User
Pass
2FA

Reclamatie multipla
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4632
sOulRipp3r

[Owner ON <rKo>]

Status: Offline
(since 23-11-2013 23:00)

Votes: 12

Post Posted: 12-11-2010, 15:59:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tune Squad |^ virus wrote:
Uite cum te dai de gol singur ... Deci tocmai ai recunoscut ca pana nu a intrat NeK, n`ai facut nimic pe server si abia in momentul in care a intrebat el "ba l`ati verificat pe ala? da` pe alalaltu` ?", abia atunci ai inceput sa te uiti pe lume. Cat erati doar voi 2 [ repet, il excludem pe Zeus pentru ca el era afk -- voi va jucati, el statea spec afk .. n`are nici o vina omu` ], va jucati de n`aveati treaba ignorand orice acuzatie la adresa unuia care, dupa cum vezi bine in demo`urile postate in primul post, avea intr`adevar cod ... deci nu urlam degeaba.

Nu m-am dat de nici un gol... am spus ca atunci cand am intrat eu pe servar nu stiam care este situatia.... nu aveam de unde sa stiu situatia mai intai am vb cu admini care erau deja pe servar. Am crezut ca Zeus se uita pe cine spuneai u!! am vazut ca nu raspunde si m-am uitat eu pe el... a fost o neintelegere ... eu nu sunt paranormal sa stiu tot ce misca pe servar.

Ai primit un kick deoarece stateai spectator de multe runde!
Ai primit un gag deoarece sa te opresti sa ma lasi sa imi fac treaba!!!
Nu am fost 3 harti la rand pe servar!!! am fost doar la sfarsitul harti kabul asa ca nu am stat mult sa dau un ban... deci nu am avut mult timp sa il verific!!!

Cea ce am vrut sa zic ca faci pe detectivul.. este ca strangeai de 3 harti dovezi inpotriva unui om si a altora!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 12-11-2010, 22:05:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun deci sa vad daca am inteles:D.

Tune Squad |^ virus allias Disconnect il reclama pe Mjj si pe SoulRipper pentru ca jucau cs si nu verificau un codat. Codatul era enjoy.

Sper ca am inteles pana aici bine:D.

Deci... disconnect se plangea de Mjj si de Soul ca stateau si se jucau si nu se uita pe playerul care tipa el de 3 harti ca era codat. Bun care erau cele 3 harti? ... byca nuke si cu kabul... perfect. Am inteles pana aici:D.(o luam ca la prosti).

Disconnect a zis simplu si frumos ca enjoy juca codat de 3 harti, iar el mentioneaza undeva mai tarziu ca nu stie ca enjoy era codat fiindaca era la el in echipa... si cum se juca pe byca 11 v 8 ... si erau 2 admini sperctatori, presupune ca ei se uitau pe el. Perfect, deci sa inteleg ca disconnect nu si'a dat interesu sa vada pe byca ca era codat enjoy da miraculos stia ca era codat (pana acuma el este super admin... sa continuam).

Cum acuma exista coduri pentru steam si pt non-steam ...logic ca playerul ala nu avea wall care sa inchida/deschida cand vroia el...adica cand vedea un admin spectator.Oh da cine stie poate dupa ce a intrat pe kabul.... el a intrat cu wall ca poate vroia sa il testeze...o stai e disconnect nu e voie asa ceva, daca era intrat de pe byca si iese 2 minute nu inseamna ca isi baga cod ci... pur si simplu iese la o gura de refresh pe desktop:D.

Un codat a fost prins de mine...dupa 2 harti... am prins o mica faza unde el pur si simplu sa scapat cu wall'ul. Doar nu vroiai sa ii dau ban dupa primele 2 runde in care nu se vedea wall si nimic nu?

Sa revenim:D (ce a facut el un roman sa fac si eu pai nu?).Daca playerul, doar daca avea cod care se oprea/deschidea cand vroia el, micha sa dus 1 runda -2 si sa uitat pe el a vazut ca nu are nimic...hop nu mai am treaba... nu?

Un codat daca este prins nu conteaza cat a jucat...macar nu va mai juca. Daca nu este prins de nimeni si el joaca for ever pe sv e mai bine?-
Playerii stiu mai bine cine e codatii din cauza ca ei mor de mainile codatilor... adminii stau spect si daca este ceva suspect se uita , nu pot fi atenti pe toti 29 de playeri. 1 data este de ajuns de spus care e codatul...1 data pe runda in cazul in care adminul nu trece spectator, dar daca trece nu il ai sacaiti stie ce face.

