User
Pass
2FA
 
 

reteta PORC ÎN SOS MARSALA CU CIUPERC

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message232
M3:
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 19-08-2016 21:35)
Joined: 23 Jun 2016
Posts: 591, Topics: 145
Location: Bucuresti

Reputation: 2.7
Votes: 14

Post Posted: 14-08-2016, 22:31:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 15 min
Gata in: 25 min
INGREDIENTE

1 kg carne de porc
2 cepe roșii mici, tãiate fin
350 g ciuperci
130 ml vin Marsala/Pinot Noir
240 ml supã de pui
3 linguri smântânã
1 lingurã fãinã
3 linguri unt
3 linguri ulei de mãsline
sare și piper dupã gust
1 lingurițã pudrã de usturoi
PREPARARE

Una din cele mai gustoase metode în care poți prepara carnea de porc. Sosul acesta este unul de care te vei îndrãgosti cu siguranțã, datoritã aromei deosebite datã de explozia minunatã de ingrediente. Rețetã simplu de executat, dar cu un gust final sofisticat.


Pregãtește carnea de porc (cotlet, medalioane etc.) și bate-o ușor ca pentru șnițele. Asezoneazã fiecare bucatã, pe ambele pãrți, cu sare, piper, usturoi pudrã și dã prin puținã fãinã.
Încinge uleiul și 1 lingurã de unt în tigaie și când sfârâie ușor pune bucãțile de carne. Lasã-le la prãjit 2-3 minute pe fiecare parte, pânã se rumenesc ușor. Nu le înghesui în tigaie, lucreazã cu ele în ture. Când le scoți asigurã-te cã scoți din ele surplusul de ulei, cu ajutorul unui șervețel de hârtie. Lasã-le deoparte acoperite.
Adaugã restul de unt în tigaie. Cãlește ceapa 1 minut amestecând continuu cu o spatulã de lemn, combinând cu sosul ușor întãrit rãmas de la carne. Adaugã ciupercile, amestecã și cãlește-le 3 minute. Adaugã fãina și mai lasã pe foc, amestecând continuu, 1 minut. Adaugã vinul și amestecã încontinuu pânã când acesta începe sã se evapore. Toarnã și supa de pui, amestecã și lasã sã se facã pânã ea se reduce la jumãtate (cam 3 minute.)
Pune smântâna și pãtrunjelul peste, amestecã. Pune carnea la loc în tigaie, acoper-o cu dãrnicie cu sos și mai lasã la fãcut încã 3-5 minute.
Se servește, cel mai bine, alãturi de niște tãieței simpli, de un orez sau de un piure delicio




This guy izza Layah
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 03-08-2025, 06:08:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password