ou, cele 2 linguri de pesmet, piper, usturoiul pisat si ierburile aromatice tocate. Amestecam bine compozitia pana devine omogena.

Compozitie pentru sufleu de dovlecei

Albusul il mixam cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare. Incorporam in compozitia de dovlecei amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Formele le ungem bine cu ulei si le tapetam cu pesmet. Le umplem cu compozitia de dovlecei, presaram cu putin parmezan

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se serveste cald cu sos de usturoi sau cu sos tzatziki.

Sufleu de dovlecei

Pofta buna! 😉



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 24-08-2025, 06:53:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password