User
Pass
2FA

Reclamatie Orange * Extrem
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message8043
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 26-11-2007, 10:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bogdan_Florin wrote:

SkyLord wrote:

Aici este un sistem cam comunist , din cate vad pe war3 numai scandaluri cand cu Twist , cand cu liq ...

Ar trebuii sa se faca curatenie , nu stiu ce e cu twism si nici nu ma bag, dar adminii nu ar trebuii sa ceara respect de la cineva cand ei nu ii trateaza cu respect .. se stiu ei care..

Asa zile tu Martin Luther King - ... Iti zic, cel mai bine ar fi ca Twister si liquidzor sa aiba banip - -
Ontopic:
Ma baiatule deciziile adminilor nu se discuta[mai ales a ownerilor(lucru valabil si pentru "twism"].Ai vreo problema faci reclamatie(la care Twister nu e obligat sa raspunda!DAR o face ca sa fie corect).
Liquidzor e obligat sa raspunda daca ownerii sau moderatorii considera ca sa facut o greseala ori nu e sigur de decizia lui de a-ti da slay/kick/ban ori vrea sa-si creasca numarul de posturi.

Bogdan_Florin wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
u iti dai seama ce spui ma ? defapt nici nuj dc te bagi ! ieri am facut poze la unu nu mai stiu numele .. si a iesit imediat .. si twister mia cerut ip si a zis k u esti ! nu mai face u atata gura k se va stabili pana la urma ce si cum .. ashteapta sa raspunda shocker ..
Ca sa iti raspund totusi:
1.In primu rand NU IMI PLACI.
2.Te vad foarte rar pe server dar tot timpul te lauzi ca eshti cel mai meritous admin.
3.Ieri nici nu am fost acasa,fiind plecat la tara de ieri dimineata la ora 4.30 pana astazi la ora 2.30.Am si tichetul de tren care poate sa coroboreze aceasta informatie.
In concluzie NU TE MAI BAGA IN SEAMA(cu mine cel putin).

PrivateMesage wrote:
De la: *0ranGe ! extrem
Cãtre: Bogdan_Florin
Trimis: Lun Noi 26, 2007 9:20 am
Subiect: -

--------------------------------------------------------------------------------
bv frate mia placut faza ) cik eu ma dau mare pe serv k is cel mai bun admin ))) dute ba si impuscate si ai grija ce faci pe server k is cu ochii pe tine

Faceti ceva in legatura cu *Orange ! extrem, nu-l mai suport pe idiotul acesta.
In primu rand incalca prima regula de la sectiunea de Regulament war3.freakz.ro subsectiunea Reguli admini,care stipuleaza;Citez:"Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare" si a doua regula de la sectiunea Regulament forum, subsectiunea Reguli privind postarea si relatiile cu userii de pe forum: care stipuleaza;Citez:Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)"

In consecinta nu sunt decis sa suport ca domnul/doamna jucator/oare pe nume *Orange ! extrem sa-mi aduca acuzatii nejustificate, sau pentru a ma jigni intr-un topic public sau privat.Gust si eu ca toata lumea o gluma buna dar fara exagerari.De exemplu:Desi asterics se baga si el aiurea in seama cel putin pe el il inteleg[e mic,e copil]dupa modul cum formuleaza o propozitie.[scz asterics dar tu pur si simplu ma amuzi cand postezi ceva la adresa mea] dar pe orange nu pot sal suport ca e un nesimtit.

Precizari:Imi asum responsabilitatea pentru eventualele warnuri!!!

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

Last edited by Bogdan_Florin on 26-11-2007, 10:34:10; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 26-11-2007, 10:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

idiot esti u ba spartule cine a abuzat de admin ?nu k deja ma enervezi ? ce tiam zis eu ma ? tiam zis doar k o sa fiu cu ochii pe tine adik o sa iti fak poze pe serv si astea ce mare lucru ? si in primu rand nu ma dau mare pe serv la nimeni si cu nimik - nici nu ma cunosti si iti dai cu parerea .. hai pa spartule sa nu t mai bagi in seama cu mine - oo da si nu mai imi arata tu mie regulamentul .. mai bine l-ai invatza pe cel al serv si vezi-ti de treaba ta .. imi place de tine - intri 1 data pe luna pe serv si zici de mine k intru rar -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 26-11-2007, 10:39:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba aveti grija la limbaj...va dati seama ca o sa luati cel putin un warn fiecare nu?
Io cu Orange|extrem sincer nu am nimik...nu am vazut sa abuzeze de admin si nici sa aduca injurii la adresa ta.
E treaba lui ceti spune prin PM.
A zis ca o sa fie cu ochii pe tine nu tea injurat.
Aiurea deschis topicu.
Sincer in tot ce ai scris tu acolo nu vad unde este prbl?
Nu este nici o regula incalcata..
Daca ar fi sa luam asa de strict cum o ieitu pana acum avea juma din forum cate 4 warnuri...

