User
Pass
2FA

Reclamatie Psycho noob

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2114
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 03-07-2013 12:19)

Votes: 31

Post Posted: 19-07-2012, 15:07:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick meu : Ibrahimovic
Nick reclamatului : Psycho
Ora , data : 15:58 , 19.07.2012
Regula incalcata : Am intrat la aceasta ora pe joc , si , frumos , am salutat . Cand deodata ma trezesc cu *** de la acest super om , super admin. Ba copil inapt ( imi cer scuze pentru asta, si tie LAPD , dar nu ma pot abtine cand dau de asemenea specimene care in viata reala ar trebuie legate in lanturi sa moara. - ) , in afara faptului ca te plangi ca o muiere ca ti-am zis ceva in legatura cu pupatul in fund, mai ai si tupeu' sa dai *** si cred ca si ban degeaba.
Dovada : Nu am , deoarece am iesit din cs pentru ca mergea greu de la ***.

Oameni buni faceti ceva frate cu asemenea specimene , deci serios... Duceti si serverul asta de rapa... Dupa ce mai sunt 3 servere mr. , vreti sa le dizolvati si pe astea? Credeti-ma ca mor de nervi cand vad asemenea fiinte ... La cat timp mi-am pierdut pentru a fii pe serverele astea si pentru a face parte din aceasta comunitate nu permit sa fiu bataia de joc a unui inapt !. Am adus o gramada de playeri aici si mi-am dat silinta pentru a face unele servere mr sa fie populate ca intr-un final sa isi bata un pulifrici de 10-11 ani , care are si el un amarat de Nobil de 2 saptamani. Nu se poate asa ceva!!!Mie nu imi e de *** si de ban , stai tu linistit Psycho ca pot sa intru de cate ori vreau pe server cu totate banurile si *** pe care le dai , dar imi e mie jena de nesimtirea de care dai dovada. Atat am avut de zis .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tomavlad22

[Mentally Stable]

(since 23-11-2014 14:22)

Votes: 7

Post Posted: 19-07-2012, 15:16:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inapt?Inapt esti u prietene pt ca nu esti in stare sa te comporti civilizat intro comunitate.Daca o sa trebuiasca sa aduc dovezi pt comenzile pe care le-ai primit o sa le postez imediat,oricum u nu meriti sa joci pe mr4.

Te las ca la dentist,cu banii luati si cu dureri!-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 19-07-2012, 15:18:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cica sa aduca dovezi pentru comenzi... Ce ai facut pretene ?! Ai invatat si tu sa folosesti *** , si amx_addban si esti smecher? Si cine esti tu sa imi zici ca nu mai am ce cauta pe mr4? -) . Am trait sa o vad si pe asta.

0 0

Back to top
tomavlad22

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2012, 15:22:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am de ce sa ma simt mandru pentru comenzi date pe nimicuri ca tine:).Vorbim cand o sa fie si un owner online.
0 0

Back to top
iNk][^][gHz

[] Trust Nobody []

(online 1 week ago)

Votes: 80

Post Posted: 19-07-2012, 15:58:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ibra nu ai facut reclamatia asta ca sa va certati! Si fara dovezi nu avem ce dezbate aici... Incercati sa aduceti amandoi cate o dovada, pana vor lua owneri o decizie !
0 0

Back to top
bymby

[Creep]

(since 01-10-2014 19:59)

Votes: 25

Post Posted: 19-07-2012, 16:22:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ibrahimovici wrote:
Nick meu : Ibrahimovic
Nick reclamatului : Psycho
Ora , data : 15:58 , 19.07.2012
Regula incalcata : Am intrat la aceasta ora pe joc , si , frumos , am salutat . Cand deodata ma trezesc cu *** de la acest super om , super admin. Ba copil inapt ( imi cer scuze pentru asta, si tie LAPD , dar nu ma pot abtine cand dau de asemenea specimene care in viata reala ar trebuie legate in lanturi sa moara. - ) , in afara faptului ca te plangi ca o muiere ca ti-am zis ceva in legatura cu pupatul in fund, mai ai si tupeu' sa dai *** si cred ca si ban degeaba.
Dovada : Nu am , deoarece am iesit din cs pentru ca mergea greu de la ***.

Oameni buni faceti ceva frate cu asemenea specimene , deci serios... Duceti si serverul asta de rapa... Dupa ce mai sunt 3 servere mr. , vreti sa le dizolvati si pe astea? Credeti-ma ca mor de nervi cand vad asemenea fiinte ... La cat timp mi-am pierdut pentru a fii pe serverele astea si pentru a face parte din aceasta comunitate nu permit sa fiu bataia de joc a unui inapt !. Am adus o gramada de playeri aici si mi-am dat silinta pentru a face unele servere mr sa fie populate ca intr-un final sa isi bata un pulifrici de 10-11 ani , care are si el un amarat de Nobil de 2 saptamani. Nu se poate asa ceva!!!Mie nu imi e de *** si de ban , stai tu linistit Psycho ca pot sa intru de cate ori vreau pe server cu totate banurile si *** pe care le dai , dar imi e mie jena de nesimtirea de care dai dovada. Atat am avut de zis .

1 la mana...in regulamenta spune asa:daca un plyer jigneste un admin acesta risca gag/kick/ban(daca e ban normal si ***) ramane la decizia adminului...tu nu esti prea breaz pe serverul asta..psiho are scaparile lui dar decat sa o lungiti cu certri si sa o dati in si mai rau cu un player in + si cu unu in - tot aia......bine ti-a facut.....si pentru ca l-ai facut inapt cum intri pe server cum ban....nu jigni pe nimeni ca dupa parerea mea nici tu nu esti prea breaz cum am mentionat...asa ca te rog nu face mare haz ca o sa fie rau pentu tine!!!!!

