User
Pass
2FA

Reclamatie ThS (Roolz-Rolz)
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1359
k1*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-03-2012 20:00)

Votes: 3

Post Posted: 16-03-2012, 12:30:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : ifusionMSI ^ k1*
Numele adminului reclamat: ThS are pe mr2 si pe mr5 avea Roolz-Rolz
Harta, ora si data faptei: 16 martie 2012 ora 12:30
Motiv/Regula incalcata: Am intrat pe server si mi-a dat *** pentru ca il faceam prea rau pe mr5 si m-a provocat sa intru pe mr2 sa ne facem si mi-a dat *** apoi ma ameninta ca nu mai intru pe mr5 cu numele asta si se lauda ca e owner pe toate serverele de pe freakz
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola... IMG: http://img841.imageshack.us/img841/7674/snapshot0001kl.png

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NUBBY

[Dark Demon]

(since 30-12-2014 20:17)

Votes: 17

Post Posted: 16-03-2012, 13:28:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nu ma insel k1 foloseste pgl-guy si asta il obliga sa joace pe open-gl si 32bit plus ca e imposibil sa folosesti cod pe editia asta, sau asa cred eu.

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
spulber.alexandru

[Mentally Stable]

(since 04-05-2012 13:57)

Votes: 2

Post Posted: 17-03-2012, 17:10:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SCZ CA MA BAG.il stiu pe Ths si e foarte de teraba si nu cred ca tia dat pe degeaba ***
0 0

Back to top
ThS

[Mentally Stable]

(since 10-04-2013 10:48)

Votes: 4

Post Posted: 17-03-2012, 21:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai baiatule...Roolz-Rolz e fratemiu k sa stii..si daca tu esti...asa iti trebuie,deci nu venii cu reclamatii din astea stupide.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k1*

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-03-2012, 17:53:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum adica reclamatii stupide ? Esti intreg la minte? Primesc *** ca ti se scoala tie ma ? Pai daca le faci asa la toti sa vezi ce server full o sa ai ... oricum nu il ai nici acuma asa ca ciocu mic. Deabia astept sa se activeze ACTA sa te vad cum dai banii pe steam ca la altii sti sa il strici, si daca se activeaza toate serverele vor fi trecute pe steam ON si nu vei mai putea folosi comenzi dastea interzise de VALVE. Sti ca daca un jucator joaca cu cod trebuie normal sa dai ban, dar s-au inventat si prostiile astea de comenzi sa strice cs-ul. Si in plus nu am jucat cu cod, ai vreo dovada? Pentru ce am luat *** a?
0 0

Back to top
aXa-mihai*cL*

[Mentally Stable]

(since 28-09-2013 12:08)

Post Posted: 18-03-2012, 19:04:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ce vb de owner nostru mucosule poate ai primit ca ai un limbajneadecvat sp pe sv cum ai si aici
0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

Post Posted: 18-03-2012, 19:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aXa-mihai*cL* wrote:
vezi ce vb de owner nostru mucosule poate ai primit ca ai un limbajneadecvat sp pe sv cum ai si aici

Nu imi dau seama care e notiunea ta de limbaj neadecvat dar ma rog.Si revenind la ce ai zis la inceputu, owneru nu e zeu si se mai zice ca nu se fac reclamati la owneri.De ce nu? Poate si owneru gresi ca nu e nimeni perfect.
Nu incerc sa il protejez acuma pe k1 dar il stiu de la mine de pe server si e foarte linistit + ca nu foloseste un limbaj jignitor sau altele. Cel putin cand sunt admini pe server si este injurat roaga adminu sa dea gag daca nu a dat deci pot zice ca e un player ok de cod nici nu mai vorbesc pentru ca nu are.

„Dacã lumina a o mie de sori ar exploda odatã pe cer, ar fi ca frumusețea celui puternic. Sunt prefãcut în Moarte, distrugãtorul lumilor.”
Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
spulber.alexandru

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-03-2012, 19:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NUBI la faza cu codurile te contrazic adica daca la unu i vine pata sa foloseasca cod nu foloseste???? un exemplu iti dau :
^OpTiMuS^ avea guard si a intra cu cod si i la scos .adica daca esti admin nu poti intra cu cod??? esti exclus??? nu sti ce se poate intampla in minte celuilalt .tu bagi mana in foc ca el nu are si poate el a avut.acuma nu ma refer ca a avut cod.

