User
Pass
2FA

Reclamatii TheK

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message724
TheK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2015 16:42)

Votes: 7

Post Posted: 12-09-2014, 15:25:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick-ul meu : TheK
2. Nick-ul celui reclamat : LucyaN
3. IP-ul reclamatului : 46.214.115.113
4. Motiv : Retry dupa infectare si sa ii dispara LM-ul
5. Dovada : http://i58.tinypic.com/35m400z.jpg

El zici ca a fost mort si a dat retry ca sa ii dispara LM. Mi-a zis AddicteD ca e suficient si asta pentru reclamatie, asa ca am facut.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 12-09-2014, 15:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amice , prin cica a murit eu am inteles ca asta a fost doar argumentul lui ca sa nu ia ban ... La chestia asta ca a dat retry sa i se duca laserul chiar daca era mort , sincer nu stiu cum sa actionez asa ca las pe altcineva sa-si spuna o parere.. Am vazut si eu ca multi fac asta doar ca sa nu mai aiba cei care sunt in spatele lor laser in caz ca un smoker ii trage sau e doar el infectat ... Nu prea mi se pare normal

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TheK

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2014, 15:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2. Nick-ul celui reclamat : aNgRy!
3. IP-ul reclamatului : E admin
4. Motiv : E nemesis, ii omoara pe toti cei care nu au LM, iar cand am ramas eu, cu verde* (care avem VIP) si probabil inca unu tot cu LM, si-a dat slay dupa care a iesit. Am inteles ca nu este corect asa ceva, ca atare aceasta reclamatie.
5. Dovada : http://i60.tinypic.com/2yl4vfc.jpg | http://i61.tinypic.com/2rxa542.jpg

Pe langa faptul ca de fiecare data cand intra face misto de jocul nostru (nu zic, asta e lvl lui 13) dar din cate 25+ jucatori pe srv mai raman 15 pentru ca el nu are amabilitatea sa joace cu un level mai mic sau macar sa isi foloseasca arma mai mult (doar lama el); pe langa faptul ca ia totul in caterinca cand e intrebat anumite chestii: Angry ce faci la lvl 14, iar el raspunde: Nu stiu; pe langa faptul ca jucam degeaba noi ceilalti si nu suntem in stare sa facem 10 credite, atunci cand e nemesis ii omoara pe aia care nu sunt cu LM si dupa in loc sa ne ofere posibilitatea noua, celor cu lm, sa facem ceva credite, el isi da slay si iese?

"Adminii isi rezerva dreptul de a adauga reguli noi in timpul jocului pe parcursul unei harti, atunci cand gameplay-ul este dezechilibrat din cauza unor factori non-gameplay." Ei bine gameplay-ul este dezechilibrat din cauza lui, de ce nu face ceva?

Daca am fi mai multi cu lvl 10+ as mai zice, dar cand suntem doar 2 lvl10+ iar ceilalti pana in 8, consider ca ar trebui sa se faca o balanta a lvl-urilor. Da, a muncit omu' pt lvl ala si trebuie sa se bucure de el, dar fa-o cand sunt si ceilalti de lvl mare. Server-ul a inceput sa piarda jucatori, nu mai il vezi cu 30 playeri cum era inainte din aceasta cauza (sa nu se inteleaga ca fac referire doar la el, ci si la ceilalti).

0 0

Back to top
LucyyaN

[Mentally Stable]

(since 13-05-2016 17:53)

Votes: 1

Post Posted: 12-09-2014, 15:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thek nu te grabii sa tragi concluzii pripite fara a avea macar o dovada .
1. In primul rand vreau ca sa stii drk diavola eu am crezut ca s-a dus banul cand am intrat in cs si am vazut ca merge srv ,credeam ca a trecut. Asta e mi-ai dat 500 min calculeaza pe la cat pot sa intru pe srv daca te uiti aici sa nu imi dai ban dinou.
2. Copilu ala verde sau cum il cheama este un pic cam noob (incepator) prin faptul ca eu eram in tub si era un lm pus pe lung el a intrat eu am pus un lm de la mine, cel din tub pus pe lung era deja, asa deci nu am mai avut armura destula si ma infectat si am murit in lm-ul pus pe lung poate sa se uite neo in loguri dar lm-ul pus de mine s-a activat prea tarziu.
3. Eu am dat retry deoarece verde sau cum il cheama ca v-am zis deja nu stiu daca a fost el sau nu mai tin minte a luat antidot sa stea la lm-ul pus de mine deaceea eu am decis sa dau retry ca sa nu faca credite pe lm-u meu avand in vedere ca ma infectat in laser si am murit asa ca draga thek poti sa nu mai sari asa cu argumente fara dovezi concrete .

