Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie creck
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Nirvana
[The chosen One :X]
Status: Offline
(since 07-08-2014 17:59)
,
Topics: 65
Votes
: 5
Posted: 09-01-2014, 17:50:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul tau in joc: .Nirvana.
Nick-ul persoanei reclamate: Creck
Poze:
Descriere incident:Adminuk nostru preferat..
Eram la dm, eu boboc, wazz, steff si exotik, si am dat off ca Lsv erau mai multi si ne faceau,. Am inceput sa discutam pe /fa, vine boboc cu afirmatia
"de cand cu noul staff toti au aim si nu stiu ce kkt-uri." fapt ce nu l-am negat, si le-am adus aminte ca undeva, candva nici nu-ti permiteai sa glumesti cu chestia asta. si sa spui ca ai aim. Si luam kick de la creck ca el e jmecher.
Intru pe server sii ii spun pe /report: "te supara adevarul? spunemi ca nu e asa" si i-mi da ban
Bun, daca e vorba ca ne supara adevarul, pai i-mi iau hoarda, si eu i-mi bag picioarele in el server
Sa vina cineva sa-mi spuna ca nici un lsv nu foloseste aim! e clar dar nimeni nui baneaza..ca na il avem pe logi leader, nu ca as avea ceva cu Logi. e unul dintre ei mai de treaba admini;).
Ma supara ca unii admini se simt raniti in orgoliu.
Vreau unban, si poate creck i-si va schimba atitudinea si inainte sa se enerveze sa verifce daca avem dreptate..ca as putea sta toata ziua cu tv si sa umplu formul de reclamatii, dar ce folos daca sunt "protejati staffului".
0
0
Back to top
CrecK
[Creep]
(since 06-06-2016 20:47)
,
Topics: 32
Votes
: 26
Posted: 09-01-2014, 18:04:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu este nimeni protejatul staffului,iti poti lua bagajele si sa pleci daca asta ai de gand sa faci,este alegerea ta nu te tine nimeni cu forta aici,nu ne supara nici un adevar,nu suntem bataia voastra de joc si nici nu vom fi,ca sa stii si tu acest "nou staff" este acelasi de cand juca si cabron cu striker,cu exceptia lor si a ownerului deablos,eu nu sunt smecher si nimeni din staff nu este,crede-ma ca in timpul acela cand voi faceati dm eu stateam cu spectate pe mai majoritatea,pe rand,dar nu trebuie sa iti dau tie detalii,asa ca daca nu te mai supara asa rau acest "staff nou" poti sa revii cu cerere unban MAINE caci astazi nu vei primii unban din partea mea.
0
0
Back to top
Nirvana
[The chosen One :X]
(since 07-08-2014 17:59)
,
Topics: 65
Votes
: 5
Posted: 09-01-2014, 18:06:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Scuza-ma creck dar mi-ai dat ban pentru un report? Eu stiu la cine ma refer cand il sustin pe boboc, sunt persoane care erau in staff-ul vechi dar acum si-au schimbat atitudinea.Si eu nu-mi bat joc de staf , asa ca tine-ti cuvintle pentru cei care o fac. Ai fost nedrept cu mine. Mi-am spus punctul de vedere.
0
0
Back to top
Catal1n
[>The Magnificent]
(since 02-11-2017 13:14)
,
Topics: 110
Votes
: 52
Posted: 09-01-2014, 18:10:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu sunt din stafful vechi si nu mi-am schimbat atitudinea, cat despre preferatii staff`ului nu este nimeni preferat.. Multi din lsv au luat ban si pe drept..
Acuma sa vedem ce zice un 1337-1339
0
0
Back to top
CrecK
[Creep]
(since 06-06-2016 20:47)
,
Topics: 32
Votes
: 26
Posted: 09-01-2014, 18:13:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ti-am dat ban pentru ceea ce ai vorbit cu ceilalti pe /fa si pentru ca ai continuat cu atitudinea ta de super erou pe /report,ceilalti 2 au primit doar un kick,iar tu ban pentru ca ai continuat,iar printre persoanele acelea despre care spui tu ca si-au schimbat atitudinea fac si eu parte,nu m-ai jignit pe mine,ci ai vorbit despre intreg stafful,asa ca multumeste-te doar cu atat.
Te rog nu mai posta daca nu mai ai nimic de adaugat in plus fata de aceasta reclamatie si asteapta o decizie,daca vrei sa stam la vorba ai alte optiuni,nu aici
0
0
Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]
(since 20-04-2016 19:39)
,
Topics: 590
Votes
: 196
Posted: 09-01-2014, 18:49:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pe aceasta tema au mai fost discutii de genu' cu sutele, ba ca ala are aim ba ca pe ala il doare burta, and so on. Nu contest faptul ca nu va este permis sa vorbiti orice, pentru ca e democratie si parerile sau barfele de genul acesta pot fi uneori constructive pentru staff. Dar, trebuie sa stii cat inseamna "HOO", asta ca sa nu se ajunga la decizii pripite, gen, ban. Nirvana imi vei lasa IP-ul prin PM ca sa iti dau unban, in schimb vei primi mute pentru acel report, iar Creck, uneori pentru a lua o decizie corecta trebuie sa renuntam la orgoliu, iti inteleg perfect interventia, dar pentru atat, e mult un ban. Apropo, daca va mai plangeti de X sau Y ca are aim sau ca e avantajat de nu stiu cine, aveti /FORUM - RECLAMATII. Exista fraps si F8, folositi-le si incercati sa nu va mai plangeti pe chat-uri publice de staff, ca iar se va ajunge aici cu o mare usurinta. Totodata, daca va deranjeaza atitudinea unor membrii din staff, exista administratori cu grad, contactati-i!
0
0
Back to top
Catana
[FreakZomaN]
(since 24-07-2018 11:29)
,
Topics: 365
Votes
: 99
Posted: 09-01-2014, 18:57:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cum a spus si jovi ''exista administratori cu grad''.Puteti pe mine pe k1d,deablos,bj,hah sa ne contactati printr-un pm sau alte chaturi posibile si sa va spuneti opinia acolo.
Creck,acelasi orgoliu il are si hah.Am vorbit si cu el sa renunte la acest orgoliu fapt pentru care te rog si pe tine acelasi lucru.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Catana
, 09 January 2014 16:57
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->