User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message539
X-p3rt

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-02-2013 20:35)

Votes: 4

Post Posted: 25-02-2012, 20:38:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau : X-p3rt
Numele adminului reclamat: eL~
Harta, ora si data faptei: 20:30 awp_4one
Motiv/Regula incalcata: Am reclamat un codat (prin U@) si nu a vrut sa se uite pe el!! Adoua oara cand i-am spus mia dat kick!! Imi pare rau ca nu am dovada cu kick, ca am iesit din cs cu totu. Si inca o problema se injura cu playerii (nu am facut poza pt ca am iesit din cs dar se vede in demo cum injura! si uitativa pe playeru reclamat back! asta nare wall???!!!)
Dovada, un screenshot sau un fragment din consola... Back dem

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Staropramen

[am si eu]

(since 10-02-2024 20:03)

Votes: 67

Post Posted: 26-02-2012, 07:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa incepem amice..

X-p3rt wrote:
Am reclamat un codat (prin U@) si nu a vrut sa se uite pe el!!

Doar ptr ca nu m-am pus SPEC nu inseamnca ca nu m-am uitat pe el ma , era cu mine in echipa si am vazut cum joaca are si steam , am considerat ca nu are cod si in demoul tau eu nu vad wall...

X-p3rt wrote:
Adoua oara cand i-am spus mia dat kick!!

Kick tiam dat si inainte sa imi zici de codat pt ca stateai spec la ORE si dupa ce ai gasit codati pe server tu marele player si ai avut motiv sa stai spec ca doar faci demo , tiam spus ca nu are cod ,tu ai continuat sa stai spec si ti-am mai dat kick

X-p3rt wrote:
Si inca o problema se injura cu playerii (nu am facut poza pt ca am iesit din cs dar se vede in demo cum injura

Da recunosc l-am injurat in chat dar nu fara motiv si am spus si la nervi...se vede la inceputul demoului ca iam dat gag 1000 minute , inainte sa incepi demoul si el s-a revoltat ca nu m-am uitat pe ala [asta imi amintesc ca era motivul lui sau ca nu l-am lasat spec..nu mai stiu dar rog pe cineva sa se uite in log-uri] si m-a injurat de mama si iam dat gag 5 minute a dat retry iar dupa sa nu ii dau ban iam dat gag 1000 si din harta mai erau vreo 20 minute si dupa iam spus sa se calmeze si iam mai zis faza din demo.

Asta e tot nu mai comentez nimic, daca e sa fiu de vina suport consecintele daca nu.. Bafta la frage

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
X-p3rt

[Mentally Stable]

(since 04-02-2013 20:35)

Votes: 4

Post Posted: 26-02-2012, 13:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

``Amice`` Spec nu am stat cu orele!! M-am pus 2 3 min spec sa vad dak chiar l-am reclamat pe merit!!! Pentru ca tu nu aveai nicio treaba cu codatii. Si dak tu ai considerat ca nare nimic de ce nu miai spus si mie?! Aveai dem dat kick!!! Iar demo am vrut sal pun la pareri demo nu sa ma dau io mare si sa scot codatii de pe mr2 ca ca sunt destui adminii Dar cand joc si reclam un codat raspundem amice ca nu are!! Daca am stat 3 mins spec (pe sv erau doar 5-5 )!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wh1sp3r

[Mr.FreakZ TEAM]

(since 13-02-2017 14:34)

Votes: 30

Post Posted: 26-02-2012, 17:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata cu cearta. eL~ la prima avatere o sa primesti avertisment ! Nu asa trebuie sa se comporte un admin ...

eL~ ai mare grija la urmatoarele reguli:

Code:
-Inactivitatea* nejustificata, atat pe server cat si pe forum, determina avertizarea adminului in cauza, sau chiar scaderea acestuia.
-Fara certuri admin-user, admin-admin si fara amenintari. Aveti ceva de discutat care nu tine de server, o faceti in particular dar nu pe server !
-Inainte de a lua o decizie, consultati-va cu ceilalti admini de pe server pentru rezultate mai bune pe placul tuturor.
-Vizitati in mod regulat sectiunea mr2.freakz.ro de pe forum, participati la discutii si exprimati-va votul la cererile de accese.
-Cearta intre admini pe server/forum este strict interzisa !

X-p3rt si tu :

Code:
-Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine gag/kick/ban 100.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by wh1sp3r, 26 February 2012 15:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 13:43:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password