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 26-11-2007, 10:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pepsi wrote:
Ba aveti grija la limbaj...va dati seama ca o sa luati cel putin un warn fiecare nu?
Io cu Orange|extrem sincer nu am nimik...nu am vazut sa abuzeze de admin si nici sa aduca injurii la adresa ta.
E treaba lui ceti spune prin PM.
A zis ca o sa fie cu ochii pe tine nu tea injurat.
Aiurea deschis topicu.
frate el ma provocat .. deci eu nu iam zis nimik kre sa il ofenseze .. defapt nici nu inteleg kre ii este problema .. asta e iau warn iau .. dar nu eu l-am insultat primu .. si nici nu inteleg de ce a facut topicu aici .. k este vb mai mult de ce i-am zis in mesajul ala privat ..

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(since 28-07-2024 14:12)

Votes: 967

Post Posted: 26-11-2007, 10:47:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
"Daca beneficiati de anumite privilegii, asta nu inseamna ca vi se si cuvin, in consecinta daca ai admin nu esti nici ZEU si nici nu ai lumea la picioare"

Daca ti-a dat ban fara un motiv intemeiat, extrem va fii sanctionat.
Din moment ce nu a precizat nimic de acest gen pe server, nu vom lua nici o masura.

Reguli privind postarea si relatiile cu userii de pe forum:
Code:
Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori. (1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)"

Exista Report Zone.

Bogdan_Florin wrote:
In primu rand NU IMI PLACI.

Reclamatie tampita. Imi cer scuze in numele lui extrem daca ti-a daramat palatul de cristal prin felul in care ti-a vorbit.

Only soft things can kill me...

Last edited by Gh0sT on 26-11-2007, 10:53:10; edited 3 times in total
0 0

Back to top
Berkley^^^

[Prototype]

(since 28-03-2011 08:04)

Votes: 19

Post Posted: 26-11-2007, 10:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

extrem nu te lasa dus de val de unu ca asta....controleazate ca ai de a face cu warnurile si alte treburi....treaba era sa discuti cu el prin PM nu sa faci un topic cu asta....si nu tia spus nimik omu decat ca e cu ochii pe tine...si u intri o data la luna cum a spus extrem....el e calm omu da uni cand il inerveaza o ia razna -

One ShoT , One Kill , One NaMe ..... Berkley
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 26-11-2007, 10:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ai cum sa nu te enervezi frate knd ii vezi .. ce prostii vb .. el se oftik probabil k am spus adevarul ... ma rog nu mai conteaza .. vreau sa vad si eu ce regula am incalcat si dovada incalcarii acesteia - ashtept -

P.S: asta sunt eu frate stau mai prost cu nervii si nu imi plac glumele proaste .. si fiekre chestie imi ridica parul in cap ..

0 0

Back to top
Pepsi

Post Posted: 26-11-2007, 10:57:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nai incalcat nici o regula .
TOPICUL ESTE MAI MULT DECAT aiurea.
Nu are nici UN ROST.
Shoot yourself

0 0

Back to top
*0ranGe ! KooLeR

[Maniac]

(since 31-10-2014 13:30)

Votes: 20

Post Posted: 26-11-2007, 11:10:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer..nu inteleg atitudinea lu bogdan asta..nici nu cred k l-am vazut pe serv vreodata..si joc in FIECARE zi..acuma daca faci o reclamatie la vreun admin...crezi k intrii in toane mai bune cu ownerii dastea?? k paote o sa-i iei si tu un admin candva??..doamnee pustiu..lasa-ne...
imediat cum am vazut topicu reclamatie *0ranGe ! extrem venita din partea TA...mi s-a urcat sangele la cap:))

0 0

Back to top
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 26-11-2007, 11:43:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nici macar nu ma obosesc sa-ti raspund orange.Totusi de la pepsi ma asteptam mai mult.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

0 0

Back to top
*0ranGe ! KooLeR

[Maniac]

(since 31-10-2014 13:30)

Votes: 20

Post Posted: 26-11-2007, 12:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nici nu trebuie...ai facut o mare prostie cu topicu asta..-

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 26-11-2007, 12:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vino si tu cu dovezi mai clare Nu cu acestea ....

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
BzLoleX

[Grãdinaru ªef]

(since 30-08-2015 23:39)

Votes: 7

Post Posted: 26-11-2007, 14:47:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1 la mana Extreme nu ar da ban fara motiv,asa aiurea ca nu te place.
2 la mana reclamatia e cam idioata.
3 la mana e ca vrem dovezi de pe server cum ai laut tu ban.

Weed , dubstep , psytrance and all other raves are my life.
Take a chill pill.
0 0

Back to top
Pepsi

Post Posted: 26-11-2007, 18:43:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bogdan_Florin wrote:
Nici macar nu ma obosesc sa-ti raspund orange.Totusi de la pepsi ma asteptam mai mult.

Ce intelegi prin "Ma asteptam la mai mult"?
Sa-ti dau dreptate chiar daca nu ai..
Inchideti ma topicul ca nu are nici cel mai mic rost..

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

Post Posted: 26-11-2007, 19:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omu cik nu imi raspunde - ok ma nu imi raspunzi .. dar atuncea de ce ai mai facut topicul ? k sa te aflii in treaba asha ? -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 03 December 2007 21:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 12-11-2024, 04:48:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password