User
Pass
2FA

Reclamatie admin Acer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message665
Wu-Tang

[Account disabled]

Status: Offline
(since 25-11-2014 20:22)

Votes: 10

Post Posted: 24-08-2014, 16:31:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Iehova
Nick-ul adminului pe care il reclami : Acer
Concluzii si consecintele care le astepti : Ce credeti voi ca e necesar.
Motiv/dovada/argument : Acest admin "Acer" mi-a dat ban , datorita faptului ca mi-am pus awp-ul in mana , nestiind ca nu e voie . Am intrat si eu sa vad cum e serverul , si m-am trezit cu ban. Putea sa-mi spuna clar ca nu e voie sa am awp daca nu am vip.
Am vrut sa ma bucur si eu de server , fiind prima data , auzind ca e fain .. Dar mi-am schimbat parerea cand am vazut ce admin tineti printre voi Dosent Matter
Ma tot obliga sa schimb cs-ul. Serios ? voi aveti impresia ca eu tin 10 cs-uri in pc !?
Poftim si 'dovada' : 1 ; 2

P.s : Mi-a dat kick ( cica sa schimb cs-ul ) si cand am intrat si i-am spus ca altul nu am , si mi-a dat ban !

"E beat mort , nici nu mai stie cum il cheama."

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Acer

[Creep]

(since 05-12-2017 19:31)

Votes: 14

Post Posted: 24-08-2014, 16:47:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur ca ai venit pe serverul nostru.Cum ti-am mai spus, nu ai voie cu cs nvidia si cu atat mai mult sa folosesti awp-ul daca nu esti VIP. Ti-am spus in nenumarate randuri sa schimbi cs-ul dar tu preferai sa te joci cu nervii mei.Am incercat sa te avertizez prin slay, kick dar tu ai preferat sa imi spui ca nu o sa mai folosesti AWP-ul. Vad ca ai facut pozele la ce ai vrut tu, trebuia sa faci la toata discutia. O zi buna!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wu-Tang

[Account disabled]

(since 25-11-2014 20:22)

Post Posted: 24-08-2014, 16:52:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acer wrote:
Ma bucur ca ai venit pe serverul nostru.Cum ti-am mai spus, nu ai voie cu cs nvidia si cu atat mai mult sa folosesti awp-ul daca nu esti VIP. Ti-am spus in nenumarate randuri sa schimbi cs-ul dar tu preferai sa te joci cu nervii mei.Am incercat sa te avertizez prin slay, kick dar tu ai preferat sa imi spui ca nu o sa mai folosesti AWP-ul. Vad ca ai facut pozele la ce ai vrut tu, trebuia sa faci la toata discutia. O zi buna!

Am facut poze la ce am vrut eu ?
Sa se verifice logurile daca crezi tu asta .
Slay nu am primit , ci kick . Adevarat , mi-ai spus sa nu mai folosesc awp-ul , si te-am inteles perfect , asa ca nu l-am mai folosit . Apoi ai insistat sa schimb cs-ul , alt cs nu mai aveam , dar nu cred ca era vinovat cs-ul din moment ce ti-am spus ca nu mai folosesc awp-ul

"E beat mort , nici nu mai stie cum il cheama."

0 0

Back to top
horiaz_ak47

[Mentally Stable]

(since 03-06-2015 08:31)

Votes: 9

Post Posted: 24-08-2014, 19:10:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca era cazul sa faci reclamatie.Cs Nvidia nu e permis, cu ocazia asta aflii si tu si poate esti amabil sa iti iei o varianta clean.
0 0

Back to top
1ng3ras

[Mentally Stable]

(since 04-08-2018 10:11)

Post Posted: 25-08-2014, 08:02:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pro ban ! lasa asa sa te inveti minte cu nvidiat al tau ! bft
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 25-08-2014, 10:46:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wu-Tang wrote:
Nick-ul tau : Iehova
Nick-ul adminului pe care il reclami : Acer
Concluzii si consecintele care le astepti : Ce credeti voi ca e necesar.
Motiv/dovada/argument : Acest admin "Acer" mi-a dat ban , datorita faptului ca mi-am pus awp-ul in mana , nestiind ca nu e voie . Am intrat si eu sa vad cum e serverul , si m-am trezit cu ban. Putea sa-mi spuna clar ca nu e voie sa am awp daca nu am vip.
Am vrut sa ma bucur si eu de server , fiind prima data , auzind ca e fain .. Dar mi-am schimbat parerea cand am vazut ce admin tineti printre voi Dosent Matter
Ma tot obliga sa schimb cs-ul. Serios ? voi aveti impresia ca eu tin 10 cs-uri in pc !?
Poftim si 'dovada' : 1 ; 2

P.s : Mi-a dat kick ( cica sa schimb cs-ul ) si cand am intrat si i-am spus ca altul nu am , si mi-a dat ban !

Acel cs are script-uri interzise , cum ar fi antirestrictionare awp , aim , si antiexterminate . Daca vrei sa mai joci pe server joci cu un cs normal sau iti banez clasa de ip si am rezolvat problema.

Closed

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 25 August 2014 08:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 01:17:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password