User
Pass
2FA

Reclamatie Sportacus

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message401
GepetoSA

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2013 21:54)

Votes: 2

Post Posted: 31-05-2013, 18:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Gepeto
Nick-ul persoanei reclamate: Sportacus
Poze: Album
Descriere incident: Non Fp in mod repetat, evitare cenzura, a recunoscut ca are sobeit. (Il urmaream cu valentyno, eram pe aero SF si deodata dispare din fata noastra, pe radar aparand in celalalt capat de harta, nu am facut poze, dar e valentyno martor + marturia lui Sportacus din acele poze eu zic ca sunt suficiente, daca nu, ma simt implinit daca e sanctionat doar pentru ceea ce apare in poze)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 31-05-2013, 19:31:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovezi insuficiente, pentru limbaj, nu a evitat nicaieri cenzura, pentru /quit , ii dai w 10 prima data, abia apoi daca se mai repeta si esti chiar langa el, cu dovezi clare, vi si ii faci post, referitor la hack, nimic, asa puteam spune si eu ca am 4 perechi de urechi, in schimb va intra in programul de monitorizare 24/24 h, in caz ca va fi prins va risca ban. Asa ca , Gepeto, de data asta, lui Pinocchio nu ii va creste nasul de lemn.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 31 May 2013 17:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-02-2025, 04:50:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password