User
Pass
2FA

Sugestion: Beta testing Raids

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message666
Roalliance

[Imbah Mage 4ever]

Status: Offline
(since 19-06-2011 16:44)

Votes: 6

Post Posted: 17-04-2010, 07:54:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Instantele care nu sunt inca gata ar putea fi deschise pe server fara loot pana cand sunt scriptate cum trebuie.

In modul acesta vom putea testa instantele, vom putea reporta bug'uri etc, fara a avea ceva de castigat in urma unei instante nescriptate (free loot).

-Icc 10 scriptati se restu bosilor (daca e greu de scriptat gunship battle faceti un portal ca la anub si gata)
-Toc 25
-Toc 10 restul bosilor
Icc 25 e degeaba ptr ca multi nu vor face.

PS : FIX LEVIATHAN - vehiculele s-au buguit si murim noi (vehiculele avand viata full) Instant. si un script la razor ar fii de folos + archievements ptr bosi din antechamber si keepers (trenuletu de la mimiron nu merge , thorim ia bersek din prima , freya am facut but no archieve. Am facut si iron asembly but no archieve. Kologarn moare jos si trebe unu sa sara sa dea lootu, puneti la toti bosi un chest cum e pe blizz si trecem podu dupa cel batem si gata.

Poti sami zici si mie ce fel de scripturi trebuie la server C++ sau Lua ca am un prieten care face niste scripturi si poate te ajuta (a facut toc 10 80% blizzlike din cate am auzit + npc deala sa sumoneze si podeua sa se crape la Anub.)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
healu

[Bolnav cu nervii]

(since 27-10-2013 11:42)

Votes: 10

Post Posted: 17-04-2010, 09:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scripturile folosite sunt C++, LUA este folosit numai pentru arcemu sau ascent.
L-am reparat pe thorim, cat timp raportati buguri o sa fie rezolvate.

"I am always outnumbered, but never outmanned."
0 0

Back to top
Roalliance

[Imbah Mage 4ever]

(since 19-06-2011 16:44)

Votes: 6

Post Posted: 17-04-2010, 12:21:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

healu daca esti la allydami un /w pe leap sa ne ajuti sa intram in antechamber ca e bggat leviathan si fac un FULL bug report ...am vazut taote encounterele blizzlike si stiu exact ce abilitati au bosi . Nu cred ca o sa fie 100% blizzlike dar macar 50%.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 27-07-2025, 12:57:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password