User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message623
Zolder
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 21-07-2012 04:34)

Votes: 48

Post Posted: 02-05-2012, 18:23:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am ajuns si eu la parerea lui Ionut, un taran cu 4 clase care nu stie sa scrie a ajuns sa ia deciziile si sa se creada owner.
Incet, incet serverul se scufunda, ati mai pierdut 2 playeri, o sa mai pierdeti in continuare pentru ca nu stiti sa tineti de ei.
Altii trag cu dintii de ei si altii isi bat joc.Incercand sa o impiedic pe Hanna sa plece de pe server din cauza la 2 copii care faceau misto de ea(Krieg si 4Music) am luat helper 2.

Helper-ul mi-l puteti scoate pentru ca nu stau singur cate 3-4 zile la rand pe server sa vina un "owner" care intra din an in paste sa ia decizii in privinta helper-ului meu.
Poate deschideti ochii si vedeti ce se intampla pe server, asta pentru owneri.Serverul asta este foarte bine aranjat si bine pus la punct dar degeaba cand i se scoala la cineva sa isi bata ... de tine.

V-am salutat si bafta in continuare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alinblb

[1337]

(since 30-07-2024 15:40)

Votes: 234

Post Posted: 02-05-2012, 19:47:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu ceva de comentat, are dreptate Zolder multi playeri au plecat din cauza lui Diablo, ia decizii prea repede si prea drastice + ca ati cam exagerat cand cineva se lua de mustata lu' wiLd gata ii dadeati BAN. Diablo a facut multe smecherii, topicuri sterse si mai multe chestii. Probabil ca acum va veni cu un comentariu infantil gen (n-am, pleaca) si imi va da si mie WARN in joc. Sper sa se ia masuri, atat am avut de zis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 02-05-2012, 20:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce draq mai suferi aici daca tu ca helper joci pe al server zolder? te duci pe sv la ionut ? drum bun . si inca ceva Deciziile mele nu mi le contesta decat striker si cabron tu un helper care abea ai intrat in staff ar trebui sa iti ti gura . Sa nu imi aduc aminte ce a patit Kenzor cand a facut reclamatie la cbr de a ramas si fara helper si era sa ia si ban.Eu zic sa iti ti parerile pentru tine .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 02 May 2012 18:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-06-2025, 11:01:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password