User
Pass
2FA

reteta inghetata mic-dejun

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message164
M3:
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-08-2016 21:35)

Votes: 14

Post Posted: 14-08-2016, 21:40:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 5 min
Gata in: 5 min
INGREDIENTE

250 g iaurt grecesc degresat
250 g fructe (de care vrei)
Îndulcitor natural (stevia am folosit eu) dupã gust
PREPARARE

Uitã de toate chimicalele colorate din oraș și fã chiar la tine acasã cea mai gustoasã, rãcoritoare sãnãtoasã și sãracã în grãsimi și calorii înghețatã. Ai nevoie de numai 3 ingrediente și câteva bețe de lemn de înghețatã. Frumusețea acestei rețete? Poți folosi mai multe tipuri de fructe: kiwi, coacãze, cãpșuni, afine, mure, zmeurã, piersicã etc.

Într-un blender, amestecã bine iaurtul cu fructele și îndulcitorul (eu am pus cam 2 linguri). Dacã vrei, dupã ce amesteci, poți pune și fructe întregi înãuntru. Aspectul final va fi unul mult mai apetisant.
Dacã nu ai suporturi de plastic speciale pentru înghețatã, poți folosi niște pahare. Umple formele și dã la congelator pânã când îngheațã.
Poți servi drept mic-dejun într-o dimineațã fierbinte de varã sau pe post de desert.

This guy izza Layah
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  

The time now is 04-08-2025, 22:20:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password