0 0

Back to top
ThS

[Mentally Stable]

(since 10-04-2013 10:48)

Votes: 4

Post Posted: 18-03-2012, 19:57:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si dam dovada ca ai luat *** off de la mn..nu apare nimic..doar ca te-a injurat Roolz-Rolz,dovada ca ti-am dat *** nu vad...deci te certi singur

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NUBBY

[Dark Demon]

Post Posted: 18-03-2012, 22:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spulber.alexandru wrote:
NUBI la faza cu codurile te contrazic adica daca la unu i vine pata sa foloseasca cod nu foloseste???? un exemplu iti dau :
^OpTiMuS^ avea guard si a intra cu cod si i la scos .adica daca esti admin nu poti intra cu cod??? esti exclus??? nu sti ce se poate intampla in minte celuilalt .tu bagi mana in foc ca el nu are si poate el a avut.acuma nu ma refer ca a avut cod.

Alex hai ca iti explic pe intelesul tau poate te prinzi de ce am zis in primul post.
Pgl-guy este un anticheat, adica nu te lasa sa folosesti coduri. Pur si simplu te scoate din cs daca ai activat un cod.
Optimus nu avea nici steam macar asa ca e o diferenta enorma intre ei 2.
Eu nu am spus ca player-ul in cauza are admin la mine pe server asa ca nu vad de unde ai scos tu chesti asta.
Am spus ca e un player care joaca foarte bine si vorbeste civilizat spre deosebire de tine care pe toti ii faci codati chiar daca nu au absolut nimic, lasand la o parte faptul ca ai un "limbaj de mlastina"
Sper ca m-am facut inteles pentru tine alex si mai sper sa nu ma ia nimeni de gat pentru ce am spus aici.

Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
spulber.alexandru

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-03-2012, 13:06:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scz am gresit si eu pt ca nu mam uitat ce fel de cs foloseste.chestua cu codati nu se va mai repeta pt ca am mai multa exp .atuncia eram la inceput si nu ii recunosteam bine.sper ca mam facut inteles.nu am nici un interes sa ma cert cu tine.si cu limbajul de mlastina dc zici ca vb urat???am vb cumva urat??????nu cred dar daca am vb imi cer scz fata de cei care am vb urat.
0 0

Back to top
NUBBY

[Dark Demon]

Post Posted: 19-03-2012, 13:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu o sa ma pun sa caut in log-uri sa iti arat pentru ca nu am postat aici ca sa incep o cearta.
Am spus acele lucruri in speranta ca nu o sa mai procedezi la fel.
Si lasand astea la o parte eu spun sa ii se permita lui k1 sa joace pe server, acuma ThS tu faci ce consideri ca e mai bine pana la urma esti owner pe server si decizia finala iti apartine -

Robert Oppenheimer

0 0

Back to top
spulber.alexandru

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-03-2012, 13:43:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vadca pana la urma reclamatia asta a ajuns subiect de cearta Ths ma bine inchideo.E cam stupida
0 0

Back to top
k1*

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-03-2012, 14:47:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Si dam dovada ca ai luat *** off de la mn..nu apare nimic..doar ca te-a injurat Roolz-Rolz,dovada ca ti-am dat *** nu vad...deci te certi singur

Poza e facuta dupa ce am intrat iar in cs, pentru ca tu imi tot dadeai *** asa ca am dat CTRL+ALT+DEL si am iesit ca nu stiam ce efect are comanda aceea... si imi ingreuna viteza la PC. Si daca tu zici ca Roolz e varul tau care se lauda ca e owner pe toate serverele cine putea sa-mi dea *** asa degeaba? Nu tu ownerul?
Si pana la urma putin imi pasa ca nu pot juca pe serverul tau, am facut aceasta reclamatie sa se faca dreptate, dar vad ca aici se tine cont doar de grad... asa ca nu are rost sa ma mai cert cu tine. Spor in continuare si sper sa-ti mai vina mintea la cap,sa realizezi si tu ce e bine si ce nu e. Pune-te in pielea playerului altadata.