4. Daca nu ma crezi ma asta e -)
5. Roaga-l frumos pe NEO sa se uite in loguri cu putin inainte de gand ai sarit tu cu gura pe mine
PA PA !

Last edited by LucyyaN on 12-09-2014, 15:54:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
aNgRy!

[Screwed Freak]

(since 06-05-2019 18:05)

Votes: 319

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2014, 15:53:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe bune? Care e problema ta nu imi pot da seama, eu am bagat bani, ore (pe care le puteam pierde in alta directie), chef de joc si tu vii sa imi spui ca nu am voie sa joc? Hai sa fim seriosi, eu intru 2-3 ore maxim pe server si cand joc cu lama joc doar o mapa sau doar cand raman ultimul human (nu stau sa pierd credite pe arme cand am doar de omorat zombie) si daca nu ti-ai dat seama eu nu atac cu lama playeri mai mari de level 8, eu atac cu lama doar pe cei cu HE si level 5 (ca ma dispera abilitatile lor).
Aaa...sa nu uitam principala cauza a reclamatiei si anume slay-ul si iesitul de pe server:
1. Am si eu vecini, prieteni care ma mai si viziteaza...nu is un mormoloc de copil, nebagat in seama de nimeni. Ce sa fac daca mi-a sunat la usa vecina si is singur acasa? Sa ma fi aruncat in laser? Nu cred, pentru ca si asa era problema ca de ce ma arunc in laser. Sau mai era varianta sa va fi lasat pe restu sa trageti in mine? = FEED, nu prea cred asta. Si asa am auzit tarziu soneria de la usa si o asteptat dupa mine ceva timp...sper ca te-am lamurit cu situatia asta.
2. Nu fac misto de nimeni pe server, pur si simplu unii dintre voi puneti intrebari atat de josnice incat nici nu stiu ce raspuns sa va dau. La exemplul tau: "aNgRy! cand faci level 14?" ti se pare ca raspunsul "Nu stiu" ii batjocura? Nu prea cred nici asta.
3. La faza cu lama is dispus sa nu o mai folosesc deloc, daca nici voi (smokerii) sunteti dispusi sa renuntati la ata. Ce zici? O idee penibila asa-i?...Asa ma gandeam si eu. Deci in concluzie, daca vrei sa ai abilitatile mele fa-ti dragul meu level 13 si nu o sa iti comenteze nimeni nimic. (eventual daca stai toata ziulica pe server numai in lame)

Casuta vocala: aNgRy!

0 0

Back to top
TheK

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2014, 16:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Angry citeste te rog ca am spus ca e dreptul tau sa joci cu lvl ala, pentru a ai muncit sa-l faci, dar totusi cateodata, tu prea exagerezi. Faptul ca ataci doar un anumit nuamr de zm cu lvl este gresit, dar nu discutam acum despre asta. O sa comentez putin al punctele tale:

1) Nu stiu ca te-a sunat vecina/prieten (sincer nici nu cred). Puteai sa lasi asa zm-ul si te duceai si dupa veneai si erai mort (daca te gaseam invizibil fiind - Da ai aura aia rosie totusi). Nu se punea problema de feed catre tine, un admin N2. Mai bn lasai asa, pentru ca i se intampla oricui asta.

2) Intrebarea respectivului a fost "Ce face lvl 14", tu ai zis "nu stiu". Whatever ... tu esti un om mai nervos si din cate am observat nu esti prea sociabil - de aici si nick-ul tau.

3) Foloseste lama pe un ultim zm ceva, dar nu cum o faci acum. Pe langa faptul ca omori un zm din 3-4 bucati, mai ai si speed si nu poti fi prins. E aiurea pt astea mici. Legat de smoker - nu stiu daca ai vazut, dar si eu o folosesc pe aia mari, pt ca daca nu as folosi ati zice voi (adminii) ca de ce nu trag ca il las pe respectivu sa faca credite. Acelas lucru cu sirena, nu o dau decat daca sunt blocati/multi intr-un loc/mai am eu putin hp.

