User
Pass
2FA

Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message615
Voila

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-02-2014 13:41)

Votes: 6

Post Posted: 26-04-2013, 15:31:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: SerioS !?
Admin : Tanky ala
Motiv : De cand am admin (am avut ca acuma am slot din cauza lui) se i-a incontinu de mine .. Imi comenteaza fiecare decizie pe care o iau .. Daca dau un gag de 10 minute el vine si zice "Pentru ce dai ma gag ?" .. Sa iti spun ceva prietene .. E adminul meu daca gresesc imi asum responsabilitatea nu trebuie tu sa ma inveti pe mine sa adminez .. Am dat un gag la unu ca a injurat imediat ai sarit tu cu gura "Iaute`l si pe`asta cum da gag ca i se scoala lui" .. Nu am dovada dar am admini care pot confirma ca te iei de mine incontinu ... Macar de am ramas eu fara admin sa ramai si tu fara el ca nu ai nici o treaba cu el ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TaNky^!?

[Mentally Stable]

(since 13-11-2014 16:47)

Votes: 5

Post Posted: 26-04-2013, 15:45:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

:Chatterbox..Boss vino cu dovezi - asa cum am venit eu la tine cu poze ca dovezi asa poti venii si tu ok? Nu cred ca am spart capu nimanui ca am intrebat dc dai gag si astea -..Si de unde scoti atata frate ca ma bag eu in seama cu tine :o..serios acuma?- de fiecare data cand eu pronuntam numele tau pe admin chat scrie :"Ba distrusule/admin distrus numai vorbi " si chestii destea...nu ne-a intrebat borala nek si aia dc ne certam pe admin chat?- Ia aduti bine aminte ca ti-am zis.."eu stau chill nu comentez si nu imi fac nervi cu tine" - I-am dat si lu west anumite poze..Si chiar as vrea sa vad cand m-am luat de tine..astept raspunsuri cand te-am injura/cand m-am legat de tine fara motiv(nu s-a intamplat dar daca zici tu) astept...Cand stiu ca injurand gresesc si mai rau fac..Stau in banca mea nu ma dau in vant...la awp byc ai dat slap la un jucator aiurea...si alte lucruri..nu ai control..Si eu sincer sa fiu nu sunt mare expert la cs sau ca am adminu..mai gresesc si eu cu o comanda/2..asa am fost toti:) Nimeni nu s-a nascut invatat..dar sa abuzez de comenzi,sau sa injur ca "altii" nush daca am facut asta:) Eu respect lumea cum ma respecta pe mine - Inainte vorbeai frumos cu mine dar de cand ti-ai luat adminu te-a dat peste cap..fitele Rolling Eyes...Acuma nu noi stabilim treaba ci h1n1/west/sick:) Si esti vechi intradevar..te stiu de multi ani ca si eu sunt vechi,si stiu ca ai avut admin..Si nu cred ca am fost singuru care te-a reclamat de ti l-ai pierdut..Deci in concluzie eu mi-am spus opinia(si inca nu e toata)

:-"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Voila

[Mentally Stable]

(since 10-02-2014 13:41)

Votes: 6

Post Posted: 26-04-2013, 15:57:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vorbi frumos cu tine si acuma daca nu mi-ai comenta atata deciziile pe care le iau . Nu am nimic cu tine dar ma enervezi si e logic sa ma descarc.Nu am proxedat corect stiu dar nici tu nu esti un sfant - Poate sa confirme si borala ca imi comnta fiecare decizie . In fine - Asta e , merit sa raman fara admin

Posturi unite automat, 26-04-2013, 16:57:42

Si apropo faza pe awp . A trecut un minut si el inca statea in grota de-aia am dat slap . O zi buna in contonare sa ai !

0 0

Back to top
TaNky^!?

[Mentally Stable]

(since 13-11-2014 16:47)

Post Posted: 26-04-2013, 15:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite exemplu...- Cum poti sa minti..Si borala a fost un om cinstit si mi-a zis in fata - Deci citeste

:-"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Post Posted: 26-04-2013, 17:06:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnilor!!!! Ma enerervati.....

Da catativa de jocul vostru si facetiva datoria.

Ca niste copii...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by h1n1, 26 April 2013 15:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 08:07:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password