User
Pass
2FA

Reclamatie gag 10 min +ban 300!

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message1053
ThunderStrucK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-12-2010 20:14)

Votes: 6

Post Posted: 25-11-2010, 22:13:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa schimbat cumva regulamentul ? Lam injurat pe Godlike pentru ca era survivor si s a baricadat cu lm.Am luat gag 10 min de la Death daca nu ma insel.Asta era normal bineanteles.Dar dupa ce am luat gag 10 min,runda urmatoare am primit si ban 300.Din cate stiu eu ban 300 se da pt retry dupa gag ori in cazul in care se face exces de limbaj vulgar(in cazul in care imediat dupa expirarea sanctiunii de gag se recurge iarasi la limbaj vulgar).Daca e regula noua ban 300 pt limbaj ,sa faca adminul care ma banat un post pt. a sti lumea de schimbare in regulament.Cat despre Godlike ,asa face mereu si la armaghedon si survivor si la sniper.Sunt satul sa trag pumni la tastatura cand vad cate unul care nu joaca de ieri de azi pe sv. si face asa.De acea l am injurat,pentru ca a pus lm in asa fel incat sa nu pot nici eu iesi si ma uscat in 15 sec de 5000 hp.Exces de limbaj obscen nu am facut niciodata pentru a merita ban 300.Cand am injurat eram constient ca voi lua gag dar nu ma asteptam la ban 300.As vrea sa aflu si eu cine a dat banul si motivul (nu cel de limbaj).Daca am luat banul de la cine ma astept eu e clar ca mi am mai facut un PRIETEN pe server.

http://img716.imageshack.us/img716/8135/bandc0.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Valeriu50

[~~Lil WayNe~~]

(since 08-12-2015 22:19)

Votes: 94

Post Posted: 25-11-2010, 22:23:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai baiatule Pai tu i-ai spus lui G0dlike dc sta baricadat! ..si l-ai injurat tiam dat gag l-ai intrebat pe g0dlike daca joaca de 2 zile pe sv..si eu team intrebat tu dc injuri joci de 2 zile pe sv ai primit ban pt ca de la un timp nu mai esti cum erai inainte la locul tau acum te bagi peste tot...Da se da BAN;KICK;GAG >>>pt un limbaj vulgar dar al tau era prea de tot...inteleg injura payeri care sunt la inceput dar nu si tu!...invata sa te comporti daca nu te invetam noi!!!

0 0

Back to top
G0dLiKe

[FreakZ* ~*G0d]

(since 08-05-2014 20:03)

Votes: 8

Post Posted: 25-11-2010, 22:31:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thunder eu cred ca tiai facut tie reclamatie ptr baricadaare se da slay /kick in marele caz ban dar nu cred ca era cazu... deci... mai faci si reclamatie dupa ce injuri? si din cate vad ai facut reclamatie si ptr gag ptr gag nu see face reclamatie... si.. pe cine ai mai vazut tu ptr baricadare sa se dea ban.. cred ca death nu are dreptate ca " nu joci de 3 zile pe server" hai .. Serbus !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ThunderStrucK

[Mentally Stable]

(since 17-12-2010 20:14)

Votes: 6

Post Posted: 25-11-2010, 22:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand nu se da ban kick gag in ordinea pe care o spui tu.Regula 1.Limbajul vulgar este pedepsit. gag/kick/ban ,dupa cum spui tu se da ban 300 dupa care se mai da un kick iar la sfarsit se da gag 10 min.Si nu inteleg ce vrei sa spui prin faptul ca ma bag eu peste tot,si ca sant prea de tot?Elaboreazati putin afirmatile.Da la m injurat pe Godlike.Iam spus Godlike de ce . . te ai baricadat ca doar nu joci de ieri de azi.Am luat gag si imediat cum a inceput runda am luat ban.Nu cumva faci si tu cu Godlike monitor prin skype sau sunteti colegi de gradinita si asta sa fie motivul pentru care am luat ban?Puteai la fel de bine sa imi dai gag ,kick, dar ban 300 pentru o injuratura?Din partea mea sa fie ban 500 pt. limbaj dar sa fie aplicat tuturor, nu doar mie.Nu am vazut reclamatii despre mine in asa fel incat sa fiu carul de bataie al adminilor.Daca stau sa ma gandesc bine nu cred ca am nici una.Asa ca data viitoare fati un bine si aplica regulamentul corespunzator,nu cum ai vrea tu sa fie, ban kick gag.Nu ma mai obosesc sa duc o conversatie cu tine pentru ca imi e clar acum de ce am luat ban.Sa fi sanatos.Dupa ce un player a folosit un limbaj obscen ,jignitor la adresa altuia/altora de pe sv se da gag 10 min.Daca playerul respectiv recurge din nou la jigniri,limbaj obscen,ramane la aprecierea adminilor de a da kick x1,x2,sau ban direct(dupa gag).In functie de comportamentul playerului respectiv, pe server ori in functie de gravitatea jignirilor,injuraturilor.Si apropo de ce nu iai dat slay lui Godlike cand a fost baricadat?
0 0

Back to top
*w@R*

[1n:@:L057,W0R1D]

(since 10-08-2019 09:27)

Votes: 76

Post Posted: 25-11-2010, 23:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da,mereu erai cu gura pe sus,cand am intrat am stat 3min spect ca aveam putina trba si cand ma uit in consola tu faceai inventarul la mama lu G0d.E frumos?

facebook profile
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 26-11-2010, 07:23:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este foarte bine cum sa procedat...nu joci de catva zile pe serverul asta....ai inceput sa fi iarasi cu "nasul pe sus" si sa incepi sa injuri playerii pe viitor fi si tu mai atent la acest limbaj pentru ca tot tu vei suporta consecintele
0 0

Back to top
deliqvent

[Creep]

(since 24-04-2013 18:51)

Votes: 27

Post Posted: 26-11-2010, 12:16:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Limjul vulgar dupa cum sti se pedepseste pe acest sever ! Daca a gresit cineva nu-ti faci tu dreptate , de aceea sunt admini pe sever !

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by deliqvent, 26 November 2010 10:16

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 10-11-2024, 07:38:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x