Asta era pentru Disconnect. Iar pentru soul... sa iti zic un secret, eu ma uit cate o data pe cate 2-3 codati si ii banez daca au ceva, pot face asta si va las sa jucati fara sa zic nimci... voi 3-4 admini cati erati nu puteati sa va uitati pe 1 presupus codat?- Oh stai poate erau mai multi, nu vedea chatu Disconnect:|. Iar micha, sincer mai stai mai mult de 2 runde pe un player inainte de ati da verdictul, chiar prefate ca te duci la masa:D

Death touches everybody if u trust one each other.So take my advice and

0 0

Back to top
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 12-11-2010, 22:10:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok...Total de acord cu ce a zis Nobody...Important e ca l'am prins in cele din urma.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
okk
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 21:07)

Votes: 17

Post Posted: 12-11-2010, 23:25:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In sfarsit situatie lamurita nu de alta dar ma luase durerea de cap la cat a fost de citi p'aci -))

just mee,just okk

0 0

Back to top
Tune Squad |^ virus

[Anime freak]

(since 15-07-2012 19:10)

Votes: 7

Post Posted: 13-11-2010, 04:48:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultimul post ca vad ca o ia rau pe langa discutia.

1. MJJ, in modelul de reclamatie, IMI ESTE CERUTA PAREREA la ce decizie CRED ca e nevoie sa se ia [ nu inseamna ca se va si lua ]. Daca nu era linia cu "Concluzii" de completat, nu o puneam eu din burta .. stai linistit.

2. Pe byca nu stiam ca este codat, pentru ca nu m`a interesat sa verific, avand in vedere ca erau 2 admini spec si nu am zis niciodata ca ERA CODAT PE BYCA [ avand in vedere ca nu am de unde sa stiu asta ] -- am zis DOAR ca a JUCAT toata harta byca si asa cum s`a vazut si pe kabul, juca linistit cu wall si cu admin spec [ deci nu era genu` de om care scoate wall`ul cand se pune un admin spec ] .. dandu`mi voie sa PRESUPUN ca era codat si pe byca, desi eu n`am spus asta.

3. Pe Zeus nu l`am reclamat pentru ca nu am motiv [ insa nu ma intereseaza daca pateste si el ceva .. nu`l cunosc si sincer nu ma intereseaza daca decid mai marii sa il sanctioneze si pe el ]:
a. Pe byca nu stiu cu certitudine daca a fost sau nu codat enj0y.
b. Pe nuke Zeus era AFK, ceea ce nu pot spune despre cei 2 reclamati, care jucau bine mersi
c. Pe kabul nu am stat toata harta sa vad cine, ce, cum, unde, avand in vedere ca l`am vazut pe NeK on si mi`am dat seama ca il vor prinde curand [ de gura lui NeK, ca altfel ..... juca bine mersi si`acuma ]

4. C3ach1, du`te la un oftalmolog ... sunt 3: http://img607.imageshack.us/img607/2527/snap3.png
Iar pentru "jignirile" aduse lui MJJ [ care de fapt au fost niste concluzii logice la ceea ce a comentat el la reclamatia trecuta -- eu aducand dovezi clare cu ABSOLUT TOT ce s`a intamplat, el spunand ca nu domne .. ca s`a intamplat altfel, inventand tot felul de scuze FARA DOVEZI ], am primit warn deja .. nu vad de ce aduci asta in discutie ... Probabil crezand ca dovedesti ceva cu asta? Ca am eu ceva cu MJJ ? Nu omule, n`am nimic cu el .. am ceva totusi cu cei CA EL, care au admine doar sa sufere si nu sa`si faca treaba [ ca mie mi`a facut 2 seturi de poze intr`o harta doar pentru ca i`am dat un cap in a doua runda ... da` pe enj0y nu se uita pentru simplu fapt ca nu l`a deranjat ... ]