PS: Cat despre tine Alexandru eu zic mai bine sa taci. Decat sa iei apararea cuiva si nu sa faci dreptate mai bine nu te baga. Deci daca tineam cont de grad nu mai faceam reclamatia dar eu am vrut sa vad doar daca se face dreptate.

Good luck!

0 0

Back to top
Dani3l

[Mentally Stable]

(since 26-05-2012 09:30)

Votes: 5

Post Posted: 20-03-2012, 09:51:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba ifusion ma mir cum de nu iti este rusine ma!!Pe mr5 team facut si ai inceput sa te oftici ca ma wall si ca nu mai stiu eu ce !! Ai injurat ca ultimul taran !! Vrei dovada uiteo :

ifusionMSI ^ k1* : ce retarzi mai sunt si pe lumea asat

Roolz-Rolz : ahi nu te mai oftik degeaba

*** |XF|ScOrPiOn killed ifusionMSI ^ k1* with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* MaUs : /rs
* Killed by ifusionMSI ^ k1* with tmp @ 8.m (100hp, 0ap) >> head: 2
V@MPIRUL connected
* You hit ifusionMSI ^ k1* 0 time(s), 0 damage >> no hits
V@MPIRUL is joining the Terrorist force
*DEAD* Roolz-Rolz : se numeste sunet nu wall

*DEAD* ifusionMSI ^ k1* : nu ma oftic

*** ifusionMSI ^ k1* killed |XF|ScOrPiOn with a headshot from ak47 ***
*** MaUs killed V@MPIRUL with a headshot from m249 ***
Roolz-Rolz : casti la 2 lei

*** Roolz-Rolz killed MaUs with a headshot from m4a1 ***
ifusionMSI ^ k1* : ca ti-o dau cand vrei u

ifusionMSI ^ k1* : la bot

*** ifusionMSI ^ k1* killed Roolz-Rolz with a headshot from usp ***
Bun venit pe HS Only | Mr5.FreakZ.Ro
ifusionMSI ^ k1* : si lu ****

Roolz-Rolz : pai tci si joak

*DEAD* V@MPIRUL : /rs
* Killed by ifusionMSI ^ k1* with usp @ 12.m (100hp, 0ap) >> head: 1
*** V@MPIRUL killed MaUs with a headshot from mac10 ***
*** Roolz-Rolz killed ifusionMSI ^ k1* with a headshot from tmp ***
* You hit ifusionMSI ^ k1* 0 time(s), 0 damage >> no hits
ifusionMSI ^ k1* : na
PTB: Round ended, checking teams.
Roolz-Rolz : joak si lasama si pe mn sa joc nu ma mai enerva

*** |XF|ScOrPiOn killed MaUs with a headshot from mp5navy ***
*DEAD* ifusionMSI ^ k1* : /rs
*** Roolz-Rolz killed |XF|ScOrPiOn with a headshot from m4a1 ***
*DEAD* ifusionMSI ^ k1* : f**
MaUs dropped
MaUs has left the game
*** V@MPIRUL killed ifusionMSI ^ k1* with a headshot from glock18 ***
PTB: Transfering Ro

*** Roolz-Rolz killed MaUs with a headshot from m4a1 ***
*DEAD*ifusionMSI^k1*:F M M de copil borat te f.t in ..... f..
*** V@MPIRUL killed ifusionMSI ^ k1* with a headshot from glock18 ***
*DEAD*ifusionMSI^k1*:sa va f u t pe toti in gura pe tot srv si cn l-a facut

Posturi unite automat, 20-03-2012, 09:51:19

Dupa ce ca tu incepi sa injuri si nu lasi playeri sa joace mai ai tupeu sa faci si reclamatie si dak iti mai amintesti ai injurat nu numai pe mn ci pe tot srv si cn la facut!!! Nush ce treaba avea srv si cn la facut ca sa injuri tu???

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wh1sp3r, 20 March 2012 10:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 12-01-2025, 14:06:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x