User
Pass
2FA

Reclamatie admini

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message484
DrK | Diavolo

[Satan's Child.]

Status: Offline
(since 09-09-2018 20:52)

Votes: 19

Post Posted: 20-05-2015, 21:55:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : kudos
Ip : -
Motiv :
Dovada : http://www10.zippyshare.com/v/vPWP7xAh/file.html
http://www10.zippyshare.com/v/siSkqONq/file.html
http://www10.zippyshare.com/v/dnLfib6l/file.html

Machine : http://www10.zippyshare.com/v/RwdWy9Sm/file.html (misto admin nu gluma)
http://www10.zippyshare.com/v/MQa7NB5O/file.html

Priviti-va "fondatorul"
http://www10.zippyshare.com/v/1pyjPlrl/file.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
sorinel15

[Mentally Stable]

(since 27-02-2021 21:27)

Votes: 6

Post Posted: 20-05-2015, 22:02:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sincer m-am saturat sa ma lupt singur.Ei isi vad de joc si chiar incalca regulile si eu ma chinui sa fac curatenie pe server.
Erau 3 codati mai devreme pe server.Am vrut sa vad daca intereseaza pe cineva am zis pe chatul adminilor....NIMIC.
Le multumesc colegilor mei pentru ca isi dau cel mai mare interes pentru server.Inteleg ca esti prieten cu fondatorul X,cu Y sau Z dar nu este corect tu sa fii mai presus ca altii. Puteti sa va suparati pe mine sa faceti ce vreti dar eu nu suport sa-mi pierd zile si nopti pe server ca apoi sa vina cineva (care joaca de 1-2 zile) sa intre direct grad superior mie sau oricarui alt admin si sa inceapa sa faca fite.
Nu imi plac fitosii si nici copii de 13 ani care au "spate" si incalca regulile pentru ca ei sunt "BOSSII SERVERULUI".

Cuvintele mele nu se termina aici ,insa nu vreau sa ma intind cu vorba pentru ca stiu ca parerile noastre oricum nu sunt luate in considerare.

PS: Nu sunt COMUNIST doar ca daca oricare dintre "favorizati" (se stiu ei care) ar fi facut ca DrK nu s-ar fi intamplat nimic.

0 0

Back to top
DrK | Diavolo

[Satan's Child.]

(since 09-09-2018 20:52)

Votes: 19

Post Posted: 20-05-2015, 22:08:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia mai uitati si aici . Pe langa asta tot eu imi iau suspend 5 zile pentru un amarat de kick , kudos ia suspend pt 5 zile ca mi-a dat ban permanent ii clar cu voi
http://www57.zippyshare.com/v/mJ6cHq5k/file.html

0 0

Back to top
I`am Awesome

[Mentally Stable]

(since 08-06-2015 13:54)

Votes: 2

Post Posted: 20-05-2015, 22:15:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce drq e cu revolta asta aci ma ?! - .Diavolo taci si inghite ,o sa treaca vremurile astea grele.TU fa-ti treaba de vanator :3 - so sorin la fel fa-ti treaba contra codati.E greu la inceput dar dupa o sa mearga bine si e calumea cand va respectati intre voi si va ajutati - ajutati-va unu pe altu cand e nevoie.Tinetii la respect bateti-va joc de ei dar nu-i jigniti.Facetii sa planga asa e cel mai frumos -.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
vyrus|2009

[Șeful ]

(since 17-04-2019 23:03)

Votes: 261

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 20-05-2015, 22:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kudos Suspend 5 zile
DrK | Diavolo REMOVE - nu stiu unde ai vazut ca ai dreptul sa injuri/jignesti un fondator , dar asta este decizia lui kido si o voi respecta !

0 0

Back to top
Gandalf26

[wizard]

(since 28-07-2015 20:32)

Votes: 5

Post Posted: 20-05-2015, 22:16:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"La inceput a fost cuvantul"...Si pentru ca trebuia sa poarte un nume, a fot numit conflict..
ON TOPIC:Pentru a mentine acea corectitudine de care ati vazut ca am incercat sa dau dovada voi expune greselile tuturor:
-Diavolo, in momentul cand ai vazut limbajul cat si comanda executata asupra ta trebuia sa vii frumos sa faci reclamatie. . nu sa raspunzi focului cu foc
-kudos si machine, nimic mai clar decat "comenzile intre admini sunt interzise" si de aici se va vedea ce decizie vor lua fondatorii.
-kido inteleg ca a vrut sa aplaneze conflictul insa intr-o masura oarecum violenta
Chiar nu stiu ce sa zic..cand vad asemenea lucruri avand in vedere presupunerile cum ca suntem "o echipa".

OFF TOPIC: Ming, am observat si eu acest lucru. Ceea ce inseamna "adminat" lipseste din comportamentul multora ce se numesc admini ai acestui server, am incercat sa le zic, sa ii motivez, sa le atrag atentia.. nimic! Uneori obosesti incercand si preferi sa faci totul singur. Imi pare rau ca nu am luat problema in serios, ar fi trebuit de cate ori observ un dezinteres sa fac cate o reclamatie. Dar probabil acum am fi fost cam jumatate dintre cei care suntem. (sau cel putin asa cred)

EDIT 20.05.2015 / 11:18 PM

Topic closed..numai am nimic de zis

0 0

Back to top
*XavI*

[Mentally Stable]

(since 31-10-2016 17:53)

Votes: 7

Post Posted: 20-05-2015, 22:21:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci , diavolo , orice decizie sar fii luat trebuia sa vii aici si sa pui problema nu pe server ,,,Nu trebuia sa il jignesti pe kido , unde ai pomenit sa jignesti un fond ,,,mai ales daca nu te cunosti cu el ,,adica intre noi neam permis glume ...
Fratilor un fondator e un fondator stiu ca in jocuri nu tineti cont de asta , am vazut de astazi ca ai ceva impotriva lor ( machine /kudos ) nu le iau apararea .
Kudos a luat suspend , puteai sa faci reclamatie , nu sa intri cu gura mare ,,,,si lua doar el suspend frumos si nu inteleg dc ai dat kick ...

Aici nu e pe invidie ,,,si razbunari ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vyrus|2009, 20 May 2015 20:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-06-2025, 10:21:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password