User
Pass
2FA

Reclamatie xtens

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message367
cRe1oNN

[#BlackMagic]

Status: Offline
(since 30-06-2015 10:27)

Votes: 11

Post Posted: 26-02-2014, 15:40:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : porc-
Adminul care a abuzat : Xtens
Ora/Data : 15:07 , 26.02.2014
Harta : fy_snow
Dovada : (print/demo) : http://www40.zippyshare.com/v/91580111/file.html

Nu imi sta in fire sa fac reclamatii , dar de data asta este ceva de nedescris . Acum 2 zile jucatorul inferno a jucat cu cod , m-am pus spectator si i-am facut demo. Ieri , cand era harta fy_cluj , a intrat iar inferno , cbu stia situatia pentru ca i-am trimis demo-urile (revenind) , am spus pe u@ ca inferno a jucat cu cod , si ca am demo-uri , dar adminul xtens nici nu s-a deranajat sa citeasca , el statea sa fac glume de prost gust si mistouri , pentru ca asa stie el , intr-un final intra shekel si ii da ban .
Astazi , intru sa ma joc si ce sa vad , inferno se juca linistit , iar adminul xtens la fel . El fiind ieri pe server si a vazut (cred) cand i-a dat shekel ban , putea sa faca la fel !
Nu cer sa fie tras la raspundere , vreau doar sa isi ia rolul de admin mai in serios , si sa lase mistourile acelea de "baietas de cartier" , si nu mai fie asa arogant , nu te mai crede vre-o zeitate divina , sa ii iei pe toti la misto , cum iti vine tie !

P.S Aici sunt cele doua demo-uri :
1. http://www5.zippyshare.com/v/30491941/file.html
2. http://www29.zippyshare.com/v/98248061/file.html

I'm a magician !
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Xtens

[Mentally Stable]

(since 25-01-2015 10:16)

Votes: 3

Post Posted: 26-02-2014, 17:00:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atat timp cat tu nu ai un ip la demourile alea nu'mi poti demonstra ca este aceeasi persoana, Nick'ul ala este un nick comun + de asta eu de cate ori l'am verificat a fost curat! Tu trebuia frumos sa urci demo'urile pe forum + ip si atunci luam masuri.

De exemplu pun si eu un nume a unui player si joc cu cod, pun si fac demo si dupa spun ca acel jucator avea cod si am dovada.

Pana atunci o seara buna, eu unul mi'am facut treaba de admin, am verificat playerul era curat am jucat mai departe.

P.s: o seara placuta!

0 0

Back to top
cRe1oNN

[#BlackMagic]

(since 30-06-2015 10:27)

Votes: 11

Post Posted: 26-02-2014, 17:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poftim ip-ul 188.26.145.73:27005
Dar din moment ce era pe server are ip dinamic!
P.S Tu de unde stii ca e alta persoana!? Copii acestia au multa imaginatie , chiar crezi ca ar intra cu cod cand sunt admini online , de exemplu cand i-am facut eu demo nu erau admini si juca cu cod !

I'm a magician !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -Element-, 07 March 2014 17:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 14-02-2025, 19:50:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x