User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1293
Brok*

[craZy abouT you cris]

Status: Offline
(since 14-12-2012 19:51)

Votes: 9

Post Posted: 29-12-2011, 01:05:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: fashion.xd
Nick-ul persoanei reclamate: OverLord si AlexUnder
Poze: Click
Poze: Click
Descriere incident: AlexUnder dupa take'ul cu Ballas , a demisionat. OverLord l'a demis + blacklist pana pe 04.01.2012, atunci chiar i'am spus lui Diablo ca OverLord nu stie sa posteze data la blacklist ca postase total gresit. Dupa ce AlexUnder a fost demis a doua zi OverLord l'a bagat inapoi si i'a inlocuit blacklist'ul punandu'l pe TheBlackEyes in locul lui AlexUnder. OverLord a sters postul cu "/demis" si AlexUnder pe al lui cu cererea de demisie. Iar asta'seara l'am "tras de limba" pe Arssura si a recunoscut ca OverLord la bagat inapoi si i'a inlocuit blacklist'ul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaTt0

[Mentally Stable]

(since 08-07-2013 07:46)

Votes: 7

Post Posted: 29-12-2011, 01:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este adevarat , am vazut si eu cand l-a dat afara .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ionutvd
[Banned user]

Banned

(since 01-04-2012 20:08)

Votes: 45

Post Posted: 29-12-2011, 01:43:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai acuma o sa vina tot serveru si o sa posteze aici : am vazut si eu cand l-a dat afar", hai ba sa fim seriosi fashin ce te doare pe tine capu de ce face overlord in factiune? isi face echipa cum vrea si cand vrea si cu cine vrea , tu esti prea ofticat pentru ca ieri ai vrut sa intrii VLA si nu ai trecut testele. Si acum o faci pe eroul venind si spunand care pe cine baga si cum baga. Daca stau si scotecesc in toate topicurile de pe forum o sa gasesc o gramada de cazuri de astea pe care sunt sigur ca multi le-au observat dar poate ca nu doresc raul altora. Pe tine nu pot sa te declar decat un egoist convins, vrei sa-i tragi pe altii in jos ca sa ajungi tu sus. Doua cuvinte: mi-e sila!
Imi cer scuze ca am postat dar eu l-am rugat pe over sa-l bage la loc pe Alexunder.

[b] Fa o fapta buna si voteaza-l si pe Ionut, iti ia 10 secunde ! VOT AICI
0 0

Back to top
Brok*

[craZy abouT you cris]

Post Posted: 29-12-2011, 01:46:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ma oftic? Pai am fost leader de mai multe ori decat ai fost tu , AlexUnder si OverLord la un loc -Dosent Matter. Si nu te mai baga lasa un admin sa raspunda.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 29-12-2011, 02:31:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Brok* wrote:
- Ma oftic? Pai am fost leader de mai multe ori decat ai fost tu , AlexUnder si OverLord la un loc -Dosent Matter. Si nu te mai baga lasa un admin sa raspunda.

si ai fost degeaba... ai dat bl la juma' de server ca esti tu varzulica la deagle si ai luat /fpk + bl(mai demult) care pun pariu ca nu ai platit sa il scoti ci a fost inlaturat pe degeaba...manevre, overlord nu are nici-o vina.... eu sunt vinovat si eu platesc pentru acest lucru....am demisionat la nervi iar apoi am vb cu overlord sa imi dea invite, iar fashion citeste de 20 de ori ce a zis ionut si baga la cap tot ce scrie acolo. Faza e ca esti ofticat ca ai vrut lider vla,nu ai reusit ai incercat ca membru nici asa nu ai reusit.....musca din tastatura de oftica....copilas. Iar daca imi scotea bl ca sa pot intra in alta factiune atunci poate era motiv de reclamatie, dar daca am intrat tot in vla nu vad care e problema...

Serverul e facut sa te distrezi ba nu sa te certi si sa le faci rau altora si eu ma enervez uneori dar cand ma calmez realizez ca nu are rost,pentru ca e un simplu joc. Continuati cu atitudinea asta si o sa ramaneti numai voi sa va jucati,"spuma" serverului....va stiti voi.

Rares m-a omorat cand aveam event...l-am iertat, costi la fel m-a omorat de pe h fara sofer la event, l-am iertat pentru ca e UN SIMPLU JOC....si nu are rost ca pe urma sa imi poarte pica...pentru ca nu asta e scopul serverului....sa-ti iti faci dusmani,dimpotriva...iti poti face prieteni multi.....dar trb sa mai lasi de la tine...

PaTt0 wrote:
Este adevarat , am vazut si eu cand l-a dat afara .

tu ce te bagi? cel putin overlord da teste deagle, nu cere bizz-uri si case sa bage lumea in factiune....

Astept decizia unui admin.

Contact Y!M: phhh.freakz

Last edited by Alexandru P on 29-12-2011, 02:44:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Brok*

[craZy abouT you cris]

Post Posted: 29-12-2011, 02:42:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si care e problema ta ca am donat sa'mi scoata blacklist'ul ? Imi permit . Ai vreo problema? Si sunt varzulica ? Uiti ca erai Grove si iti rupeam franele si plangeai faceai reclamatii peste reclamatii ca te bateam incontinuu? - Dute tata acasa. Si gata ca nu e Spam Zone.

0 0

Back to top
OverLord12
[Banned user]

[Account disabled]
Banned

(since 20-06-2012 19:58)

Votes: 14

Post Posted: 29-12-2011, 08:41:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

....

Last edited by OverLord12 on 29-12-2011, 11:43:55; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Blackfox
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2013 18:22)

Votes: 5

Post Posted: 29-12-2011, 08:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba fashion.xd gurita mai mica...ca esti un paracios si jumatate tu pute-ai sa iei fpk..si ce daca la scos si la bagat inapoi?ai probleme ca nu a fost alexunder la tine in factiune?nu te teme ca nu mai o sa fii lider fashion..ma ocup eu de tine
0 0

Back to top
50below

[Mentally Stable]

(since 11-06-2014 16:39)

Votes: 7

Post Posted: 29-12-2011, 09:18:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce ma impresioneaza la fashion din tot ce scrie este ca dupa ce face el reclamatia mai si face pe grozavul ... spunand ca na uite am banii sa scot BL sau ca sunt bun la dgl si ca sunt un bun lider si am fost de "x" ori.
Asta nu este o comunitate sa ne param non-stop ca niste copii mici si sa apara 15 reclamatii pe zi, + nush cum fac admini astia sa reziste la reclamatii care iti iau jumatate de ora sa citesti tot. Scuze anticipate adminilor care citesc asta

I will live. I will learn. I will grow. I will help. I will die.

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-12-2011, 09:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlexUnder111 wrote:

si ai fost degeaba... ai dat bl la juma' de server ca esti tu varzulica la deagle si ai luat /fpk + bl(mai demult) care pun pariu ca nu ai platit sa il scoti ci a fost inlaturat pe degeaba...manevre,

Vezi ca acuzi stafful aici, a platit pentru unblacklist, cam de vre-o 3-4 ori.

OverLord sa nu se mai intample chestii de genu'.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 29 December 2011 12:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 11:12:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x