0 0

Back to top
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 19-07-2012, 17:59:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ bymby : 1.Nu am zis niciunde ca sunt breaz.
2. Nu l-am injurat DELOC pe server. Doar aici pe forum i-am zis ca stie sa pupe lumea in fund si m-a avertizat LAPD ca imi da avertisment daca ii mai zic.
3. Ti-am zis , pe server nici salut nu i-am zis macar si m-am trezit cu ***... De ce? Iti zic eu de ce. Copilu' asta s-a simtit flatat ca i-am zis ca pupa lumea-n c*r si imediat mesaj la LAPD cu plangeri... Si pentru forum sa sufar consecince pe joc? Pentru ce?

@ Ink: Ce dovada sa aduc frate cand nu mai mergea jocul deloc dupa ce am luat *** , am fost nevoit sa restartez PC. Ownerii pot sa se uite in log-uri la exact ora si minutele acelea si o sa vada.

0 0

Back to top
tomavlad22

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2012, 18:18:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai prietene,azi nu ai luat ban si *** degeaba.Ai luat pt ce mi-ai scris pe forum plus ca pe server comentai la fiecare comanda pe care o luai,si la mine si la pvp ai comentat pt ca ai luat gag sau slay,si azi am zis "ibrahimovici" si ce rasp ai dat ? "ce mai vrei femeie".Cred ca am avut destule motive.

0 0

Back to top
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 19-07-2012, 18:23:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. In regulament nu scrie ca daca e sa te jignesc pe forum trebuie sa suport consecintele pe server , ci pe forum. Iar pentru asta deja am primit avertisment de la LAPD.
2. Pe tine , de cand joc eu pe mr4 ( si crede-ma ca joc de 10 ori mai mult timp decat joci tu ) nu te-am vazut 1 secunda pe server deci nu aveam ce sa comentez la comenzile aplicate de tine. Si care e problema ta ca am comentat odata cand am luat gag de la PVP Man ? E problema mea si a lui nu a TA sa iti fie clar.
3. Nu neg. Exact asa ti-am scris, insa cu majuscule si semne de punctuatie: "Ce vrei ma , femeie?" , deoarece am considerat ( nu ca nu ar fii adevarat) ca esti exact ca o femeie ( muiere , fata sau cum vrei tu sa o iei ) . Gen : " -( LAPD , Ibrahimovic mi-a zis sa pup lumea-n fund . -( Te rooog fa ceva . ". Cam asa ceva ... Banuiesc ca ai si inceput sa plangi , da na... asta e problema ta.

0 0

Back to top
tomavlad22

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2012, 18:27:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai baiatule,u chiar esti ingust la minte,ai jucat de atatea ori cand eram pe server si repet,nu era comanda la care sa nu comentezi.Si femeie esti u,poate in pantaloni u ai altceva:).

0 0

Back to top
Ibrahimovici

[Freakazoid]

Post Posted: 19-07-2012, 18:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nu mai posta prostii copilaresti ca nu rezolvi nimic. Asteapta sa vina cineva care chiar intelege ce vreau sa zic aici... Nu are rost sa mai discut cu tine pentru ca nu ma pun la mintea ta si nici nu rezolv nimic daca te fac femeie sau altele.
2. Se vede dupa caligrafia si dupa modul tau de a scrie. Chestii deastea de mess : "u" , "nush" , etc. , dau dovada de varsta ta fragila la care chiar nu ai cum sa gandesti. Stiu cum e , am trecut si eu prin acele momente, dar stai calm ca trec. -.
3. Apelative de genu' "ba" , "bai baiatule " , "ma" sa le folosesti asupra parintilor sau amicilor tai de joaca ca tu cu mine nu esti de aceeasi varsta.
4. Se vede ce inteligenta sporita dobandesti ... Cand ti-am zis "femeie" nu m-am referit ca ai organ sexual femeiesc in pantaloni ( desi , daca tu zici , totul e posibil) ci la faptul ca te plangi ca si o femeie... sau na , ca sa fiu pe intelesul tau , ca un copil... Sper ca te-am lamurit si te rog eu tine-ti gura , crede-ma ca sincer , acum m-am calmat, si nu imi mai bat capul cu copilarii de ale tale. Daca imi puneam mintea cu tine crede-ma ca 1 luna stateai lejer fara net , si cine stie ce alte nebuneli , dar nu are rost. Bucura-te de copilarie si lasa arfele pe net intre 4 pereti. Bafta si sper sa nu mai ai alte "confilcte" cu alti playeri ca nu se stie de cine dai.

EDIT: Sincer ,eu unul nu imi amintesc sa te fii vazut pe server. In fine... asta e numai problema mea.

0 0

Back to top
padrino

[My life,my rulles!! ]

(since 08-05-2014 19:42)

Post Posted: 19-07-2012, 18:38:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de unde a plecat cearta asta...ideea e ca ai adus jigniri adminului..am zis si repet lasati deoparte prostiile astea este doar un joc! O sa ai ban 1 saptamana. TC! Daca e sa mai intri dupa ce expira banu ,sa nu mai aud de injurii ca o sa iti dau personal ban permanent!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by padrino, 19 July 2012 16:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 02:07:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password