Lasand la oparte totul, eu daca as fi fost nemesis si as fi omorat 10 jucatori si ai fi ramas tu sau alt admin cu inca 1-2 si as fi iesit, la urm aparitie pe srv prob as fi fost banat 120 min.

0 0

Back to top
aNgRy!

[Screwed Freak]

(since 06-05-2019 18:05)

Votes: 319

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2014, 16:45:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1) Au fost candva, din cate am inteles eu, admini cu grad mai mare ca al meu care au facut feed...Asa ca eu nu is exclus din situatia cu feed, pe serverul asta nu exista persoana care sa nu fie sanctionata pentru feed. Si nu ma intereseaza ca tu crezi sau nu despre faza cu sunatul la usa.
2) Daca zici tu ca intrebarea respectiva era cum zici tu, atunci imi cer scuze, eram concentrat la joc. Crede-ma ca nu e usor sa joci si sa adminezi in acelasi timp, mai ales daca esti singur pe server cu 20 de persoane. Eu nu ma pot uita in chat sa vad la fiecare ce prostie a scris sau ce intrebare mi-a pus. Serverul e facut sa joci pe el, nu sa stai la povesti sau alte chestii. Puteai pur si simplu sa ii spui tu respectivului raspunsul. Daca vezi ca nu iti raspund asta nu inseamna ca n-am chef de tine sau ca am boala pe tine. Idea ii simpla: U@ cu problema care te apasa, dar sa fie legata limbaj, retry dupa infectie/gag, daca un jucator are coduri sau altele.
3) O sa ajungi si tu la levelul meu (daca vei dori neaparat) si vei intelege de ce noi (cei cu level 13) jucam cum jucam. Si nu stiu cum sa iti explic ca eu nici nu exagerez cu lamele. Vrei neaparat sa stii cine exagereaza? Trage un pic cu ochiul aici si vei vedea in fiecare zi cate lame s-au dat in fiecare zi si cine a dat mai multe. Daca as fi aparut acolo in fiecare zi, inchideam gura si imi ceream scuze, etc, adica vin pe server 2-3 ore maxim pe zi (din care jumate de ora trebe sa sanctionez playeri) si mai faceti mofturi ca folosec lama...atunci da-o-n colo de treaba, am facut level-ul asta ca sa nu pot folosi abilitatile.
Eu am scris ce am avut de scris, daca te-am lamurit bine...daca nu, sa fii sanatos, eu altu' pe tema asta nu mai discut.

Casuta vocala: aNgRy!

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 12-09-2014, 18:06:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In cazul lui Lucyan, rezumatul sa vedem. A iesit ca sa dispara lm-ul, ok, ce ii gresit aici? Ii cumva in regulament acest lucru? Nope. Reclamatie aiurea, asta, si reclamatie aiurea la angry la fel. Poate a avut cv treaba si decat sa stea afk ca sa trageti voi bine mersi, mai bine si-a dat slay si a iesit de pe server.

0 0

Back to top
TheK

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-09-2014, 18:26:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok. Mersi.
0 0

Back to top
TheK

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-09-2014, 21:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2. Nick-ul celui reclamat : iLegal*
3. IP-ul reclamatului : 93.119.97.89 http://i58.tinypic.com/25r1l55.jpg
4. Motiv : Cont furat + multe, multe jigniri. Am pus doar o parte ca nu am stat sa fac ss la fiecare jignire.
5. Dovada : http://i59.tinypic.com/1238krm.jpg / http://i60.tinypic.com/33mbukh.jpg / http://i58.tinypic.com/b6aiv6.jpg / http://i57.tinypic.com/zxtj4m.jpg

Ar merita un ban pe IP sau orice mult mai grav sa nu mai intre nici pe contul ala nici pe alt cont pe care joaca.

LATER EDIT: Se pare ca respectivul este un alt jucator de pe server: InCePaToR . Am facut un alt ss la showip si avea acelas IP dupa ce a iesit cretinul de mai sus: http://i57.tinypic.com/25ph2xe.jpg

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 16-09-2014, 05:59:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Permanent + cont blocat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 23 September 2014 10:56

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 09-02-2025, 07:51:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x