User
Pass
2FA

Reclamatie pentru mai multi admini!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message469
stupu

[Freakazoid]

Status: Offline
(since 24-04-2021 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 07-06-2015, 10:46:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick-ul meu :Freakz * stupu
2. Nick-ul celui reclamat : evo-aaxel , machine , niree , crysti
3. IP-ul reclamatului : nu e necesar , sunt admini aici
4. Data/Ora:
5. Motiv : exista mai multe motive dar am sa le prezint pe scurt; 1. Am anuntat un codat cu wall de 2 ori , nu i-a interesat , si-au vazut de treaba lor (ca de obicei) , 2. se dau mai multe voturi , la inceput s-a dat un vot cu 3 mape , dupa care s-a redat votul cu alte 3 mape diferite (desi nu era necesar ), adminii tai au o problema mare , baga dustyaztecu si se pun toti intr-o echipa (nu ma deranjeaza) problema e ca nu ii intereseaza sa echilibreze jocul sau sa se uite pe codati ( dupa cum ai sa vezi si in dovezile de mai jos) ii intereseaza sa faca kill-uri pe o mapa care favorizeaza ct.

6. Dovada : Aici aveti demo-ul cu playerul care folosea hack ( si pe adminii srv. nu i-a interesat catusi de putin)
http://www64.zippyshare.com/v/ApdI2daS/file.html (89.47.210.190 )

plus pozele care sustin cele spuse de mine mai sus: [img=http://www64.zippyshare.com/thumb/JUd1RFli/file.html][/img]
[img=http://www64.zippyshare.com/thumb/Rkh78zcv/file.html][/img]
[img=http://www86.zippyshare.com/thumb/1nZQaiR1/file.html][/img]
[img=http://www86.zippyshare.com/thumb/tkKfDcQe/file.html][/img]

@Ursei @Gandalf @Xavi

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aaxeL

[Mentally Stable]

(since 25-07-2015 07:58)

Votes: 2

Post Posted: 07-06-2015, 11:26:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: s-au dat de 2 ori vot pt ca primul a esuat.

2: daca sunt totimpul alive, nu ma uit deloc la chat, sunt concetrat la joc, si m-am uitat pe acel fabian inainte de a-mi scrie, si nu am vazut nimic la el, dar dupa ce m-am uitat la demo-ul tau, am realizat ca il are la buton.

imi cer scuze pentru cele cauzate si imi cer scuze din partea celorlalti admini, nu a fost cu intentie, si incercam sa nu se mai intemple. nu e asa usor precum pare sa fii un admin, chatul poate merge foarte repede si sa nu vezi daca cineva scrie. repet, mii de scuze.

i-am dat ban acestuia, daca e neva in neregula , sa i se dea unban -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DrK | Diavolo

[Satan's Child.]

(since 09-09-2018 20:52)

Votes: 19

Post Posted: 07-06-2015, 11:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Legat de fabian , pare ca are ceva , nu sta asa de forma cu tinta intr-un loc sta ca asa ii "sopteste" wall-ul , chiar si aimul cand apuca p90 nu ai cum sa tragi in asa fel cu arma asta cand te misti mai dai si head pe deasupra .

Legat de ceilalti crai chiar ca-i doare-n cot de ce se intampla , nu stanga nu dreapta cu totii sunt concentrati la joc , s-a mai spus "cu codatul in echipa mea fac si scor si exp"
Quote:
Cand un player spune "x" are cod pe u@ , adminii au obligatia sa se uite pe el
. Cu toate ca regula asta a fost incalcata de nenumarate ori .
Asta-i parerea mea , @xav @urse @ganjalf @skezz , dati verdictul.

0 0

Back to top
aaxeL

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-06-2015, 11:30:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DrK | Diavolo wrote:
Legat de fabian , pare ca are ceva , nu sta asa de forma cu tinta intr-un loc sta ca asa ii "sopteste" wall-ul , chiar si aimul cand apuca p90 nu ai cum sa tragi in asa fel cu arma asta cand te misti mai dai si head pe deasupra .

Legat de ceilalti crai chiar ca-i doare-n cot de ce se intampla , nu stanga nu dreapta cu totii sunt concentrati la joc , s-a mai spus "cu codatul in echipa mea fac si scor si exp"
Quote:
Cand un player spune "x" are cod pe u@ , adminii au obligatia sa se uite pe el
. Cu toate ca regula asta a fost incalcata de nenumarate ori .
Asta-i parerea mea , @xav @urse @ganjalf @skezz , dati verdictul.

tin sa te contrazic la chestia cu "codatu in echipa la mine" . nu am murit aproape deloc, si nu am avut timp sa stau pe cineva din echipa la mine sa imi dau seama ca cineva e codat. repet, nu a fost cu intentie, si nu vroiam ca asta sa se intample. vreau sa nu fiu minimalizat din punctu asta din vedere - cred ca asta a fost prima mea greseala, ea fiind foarte mica , si sperand ca aceasta sa nu pozeze probleme

0 0

Back to top
aaxeL

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-06-2015, 13:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa repet si sa clarific lucrurile. Stupu, vezi lucrurile altfel , si le agravezi inrr-un mond fals, defavorizând adminii;) . Ai anuntat un codat. Nu, nu ca nu ne-a interesat.. Poate ca nu am vazut, nu? Bun, cu hartile am zis mai sus de ce s-a dat de 2 ori vot. Si nu... Nu bagam anume dustyaztec ca sa intram CT, sa facem killuri, chiar deloc. Daca intr-o harta eu cu niree suntem in aceeasi echipa, din punctu meu de vedere, altii vad ca "uite aia, au admin merg la ce echipa vor, baga ce mapa vor." fals. Coincodenta, incearca sa vezi lucrurile altfel. Tu vrei sa primeasca remove toti adminii, ha? Iti reamintesc ca viata de admin nu e usoara, si ca nu putem fi perfecti. Astea zise, sper sa fi prins ceva din ce am zis. Gl hf

