User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message76859
whitewidow

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-07-2013 12:20)

Votes: 2

Post Posted: 29-03-2012, 20:50:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

---Informatii despre caracter---

Numele Char-ului: Blackmist
Clasa si rasa: Undead/Mage
Talente: Fire
Profesii: Engineering/Mining 525
Played time(comanda ingame /played): 13 days/21 hours
Profilul Char-ului: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Blackmist

---Informatii despre tine---

Cati ani ai? 25
Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man? --- BOT 10/25(n+hc)-full,BWD 10/25(n+hc)-doar Chimaeron;Maloriak_cunosc scriptul dar nu l-am dat jos,BH 10/25,TOT,Stonecore,HOO
Dar in vanilla / TBC / WotLK ? TBC-1 an;WotLK-aproximativ 7 luni
Mai ai si alte chare de 85? --- nu
In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit? --- HEAVEN,perverts,I need a life,Specii-lipsa de organizare si activitate;din guilda actuala-nu avem cu cine face raidurile de 25
Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? --- nu
Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi? progres pve,schimb de experienta si de ce nu relatii de prietenie cu membrii guildei
Detalii conexiune internet-RDS 100 Mbps
Stiti ce este sistemul DKP ? da
Teamspeak si/sau microfon ? da
Screenshot cu interfata :http://tinypic.com/r/1z6y32t/5

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
x.InMySoul_

[DotA Player]

(since 19-12-2017 18:52)

Votes: 20

Post Posted: 29-03-2012, 20:57:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Blackmist rejected nu mai recrutam Mage.

0 0

Back to top
ChryoS

[Mentally Stable]

(since 05-11-2012 16:32)

Votes: 4

Post Posted: 29-03-2012, 21:10:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului: Chryos
Clasa si rasa: undead prist
Talente: shadow si off spec ..am disci pt pvp momentan dar fac ce e nevoie
Profesii: Tailor + jwc in crestere
Played time(comanda ingame /played): 3 days 21 hours
Profilul Char-ului: (Nu uitati sa dati logout cu iteme de main spec-PVE) http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Chryos

Cati ani ai? 17
Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man? Stiu scripturile la bosii care functioneaza
Dar in vanilla / TBC / WotLK ? : nu am facut ilidan @ tbc , iar wotlk am facut si lk
Mai ai si alte chare de 85?
In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit? nu prea am fost in guilde..decat asa sa nu primesc invite in altele din minut in minuyt
Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? imi aduc aminte de burton ca era gm parca pe ultimate , dar in rest nu stiu ,daca au jucat pe ultimate sau hysteria probabil
Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi? : Sa imi joc clasa la potentialul maxim
Detalii conexiune internet ( stabilitate - nu ne place sa pierdem timp aiurea in raiduri ) : net stabil
Stiti ce este sistemul DKP ? da
Teamspeak si/sau microfon ? cu microfonu mai greu , dar cred ca se rezolva
Screenshot cu interfata :

0 0

Back to top
x.InMySoul_

[DotA Player]

Post Posted: 30-03-2012, 00:56:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asterixx wrote:

Chryos - Rejected.

Again rejected

0 0

Back to top
acatalin

[Mentally Stable]

(since 07-06-2015 20:06)

Votes: 3

Post Posted: 31-03-2012, 07:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului:Firelod
Clasa si rasa:Mage Undead
Talente:fire PVE/frost PVP
Profesii:tailoring FULL+retete
Played time(comanda ingame /played):45 zile si 42 minute
Profilul Char-ului: (Nu uitati sa dati logout cu iteme de main spec-PVE) --- Link la armory.
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Firelod
---Informatii despre tine---sunt calm imi place sa glumesc cand e cazul nu ma enervez de la un wipe si joc super bine pe mage fiind singurul caracter cu care am jucat de cand m-am apucat de wow

