User
Pass
2FA

Reclamatie nick

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests
Author Message664
mishutm12

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-07-2019 12:21)

Votes: 64

Post Posted: 21-07-2017, 16:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul meu : deienache
Nick-ul adminului : Nick
Motiv : rocket fara motiv, nu stiu ce o fost in capul lui cand o dat ca n-am gresit cu nimic atunci.
Dovada (obligatoriu) : http://imgur.com/AgKCwbQ

Runda o inceput cu modul swarm eu eram human, nick era zm(predator) eu ma bag in ascunzatoare, omor un zm si pe urma nicky isi cumpara 2 madness-uri dupa care imi da rocket. Zi-mi cu ce am gresit aici. Sa vina el ca admin si sa imi spuna de ce mi-o dat rocket cand am fost human. N-o reusit sa ma omoare si de oftica mi-o dat slay. Zi-mi lavinia pe cine ai adus pe server? Copii de 16 ani? Cu astia vrei sa ridici serverul?
Pe langa acest rocket mi-o mai dat si pe zm_cross(se poate verifica in logs), o data pe motiv de panda, adica eu il urmaresc si eu imi da rocket pe motiv de panda si inca un rocket ca i s-o sculat un neuron pt nu stiu ce motiv. Zi-mi unde am gresit de mi-o dat slay acum, pe killdust2, nu pe cross. I-o mai facut un player reclamatie ca da kick deoarece este ofticos. Cum rezolvi treaba asta?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nick02

[Creep]

(since 26-07-2019 08:50)

Votes: 49

Post Posted: 21-07-2017, 17:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

'' Runda A inceput , nu o inceput '' .

Nu te mai victimiza pentru ca, cu o runda in urma cand te duceai sa ataci te aruncai direct in laser .Si nu dau kick pentru ca sunt '' ofticos '' n-am cum sa ma oftic pe un player de level 7 ... I-am dat kick lui Dark deoarece punea runda de runda laser barica si i-am zis de multe ori sa numai puna baricada si plus de asta imi si zicea '' Uite Nick am pus baricada '' .

Mi-ar fi plãcut sã fi TV ca sã te închid .

Contact Y!M HnS_Nick

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
xXxLavyxXx27

[Snitz']

(online 2 weeks ago)

Votes: 406

Post Posted: 21-07-2017, 17:05:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick a procedat corect daca puneti baricade si va aruncati in laser.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xXxLavyxXx27, 21 July 2017 15:05

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Complaints & Unban Requests  

The time now is 06-02-2025, 04:00:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password