User
Pass
2FA

Reclamatie OmNebun

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message443
zEpic_PvP

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-06-2016 08:53)

Post Posted: 31-03-2016, 22:21:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau: zEpic_PvP
Nick-ul reclamatului: OmNebun
Rank reclamat: Helper
Motiv: Abuz de mute ,kick
Data si ora: 31.03.2016 10:00
Pedeapsa ceruta: Remove
Alte comentarii: Un player a spamat pe chat cu "careva pvp" si eu eu i-am spus sa termine cu spam-ul ca ajunge sa scrie odata si imi spune el dupa "Are mute inceteaza si tu" eu l-am intrebat dar ce-am facut eu si dupa imi da kick cu "Ia vezi"
Dovezi: http://imgur.com/a/l5GQz

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ByeKo

[Mentally Stable]

(since 28-06-2016 08:34)

Post Posted: 31-03-2016, 22:33:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun, sa incepem cu inceputul:
- Acel player facea spam, a fost sanctionat odata cu kick, s-a repetat, a primit Mute. Ce nu trebuia tu sa faci e sa imi umplii chatu cu " taci ba, nu mai fa spam, nu mai blablabla " etc. Dupa ce i-am dat mute tu ai continuat (aiurea) sa vorbesti si ti-am zis sa-ti vezi de treaba deoarece acel player a fost sanctionat.
- Aroganta, arfele si nesimtirea ta m-au deranjat foarte mult. De ce, cu ce? Pai simplu: 1. Nu imi spui tu cum sa-mi fac treaba. 2. Nu ai tu nici un drept asuprea mea sa ma tragi la raspundere. 3. Nu imi faci tu mie capu calendar. 4. Cand un membrul al staff-ului iti spune sa taci si sa nu mai comentezi tu asa faci, nu faci gat si te dai mare destept in fata tuturor.
- Eu nu sunt obligat sa tac daca tu imi zici mie. Eu nu suport ca un jucator sa imi dea mie obligatii ( taci, vezi-ti de joc, da-i mute/kick etc.). Odata ce am functia pe care o detin inseamna ca o merit si ca am lucrat ceva pe acest server pentru a o merita.
- Iti place sa faci scandal si certuri, asta se stie, cu mine nu iti merge si probabil te tai.
- Faptul ca nu ai luat ban pentru Jigniri staff si Nerespectare Staff ti-a ridicat "aerele".
- I-am dat kick lui Saval pentru ca s-a trezit si el aiurea in discutie, vorbeam una, a inteles alta si s-a bagat ca musca-n lapte.
- ***SFAT*** - Cand 3 membrii ai staff-ului iti zic sa incetezi cu comentariile si vorbele pline de arfe pe /g apoi incetezi. Nu te dai mare bascula.
Dovezi: http://imgur.com/Uw90Z2u,MOrR0pU,BoqVEmF,2nq58SZ,IwDGDKs,ftjezvc,QjZXL4p,hnsZ9oK,c0MenoL,OiszxrH

0 0

Back to top
CataPLAY

[Mentally Stable]

(since 15-04-2019 01:15)

Votes: 2

Post Posted: 31-03-2016, 23:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici este tot log-ul chatului din momentul acela http://pastebin.com/VmfXsVHg

Parerea mea este ca tu doar cautai motive de cearta, ti-a dat un kick, doua sa te calmezi, nu ban, nu nimic si daca nu ai incetat ai luat mute. Te-a atentionat inainte de kick-uri sa termini si nu ai facut-o.
Nu cred ca OmNebun merita nici un fel de sanctiune deoarece:
1) Ai mai avut ban, eu cred ca tu doar cauti sa bagi bete in roate staffului.
2) As fi procedat la fel in situatia respectiva.
3) Masurile luate au fost... penibile (2 kick-uri).
4) Este prima reclamatie la adresa lui OmNebun, in rest dovedind ca se descurca pe aceasta pozitie.

Asta este doar punctul meu de vedere, asteptam decizia lui ChumLee.

0 0

Back to top
ChumLee

[Mentally Stable]

(since 02-09-2016 10:48)

Votes: 2

Post Posted: 01-04-2016, 14:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai fost sancționat corespunzător regulamentului. Staff-ul e pus pentru a ține server-ul sub control, și nu îi iei tu la bani mărunți. Avem încredere în ei, și în deciziile lor. Reclamație inutilă. T/C
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ChumLee, 01 April 2016 12:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 17:42:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password