Cati ani ai?20
Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man? --- Explicatie pe indelete ce raiduri ati facut,ce dificultati ,etc.
am facut toti bosii pe toate dificultatile stiu toate scriptuirle posibile chiar si la dungenuri:D
Dar in vanilla / TBC / WotLK ?toate scripturile imi place sa stiu ce am de facut intr-un raid
Mai ai si alte chare de 85? --- Daca da , link la armory.http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Crocobau dar este tank in formare
In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit? --- Mentionate ghildele + de ce ati iesit din ele,eventual ce nu v-a convenit acolo.
ELGG dar s-a destramat
Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? --- Daca da , cine.KOMIN e prietenul meu:D
Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi?sa pot face raiduri reusite de care sa ma bucur
Detalii conexiune internet ( stabilitate - nu ne place sa pierdem timp aiurea in raiduri )RDS fibra optica
Stiti ce este sistemul DKP ? DA
Teamspeak si/sau microfon ? DA

0 0

Back to top
x.InMySoul_

[DotA Player]

Post Posted: 31-03-2012, 08:17:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

x.InMySoul_ wrote:
@ Blackmist rejected nu mai recrutam Mage.

Chiar trebuie sa repet de 10 ori ? Rejected.

0 0

Back to top
ShadowSeen

[Mentally Stable]

(since 01-09-2012 13:33)

Votes: 6

Post Posted: 31-03-2012, 15:23:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului:Asrin
Clasa si rasa:Priest Blood Elf
Talente:disci/holy
Profesii:alchemy/ench(525)
Played time(comanda ingame /played):14 zile si 10 ore
Profilul Char-ului: (Nu uitati sa dati logout cu iteme de main spec-PVE) --- Link la armory.
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Asrin

Cati ani ai? 16
Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man?
Suficienta.Stiu scripturile instantelor si invat repede a new script.
Dar in vanilla / TBC / WotLK ?
Am jucat wotk foarte mult.Lich king 25h down de mai multe ori.
Mai ai si alte chare de 85? --- Daca da , link la armory.

In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit?
Satans si Light of dawn, am iesit datorita lipsei de eficienta
Mentionate ghildele + de ce ati iesit din ele,eventual ce nu v-a convenit acolo.
Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? --- Daca da , cine.
Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi?Initial am fost fan Warcraft 3 si m-a impresionat ca gameplay si story(cinematicul cu lich king rise).Apoi am auzit de wow si m-am hotarat sa ma apuc de acest joc.Tot ce vreau in joc este ma distrez cu alti playeri(it`s a game in the end,not a new world ) si sa fac toate instantele.
Detalii conexiune internet ( stabilitate - nu ne place sa pierdem timp aiurea in raiduri ): Nu am avut niciodata probleme cu netul,exceptii cand erau defectiuni la reteaua locala(foarte rar)
Stiti ce este sistemul DKP ?da
Teamspeak si/sau microfon ?da
http://www.picz.ro/show-image.php?id=652c68f957c1ef8fb93fb95439e18beb

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 31-03-2012, 15:34:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un ss cu spec & stats de spell se poate?
0 0

Back to top
ShadowSeen

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-03-2012, 17:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.picz.ro/show-image.php?id=a709094b19d7cf890004d8c0fa3b46f9
0 0

Back to top
HrN

[mayhem]

(since 04-08-2014 20:54)

Votes: 17

Post Posted: 31-03-2012, 18:14:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vad ca esti in qq givers si totusi nu ai mentionat lucrul asta in formular, la fel si faptul ca ai un rogue, care, judecand dupa numarul de days played este main charul tau, de care la fel, nu ai mentionat in formular, please explain

lasand asta la o parte, avem nevoie de:

2 PALA HOLY
1 DRUID RESTO
2 ROGUES
1 SHAMAN ENHANCEMENT
1 SHAMAN ELEMENTAL

Last edited by HrN on 01-04-2012, 00:13:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 31-03-2012, 18:38:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShadowSeen wrote:
http://www.picz.ro/show-image.php?id=a709094b19d7cf890004d8c0fa3b46f9

Lasand ce a zis hrn, vroiam sa vad si specul. Pe bara vad ca ai Archangel, dar nu ai Smite/ Holy Fire. De asemenea, ca disc, ai foarte mult haste, foarte putin mastery si foarte putin crit. Eram curios pe care din cele 2specuri de Disc Pve le joci, si dc.

