User
Pass
2FA

Reclamatie co lider pd

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message375
Danny-->Freakz

[Maniac]

Status: Offline
(since 29-10-2015 15:13)

Votes: 36

Post Posted: 26-04-2014, 21:48:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc:Danny
Nick-ul persoanei reclamate:Emanuel
Poze: http://postimg.org/image/yj8psni5l/
Descriere incident: Faceam si eu ca tot omu wanted cand sunt politisti on ca sa nu se plictiseasca si il vad pe Emanuel cu nos la infernus.Din cate stiu eu in regulamentu PD scrie ca fara acordul liderului(leto) nu ai voie nos.El este co-lider.Astept o poza din partea lui Emanuel cand ii cere voie lui leto sa umble cu nos altfel cer adminilor sa ii dea a 2-a bila neagra.Uitati-va atent ca se vede nosu !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
awesome1

[Maniac]

(since 14-02-2018 01:04)

Votes: 35

Post Posted: 26-04-2014, 21:57:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mama, cate amenintari am primit pentru chestia asta, si uite ca cineva a facut, desi mi se pare fara rost, eu cu LeTo suntem egali, doar ca eu am acel CO in fata. Nu inteleg de ce sa fac poza? El mi-a dat mie voie si eu i-am dat lui, nu vad rostul ... Au mai fost atatia lideri PD precum Gibilan si altii care au luat post pentru asta si nu au primit nimic, pentru ca regulamentul permite posesia de nos. De ce?: Pentru ca sunt multi cu wanted 1-2 si fata de altii gen FBI sau NG care actioneaza de la un wanted level mai mare nu au asa nevoie. Acum asteptam raspunsul unui admin, eu mi-am spus argumentul. Rog adminul care se va ocupa sa ii dea voie lui LeTo sa posteze in topic sa va confirme ca ne-am dat voie unul altuia, si desigur nu il folosim in scopuri personale, drept dovada, am venit dupa wanted.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 26-04-2014, 23:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ii dau o bila neagra pentru asta?
Totusi emanuel,nu ma intereseaza ca esti co,cand il intrebi pe liderul tau daca iti da voie sa iti pui nos,faci si poza.Acum ai scapat de advertisment,dar data viitoare ai 2/3 bile

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 26 April 2014 21:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-11-2024, 03:38:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x