5. Soul, ai fost inca de pe nuke [ se vede si in print: http://img607.imageshack.us/img607/2527/snap3.png , si in demo`uri ]. Asta una ... doi, ai admin chat sa vezi daca Zeus se uita sau nu pe respectivul, iar cand vezi ca nu raspunde, te uiti tu sau rogi pe alti admini prezenti sa se uite, nu iti vezi de joc in continuare presupunand ca se uita altu si face altul treaba in locul tau.
Iar kick n`am luat pt ca eram spectator, pentru ca nu eram spectator - Iar te dai de gol ... eram la echipa, fara sa selectez modelul [ astfel aparand la echipa, fara sa ma spawnez, putand sa ma uit pe cei din echipa mea si sa fac demo -- se poate vedea asta pe demo`ul 3, ca nu umblu fara dovezi ]
Totusi, hai sa zicem ca primul kick a fost "indreptatit" ... dar al doilea? Care l`am luat Inainte sa intru pe server? Dadusem retry si nici n`am apucat sa ies din login screen si eu deja primisem kick iar ... asta ce`a mai fost?
Gag mi`ai dat pentru ca ti`am zis adevarul in fata, nu pentru asa-zis`ul spam facut, iar saracutu de tine nu te intelegeai cu adminii .. ca pot paria ca altii vorbesc de parca sunt pe messenger pe server si n`ai treaba cu ei sa le dai gag ... mi`ai dat mie pentru ca te deranjat adevarul care il spuneam.

@Nobody -- Am acoperit chestia asta si mai sus, dar o spun din nou pentru ca stiu ca nu`ti place sa citesti prea mult si sari peste partile care nu iti sunt adresate tie: Nu stiam ca este codat pe byca si nu am zis asta. Am spus ca JUCA de pe byca si PRESUPUN ca, la fel cum a jucat si pe kabul cu wall in timp ce adminul [ Soul ] se pusese [ intr`un final, de gura lui NeK ] spec, la fel putea sa joace linistit cu cod si pe byca [ chiar daca erau adminii spec ].

Eu unu fac demo de fiecare data cand sunt spec [ probabil se vede intr`unul din printuri cum incep un demo numit "ceva5" sau un alt numar ], asta pentru ca niciodata sa nu fiu in situatia sa vad un codat si sa nu am dovada la ce am vazut -- acelasi lucru le sugerez tuturor adminilor sa faca [ astfel daca se uita pe un codat 1-2 runde si ala scoate codu` cat este el spec, sa aibe dovada intr`o situatie ca asta ca intr`adevar s`a uitat si ala scosese codul, el fiind, pe buna dreptate, nevinovat in cazul asta -- insa MJJ/Soul nu s`au uitat deloc pentru ca am fost prezent pe server tot timpul asta si nu au stat spec nici macar 1 secunda ]

P.S. Era sa uit. Dupa felul in care va bateti pe umar unu pe altu cum ca domne, a fost prins in cele din urma ... sa inteleg ca voua vi s`ar parea foarte normal sa intre unu cu speed, sa joace linistit 1 zi intreaga cu adminu pe server, iar cand intra un owner/co-owner/superior/admin mai respectat sau de care ii/le e frica, sa se puna repede spec, sa`l vada pe ala si sa`l baneze, nu ? Perfect normal! A fost prins .. ce atata tam-tam ...

Lelouch vi Britannia commands you: Watch Code Geass ffs!
0 0

Back to top
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 13-11-2010, 08:21:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci iarasi incepi sa degenerezi situatia....Cand l'am banat nu era niciun owner/co-owner sau altceva,eram doar eu cu soulripper. "Oameni ca el",ce vrei sa insinuezi cu asta? Eu nu sufar ca am admin,din pacate observ ca tu suferi ca nu ai admin,nu am vazut asa obsedat care sa faca zeci de poze,sute de randuri scrise doar pt ca s'a intarziat banarea unui jucator. Nu inteleg ce vrei sa ne demonstrezi?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
C3ach1

[Creep]

(since 05-09-2014 23:46)

Votes: 14

Post Posted: 13-11-2010, 08:38:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EU MA DUC LA OFTALMOLOG,DAR U DUTE INAPOI LA SCOALA CA NU STI SA NUMERI UITATE MAI BINE LA POZA AIA SI ZI CATI ADMINI SUNT http://img607.imageshack.us/img607/2527/snap3.png
0 0

Back to top
Ender

[Everlasting Scar]

(since 24-10-2012 17:20)

Votes: 9

Post Posted: 13-11-2010, 16:37:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asadar... nu o sa stau sa va explic acum filosofia chibritului, adminii ce erau pe server primesc cate un worn pe motivul ca 3 minute rapite din timpul de joc nu iti afecteaza experienta de" zeu ", iar ca player, disconnect... inceteaza sa mai fii stresant... anunti o singura data daca niciun admin nu se pune pe verificat faci reclamatie...... nu au rost rahaturile pe care le-ai facut ....atat, o singura data ar fii fost de ajuns

Trag la nimereala in strigoii care ma inconjoara sperad un singur lucru ( ca voi avea destula munitie pentru a rezista asediului)
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ender, 13 November 2010 14:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 19-02-2025, 02:39:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password