0 0

Back to top
ShadowSeen

[Mentally Stable]

Post Posted: 01-04-2012, 11:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Legat de ce a zis hrn,acesta este contul fratelui meu mai mare si nu am observat ca eram pe el(decizia voastra daca ma credeti).
2.Acesta e specul meu:http://www.wowhead.com/talent#bfGorRsbcoMocuZh
Este un spec pentru raid healing.Foloses Inner Will cu multe hoturi si tin mult haste rating pentru tickuri mai dese la Hoturi si cast time mai mic la speluri

Last edited by ShadowSeen on 02-04-2012, 13:22:00; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Xtkmo
[Banned user]

Banned

(since 18-05-2012 09:51)

Votes: 18

Post Posted: 01-04-2012, 21:47:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele Char-ului: Cansheepme (vin de pe exodus miercuri cred , deci nush daca o sa fie asta numele exact)
Clasa si rasa: Mage Undead
Talente: Fire main(pve)
Profesii: Enchanting + tailoring in crestere
Played time(comanda ingame /played): ~10 days + vreo 30+ pe evolution pe alt mage(xtkmo)
Profilul Char-ului: (Nu uitati sa dati logout cu iteme de main spec-PVE) --- Aici

Cati ani ai? : 16 -
Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man? --- Explicatie pe indelete ce raiduri ati facut,ce dificultati ,etc. :omnotron 25n + aproape toti bossi pe 10hc - nu am avut guilda pe exodus sa fac pve calumea.
Dar in vanilla / TBC / WotLK ? wotlk : lk 25n 10hc(va pot demonstar pe evolution @xtkmo)
Mai ai si alte chare de 85? --- Daca da , link la armory. : nu
In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit? --- Mentionate ghildele + de ce ati iesit din ele,eventual ce nu v-a convenit acolo. : Ground Zero (niste certuri minore) si Might and Magic(sa destramat)
Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? --- Daca da , cine. DA , deasta vreau sa si intru acolo (Shaggz , Noyz , + cativa de pe UT cred)
Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi? : More FUN . Glumele sunt bune cand trebuie facute , cand trebuie sa fiu serios pot fii -.
Detalii conexiune internet ( stabilitate - nu ne place sa pierdem timp aiurea in raiduri ) : Am net bun (RDS , 100 MBs)
Stiti ce este sistemul DKP ? DA , am lucrat in fiecare guild cu acest sistem.
Teamspeak si/sau microfon ? Da/Da
Screenshot cu interfata : o sa revin maine . acum sunt plecat si nu am . Vroiam sa aflu zilele astea daca ma primiti sau nu , deoarece miercuri vin pe genesis si caut o guilda buna .
Am vazut ca a postat cnv mai sus ca numai este nev de mage ... sper sa intru ca aici sunt cam toti prietenii de pe genesis .. bafta!

Hardwell wrote:
Hares e calit, dar daca ai tinta buna ii dai oneshot.

0 0

Back to top
x.InMySoul_

[DotA Player]

Post Posted: 02-04-2012, 00:50:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@cansheepme rejected , o sa mai zic de 100 de ori , nu mai recrutam mage momentan.

