User
Pass
2FA

Reclamatie PAMFLET

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message478
arkan1980

[Freakz * Ark@n]

Status: Offline
(since 17-05-2019 12:26)

Votes: 57

Post Posted: 25-10-2014, 13:06:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Un titlu adecvat: Reclamatie PAMFLET
- Numele tau : Freakz * Ark@n
- Numele adminului reclamat : Pamflet
- Harta, ora si data faptei reclamate : 25.10/13:54
- Motivul / Regula incalcata : probabil se considera si pe war4 patron si mi-a dat superss dupa care ban pe steam avand in vedere ca sunt blood guard(va rog sa verificati logo)

Scurt istoric:

Am vorbit cu Thief in sarba si mi-a zis sa mergem pe war6 sa jucam iar eu i-am zis ca nu pot sa joc de pe steam pe 6 ptr ca am ban pe steamid de la pamflet. "Patronul" vazand ca am scris numele lui a inceput sa ma ameninte.I-am explicat klar sa ma ignore ca nu am treaba cu el. Dupa care Nemesis mi-a zis sa incetam cu limba sarba si am incetat.Mai tarziu i-am zis in romana lui Thief sa mergem pe 6 sa jucam dupa ce se termina harta iar Pamflet s-a bagat in seama si mi-a zis ca nu am ce sa caut acolo ca am ban iar eu i-am replicat ca de ce se baga in seama cu mine si mi-a dat superrs + ban. Martori sunt Nemesis, Coix si altii care pot confirma iar Thief poate sa confirme discutia avuta in limba sarba!

- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola :

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 25-10-2014, 13:07:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Admine scoase la amandoi!
Ai primit unban .
Code:

ADMIN TwisTer: unban 95.76.162.120

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 25 October 2014 11:07

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 05-02-2025, 01:51:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x