0 0

Back to top
Flavyss

[Sk3z0R]

(since 17-07-2015 14:26)

Votes: 5

Post Posted: 07-06-2015, 14:00:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule Stupu` , pentru mine , reclamatia ta este inutila. De ce ?
- Legat de "cuvinte", "comenzi" , "vote" - Nu vad nici`o dovada cu treaba asta.
- Nu era cazul sa mentionezi pe server : "lasa ca ma uit eu , cu ocazia asta fac si reclamatie" , nu ai voie sa ameninti alt/alti admin/admini . Data viitoare tine pentru tine nu este cazul sa ameniniti la modul (stai sa vezi ca fac reclamatie).
- Despre treaba cu acel codat am mai spus si mai repet inca o data.. Atunci cand un asa zis "CODAT" este reclamat prin U@ , sunteti obligati (adminii sau unul dintre ei macar) sa se uite pe player`ul respectiv.

Code:
- Preocupati-va si de "Cheat-eri, Spam-eri, Flood-eri" , nu numai de "Gameplay"

Dat fiind ca dovezile sunt slabe si nu sunt pentru o reclamatie pe forum , nu pot face nimic in privinta sanctiunilor.

Pe viitor cand ai de reclamat un ADMIN , poti da PM`uri la fondatori sau daca ai acces la consiliu postezi acolo la reclamatii admini.

Apropo "stupu" - I'm not invisible, I am here!

YiM : Flavyss

0 0

Back to top
stupu

[Freakazoid]

(since 24-04-2021 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 07-06-2015, 14:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur ca esti "aici" , dar ce era de facut cand reclami un codat? stai si te joci cu el pe server? hai sa nu zicem de aaxel si inca cativa care de cele mai multe ori si-au facut datoria , dar majoritatea adminilor tai nu au nici o legatura cu adminatul.

0 0

Back to top
Gandalf26

[wizard]

(since 28-07-2015 20:32)

Post Posted: 07-06-2015, 16:33:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta am observat si eu, cei drept cu mapele se intampla sa dai vot si de 4-5 iar rezultatul sa fie "failed".
Ma adresez la modul general pentru ca asa este corect.
Se anunta codati iar pe multi dintre voi putini ii intereseaza. Este adevarat ca sunt momente in care sunt si 2-3 care zic " ma uit eu" sau "sunt eu pe el" sau "ii fac demo", insa si foarte multe momente cand isi vad de linistiti de joc.
Eu nu stiu de ce jucati la rank pentru ca nu aveti nimic de castigat, ba din contra..
As vrea sa va vad implicitati mai mult in ceea ce inseamna titulatura de admin indiferent de grad!

In ceea ce priveste echilibrarea jocului, fara un plugin specific nu putem pastra acest lucru deoarece serverul are "autobalance" iar mutarea fortata prin comanda de amx tine oricum 1 runda sau 2. Si oricum, jucand impotriva unui adversar bun te si perfectionezi.

In concluzie aceasta reclamatie vine ca un avertisment pentru cei ce trateaza anunturile facute de playeri cu indiferente. Daca vor mai exista astfel de avertismente vor fi luate masuri (deja stiu cum si in ce fel).

0 0

Back to top
Flavyss

[Sk3z0R]

(since 17-07-2015 14:26)

Post Posted: 07-06-2015, 17:25:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gandalf26 wrote:
Asta am observat si eu, cei drept cu mapele se intampla sa dai vot si de 4-5 iar rezultatul sa fie "failed".
Ma adresez la modul general pentru ca asa este corect.
Se anunta codati iar pe multi dintre voi putini ii intereseaza. Este adevarat ca sunt momente in care sunt si 2-3 care zic " ma uit eu" sau "sunt eu pe el" sau "ii fac demo", insa si foarte multe momente cand isi vad de linistiti de joc.
Eu nu stiu de ce jucati la rank pentru ca nu aveti nimic de castigat, ba din contra..
As vrea sa va vad implicitati mai mult in ceea ce inseamna titulatura de admin indiferent de grad!

In ceea ce priveste echilibrarea jocului, fara un plugin specific nu putem pastra acest lucru deoarece serverul are "autobalance" iar mutarea fortata prin comanda de amx tine oricum 1 runda sau 2. Si oricum, jucand impotriva unui adversar bun te si perfectionezi.

In concluzie aceasta reclamatie vine ca un avertisment pentru cei ce trateaza anunturile facute de playeri cu indiferente. Daca vor mai exista astfel de avertismente vor fi luate masuri (deja stiu cum si in ce fel).

Aceasta reclamatie este inutila ! Nu exista dovezi clare . Singurul lucru de care o sa tin cont de acum inainte este datoria adminilor fata de server!

In concluzie REPET : Reclamatie inutila ! - pe viitor daca ai ceva de reclamat referitor la sectia de "ADMINI" da`mi PM mie, lui ursei , xavi ! Nu mai posta aici !

YiM : Flavyss

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Flavyss, 07 June 2015 15:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-03-2025, 10:53:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password