0 0

Back to top
MikkeMe

[Mentally Stable]

(since 21-06-2012 06:53)

Votes: 2

Post Posted: 03-04-2012, 14:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Numele Char-ului: Shylias
*Clasa si rasa: Blood Elf Priest
*Talente: Discipline PVE/PVP
*Profesii: Momentan nu am
*Played time(comanda ingame /played): 1 Day , 10 Hours, 34 Minutes, 4 Seconds
*Profilul Char-ului: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Shylias

*Cati ani ai? : 18 ani impliniti
*Cata experienta ai in raid-urile din Cataclsym 10/25man?
In prezent, pe freakz, experienta imensa cu raidurile nu am avut, deoarece sunt pe server de putina vreme, si am facut gear din dungeonuri. Scripturile le stiu pe toate, pot spune ca foarte bine , toate fazele bosilor .. fie pe hc sau n mode. Encounterurile de pe freakz au fost urmatoarele:

- Halfus Wyrmbringer - 10n/25n/25hc
- Maloriak - 25n
- Valiona - 25n / 10n
- Omnotron Defense Systerm - 25n

Am jucat pe Blizzard , pe realmul Frostmourne, de cand a aparut cataclysm , dar am avut dificultati cu resursele si a trebuit sa renunt.

*Dar in vanilla / TBC / WotLK ?

Am inceput sa joc wow de pe TBC, pe servere private instant 80, experiente de raiduri am avut in TBC, doar Black Temple, odata.
WotLK l-am prins pe tot, avand chiar rezultate impresionante .. LK25HC , si restul de ICC, cel mai dificil mi s-a parut Prof. Putricide ( blizz )
Pe Freakz, WotLK, am doborat LK pe toate dificultatile , mai putin 25HC.

*Mai ai si alte chare de 85? --- Daca da , link la armory.

Caractere de 85 nu am , este doar Shylias, unicul si mainul. Dar un caracter al meu de pe WotLK este Snuk ( rshammy )

*In ce guilda ai fost inainte si din ce motive ai iesit? --- Mentionate ghildele + de ce ati iesit din ele,eventual ce nu v-a convenit acolo.
In WotLK am facut parte din "Army of Lightness" si "The QQ Givers", iar in cataclysm singura mea guilda a fost "The QQ Givers", care era cu totul schimbata fata de ce a fost pana atunci. Faptul ca erau multi oameni pro-ninja nu mi-a convenit, plus ca si eu am fost bagat la mijloc in unele cazuri ( roll mai mare si n-am primit ce trebuia ). Am parasit guilda deoarece singurul player care era in cea veche a renuntat la ea .. ( Temujin - Mage ), iar in momentul acela mi-am dat seama ca nu mai am drum inainte cu guilda respectiva.

*Mai ai prieteni care sunt membri in momenul de fata in ENS ? --- Daca da , cine.
Feeldance - Paladin

*Care este idealul tau in WoW, si cum intentionezi sa il realizezi?
De a avea parteneri de joc, cu viziune in realitate si stabilitate , fara iesiri necontrolate si urlete cand se intampla ceva neasteptat sau nedorit.
In acelasi timp , completarea raidurilor, cu toate encounterurile ce vor veni, Magmaw spre exemplu.
Intentionez sa realizez acest ideal prin a cauta o comunitate stransa, si bazata pe ratiune, nu instincte.

*Detalii conexiune internet ( stabilitate - nu ne place sa pierdem timp aiurea in raiduri )
RDS Fiberlink2, pica doar in momentul in care pierd semnalul la wireless .. (odata la 10 ore)

*Stiti ce este sistemul DKP ?
Dragon Kill Points, un addon care monitorizeaza "punctele" fiecarui player participant la raiduri, tinand evidenta lor. Pe baza "punctelor" ( dkp-urilor ) se acorda itemele la raid.

*Teamspeak si/sau microfon ?
Si Teamspeak, si microfon
*Screenshot cu interfata : http://www.picz.ro/show-image.php?id=e66a9ba6c71373a29715831d29f7dac3

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burton, 10 January 2012 23:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Next    

The time now is 04-12-2024, 01:39:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x