User
Pass
2FA

Recrutare Carta-Resto Shaman

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message212
egon123

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-12-2014 20:59)

Votes: 1

Post Posted: 08-12-2014, 16:29:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Vlad
2. Varsta: 19
3. Localitate: iasi
4. Cat timp ai la dispozitie pentru WOW (pe zi, pe saptamana, aproximativ.) ? In weekend pot sta oricat in timpul saptamani am timp dupa ora 3 dupa-amiaza si in special seara
4. Clasa: Resto -Shaman
5. Main Spec/OFF spec: Resto/-
6. Link Armory: nu merge armory -
7. Screenshot cu achievements(progrss hc):
8. De ce ai ales specul pe care joci acum? Imi place sa joc healer,pur si simplu imi place specul asta
9. Spune-ne cum crezi tu ca trebuie sa joci pe acest spec(talente, rotatie, importanta gear, gemming, importanta unor stats in fata altora, etc). E discutabil aici eu utilizez specul 0/7/34 consider ca e cel mai bun am si lup instant ma ajuta mult la hagara ,am si dispel, pot regenera si mana destul de repede etc, nu folosesc o rotatie anume depinde ce am nevoie dar standard folosesc mereu riptide urmat de un healing wave sau great hw ,depinde de cat de mult are persoana respectiva , healing raind il dau la cd ,si chain heal pt aoe heal ,folosesc si healing surge cand am nev de un heal mijlociu,iar la stats main stats e intelectul si apoi eu joc la mastery dar se poate juca si la spirit depinde cum iti faci specul:)
10. Povesteste-ne despre experienta ta in raiduri de cand ai inceput sa joci WOW si pana acum(Vanilla, TBC, WOTLK, Cataclysm).
Joc wow din vanila am facut aproximatim toate raidurile din vanila din tbc si din wotlk ,cataclysm nu joc de foarte mult timp am cateva luni dar ma descurc ,stiu tot scriptul pe normal si o parte pe heroic dar prind foarte rpd oricum si ma uit singur la guide-uri si chestii de genu
11. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Mai multe Berserkers ,Nui bai, le-am parasit fiindca sunt multe guilde care doar se lauda ca fac cv ,dar in realitate nu fac mai nimic ,adica sunt doar vorbe goale -toti au progres pe heroic dar in realitate ei iau wipe pe normal si mult mai multe .
12. Detalii PC: Processor:Intel pentium dual cpu e2200 2.20ghz 2.20ghz 4gb ram ,64-bit placa video e ati radeon 512
13. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Fiindca traiesc cu speranta ca sunteti ok si seriosi din cate am vazut sau auzit de la alte guilde si cred ca ne putem ajuta reciproc
14. Spune-ne cate ceva despre tine, ca si persoana(daca esti student, lucrezi, cum iti petreci timpul liber, hobby-uri, etc.)Sunt elev in clasa a 12a la un liceu cu profil economic ,fac modeling de vreo 2 ani dar nu cred ca asta conteaza ,imi petrec timpul liber cu prieteni colegi jucandu-ma wow ,iesind prin cluburi ,uitadu-ma la filme , etc chestii de adolescent:)
15. Alte mentiuni(pe care le consideri importante). -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 27 December 2014 12:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 17:32:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password