User
Pass
2FA

Reclamatie jupanu***

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message2122
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 21-08-2010, 23:53:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : Chrys
- Numele adminului reclamat : Jupanu
- Harta, ora si data faptei reclamate : kabul,inferno
- Motivul / Regula incalcata :Il reclam pe domnu jupanu dintr-un singur motiv care ma enerveaza mereu si el si majoritatea adminilor cu care m-am certat astea fiind vreo 3 ...Au un obicei sa-mi dea slap chiar daka nu sunt singurul ramas ... Sunt obligat sa ma duc chiar eu sa iau bomba sau ce? Azi domnu jupanu pe kabul pe la ora 4-5 inainte de aztec.. domnu jupanu imi da de 3 slap pentru ca nu ma duc bomba cum vrea el si ma duc walk asta ca asta dar imi da pe dust4 ca am zis "obosit,dobitoc" unuia care imi facusa nervi imi da llama si gag in acelasi timp ? Exista vreo regula in care trebuie dat si llama si gag in acelasi timp pt ca am zis aceste 2 cuvinte? Eu defiecare data cand primesc ban pe o injurata nu comentez nu fac reclamatie dar asta chiar ma scoate din minti la fel ca Legion si myk daca mor ei in runda aia trebuie neaparat sami dea ei mie slap sa mor si eu si sa afle aia unde sunt .. ! Cu asta le multumesc ! Sper sa luati in considerare acest lucru ! Nu sunt obligat sa ma duc sa iau eu bomba ca vor ei ! Si s-o pun cand vor ei !

Staff message (ion):

3 warn-uri pentru dubla identitate.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 22-08-2010, 00:43:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chriss nu mai fa atata tam tam, pt k io am vazut de multe ori cum erai ultimul si iti dadea admini slap iara tu nici de al naibi nu te duceai la bmb, si nu numai o singura data

Fi curajos.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
saLaM_^

[Maniac]

(since 30-01-2013 21:28)

Post Posted: 22-08-2010, 04:08:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haha zi mersi ca nu ti-o dat ban pentru ca l-ai facut "dobitoc" - si ia-o mai usor pana nu incep sa-mi deschid gura -

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 22-08-2010, 06:55:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
care imi facusa nervi imi da llama si gag in acelasi timp ?

-nu inteleg cum ti`a dat el llama si gag in acelasi timp -
-ti`a dat doar llama , iar u tot incercai sa vb prin schimbare de nick ! , Il schimbai din minut in minut ! , Ceea ce nu este permis !
-Scz dak ma bag , Dar nu prea este un asa mare motiv de "Reclamatie", Oricum adminul avea dreptate - , Si cum zicea si richi , Bucurate k nu ti`ai luat ban pt limbaj -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 21-06-2024 10:11)

Votes: 60

Post Posted: 22-08-2010, 08:44:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Quote:
care imi facusa nervi imi da llama si gag in acelasi timp ?

-nu inteleg cum ti`a dat el llama si gag in acelasi timp -

I-a dat llama pt limbaj si dupa el tot mai scria si tot aparea muuuu si diferite chestii si ia dat gag,eram pe srv atunci.

scz ca ma bag vroiam sa-i explic lui xD cum ia dat si llama si gag -

chrys,nu mai fa si tu reclamatii pt atata lucru mai ales ca tu ai gresit -

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 22-08-2010, 09:07:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:
- Numele tau : Chrys
dar imi da pe dust4 ca am zis "obosit,dobitoc" unuia care imi facusa nervi imi da llama si gag in acelasi timp ? Exista vreo regula in care trebuie dat si llama si gag in acelasi timp pt ca am zis aceste 2 cuvinte? Eu defiecare data cand primesc ban pe o injurata nu comentez nu fac reclamatie dar asta chiar ma scoate din minti

nu stiu, dar cred ca eu imi dau seama de o persoana dupa modul in care scrie si la ce asteapta el de la server. Ce mi-am dat eu seama Chrys de tine e ca, nu-mi placi frate. Pentru ca faci reclamatie ca ai primit slap si nu mai stiu ce, dar totodata te consideri VANAT pentru ca atunci cand jignesti pe un alt jucator ti se gag sau llama, sau te-ai obisnuit sa primesti ban pentru o injuratura, ceea ce inseamna ca faci asta des.

Nicio problema. Rog de acum adminii care citesc asta ca la urmatoarea abatere de limbaj (injuratura) a lui Chrys sa faca o poza la consola cu ce-a facut, sa-i dea ban pe timp 120 de minute si s-o puna pe forum sa mi-o dea mie sau oricarui alt owner, sa decidem daca ii vom da permanent.

Eu v-am mai spus ca m-am saturat sa vad reclamatii aiurea, si problema cea mai mare pt voi e ca de cele mai multe ori in astfel de cazuri reclamatiile astea se intorc asupra voastra.

In rest, incercati sa dati slap DOAR daca campeaza sau se duce total aiurea pe harta. Nu si daca se duce pe walk sau sub diferite forme de mers spre bomba.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Post Posted: 22-08-2010, 10:07:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek wrote:
Nicio problema. Rog de acum adminii care citesc asta ca la urmatoarea abatere de limbaj (injuratura) a lui Chrys sa faca o poza la consola cu ce-a facut, sa-i dea ban pe timp 120 de minute si s-o puna pe forum sa mi-o dea mie sau oricarui alt owner, sa decidem daca ii vom da permanent..

Asta mia stat si mie in minte dar acest domn Chris are ip rutabil .....iam dat ban 100 o data k a injurat iar el la nici 1 min a reintrat pe sv iam mai dat o data dar sa intanplat acelasi lucru. Nu prea cred ca avem ce face in privinta lui.

Fi curajos.
0 0

Back to top
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 22-08-2010, 10:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aseara i-am dat ban pt. limbaj . -
Imi pare rau ca nu am luat din consola textul ... -

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 22-08-2010, 11:05:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Nu prea cred ca avem ce face in privinta lui.

-ken , eu cred k se poate face - , Adik de fiecare data knd intra poate primi un ***, doom, sau etc !
-scz dak ma bag , chiar dak nu e treaba mea ! Dar se poate face cv si in privinta lui -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
jupanu***

[sef de trib]

(since 29-03-2013 21:25)

Votes: 9

Post Posted: 22-08-2010, 11:25:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[AMXX] Client "Chrys" slaped with 0 damage
dede dropped
dede has left the game
*DEAD* cr3AtIv3 : -

*DEAD* Semaca : asa s faci -

ADMIN jupanu***: slap Chrys with 0 damage
*DEAD* Fulger mquen : CAND ?

f
ADMIN jupanu***: slap Chrys with 0 damage
*DEAD* aNdRa ;x : Raised eyebrow

*DEAD* sNk : moare nubletu meu fac pariu

Capcaunul killed Chrys with awp
*DEAD* sKy^walKer : vinde rosii

*DEAD* sNk : -

*DEAD* VA AUD RESPIRATIA : ))

*DEAD* sKy^walKer : sa ia ban de lupa

r@zvy-r@mb0 (RADIO): Roger that.
*DEAD* sNk : ce vam zis?-

*DEAD* Chrys : deja esti dobitoc

*DEAD* Chrys : ..

] amx_llama chrys
[AMXX] You Llamed Chrys
r@zvy-r@mb0 (RADIO): Go go go!
Chrys : ma duceam cu bmb

sNk : cine?

ADMIN jupanu***: amx_llama Chrys
* Chrys changed name to Llama

jupanu*** : sa te vad acu cum sunt

* Llama changed name to TOT LA FEL !

uite asta s-a intamplat .... si pe langa asta a inceput sa srie si sa faca spam lucru care ma facut sa ii dau gag de cateva min ...

1. chrys sa iti para bine ca nu ti-am dat ban ca mai facut dobitoc .... , ti-am dat doar lama ( tu asa faci mereu , te crezi deasupra tuturor si crezi ca daca iti iei un gag repara cum vb ... stapaneste-te sau o sa ai ban de la mn )
2 chrys nu mergeai walk ... cu cateva secunde inainte mai omorat pe mn , te cautam fiind singuru iar tu erai dupa cutii in baza la tine ( nu o sa stam 28 de oameni sa mai faci tu un frag asteptand dupa cutii in baza tero )
3 chrys ti-am dat slap sa te duci ... nu ti-am dat slay

in fine mi se pare o reclamatie facuta aiurea , doar imi facea datoria de admin pe serv ( nu profitam de nici un privilegiu )

Dacã lumea ar fi fost perfectã, atunci nici eu nu aº fi existat.

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-08-2010, 11:39:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

Nu mai dați slap aiurea! Cât despre Llama, ai primit-o pe bunã dreptate. Ziceai cã ai primit și Llama și gag. Și ce? Oricum nu poți vorbi! Ãsta e scopul ambelor comenzi. Nu vãd care e problema. Ai grijã la limbaj pe viitor...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 22 August 2010 09:39

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 28-04-2025, 05:32:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password