User
Pass
2FA

..::Recrutari::..
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 37, 38, 39  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message73696
s1mpLu18

[wtf?]

Status: Offline
(since 03-07-2020 21:50)

Votes: 7

Post Posted: 11-04-2012, 20:24:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Shadowpriest
Clasa: Priest
Main Spec: Shadow
Off Spec: Shadow PvP
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Yep
Rasa: Undead
ItemLevel: 352
Varsta: 19
Teamspeak 3 / Microfon : Yep
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de prin primele patchuri din TBC
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Shadowpriest
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Destul timp :p de dimineata pana seara -
De ce ati ales InspiratioN ?: Good old memories :p

Last edited by s1mpLu18 on 11-04-2012, 23:28:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 11-04-2012, 22:59:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Thetank
Clasa: Warrior
Main Spec: Protection
Off Spec: Fury
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da (ps:am si meserie enchant si jwc)
Rasa: Tauren
ItemLevel: Protection (365 ilvl) --- Dps Fury (360 ilvl pve cu 2 iteme pvp --armele)
Varsta:19
Teamspeak 3 / Microfon : Da am ts .casti cu microfon dar microfonu are probleme , merge doar cand vrea el..
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Wotlk / Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Thetank
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : In vacanta non-stop ... in timpu scoli dupa ora 15 : 00 pana dimineata...
De ce ati ales InspiratioN ?: Am mai fost in g din versiunea wotlk pana pe cataclysm pana in momentu plecari voastre ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pakman

[InspiratioN Leader]

(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 11-04-2012, 23:43:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

s1mpLu18 wrote:
Nume ingame: Shadowpriest
Off Spec: Shadow PvP
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Yep
ItemLevel: 352
Varsta: 19
Teamspeak 3 / Microfon : Yep
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de prin primele patchuri din TBC
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Shadowpriest
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Destul timp :p de dimineata pana seara -
De ce ati ales InspiratioN ?: Good old memories :p

ACCEPTAT

Posturi unite automat, 12-04-2012, 00:43:41

ShortyBoy wrote:
Nume ingame: Thetank
Clasa: Warrior
Main Spec: Protection
Off Spec: Fury
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da (ps:am si meserie enchant si jwc)
Rasa: Tauren
ItemLevel: Protection (365 ilvl) --- Dps Fury (360 ilvl pve cu 2 iteme pvp --armele)
Varsta:19
Teamspeak 3 / Microfon : Da am ts .casti cu microfon dar microfonu are probleme , merge doar cand vrea el..
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Wotlk / Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Thetank
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : In vacanta non-stop ... in timpu scoli dupa ora 15 : 00 pana dimineata...
De ce ati ales InspiratioN ?: Am mai fost in g din versiunea wotlk pana pe cataclysm pana in momentu plecari voastre ...

ACCEPTAT

Last edited by pakman on 13-04-2012, 01:20:13; edited 1 time in total
0 0

Back to top
NykRazvan

[Mentally Stable]

(since 24-05-2012 21:41)

Votes: 2

Post Posted: 13-04-2012, 00:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Lagkill
Clasa: Shaman
Main Spec: Enhacement
Off Spec: None.
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Decat armele.gliphs full sokets urmeaza.
Rasa: Orc.
ItemLevel: 348
Varsta: 17
Teamspeak 3 / Microfon : da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Am jucat vanilla stiu toate scripts,tbc am jucat un pic,wotlk toate patches,si cata inca invat.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Lagkill
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Nu stiu ce sa zic aici joc intre 9-14 si seara de la 18.
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa in care am ce sa invat de la ceilalalti.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 13-04-2012, 01:21:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NykRazvan wrote:
Nume ingame: Lagkill
Clasa: Shaman
Main Spec: Enhacement
Off Spec: None.
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Decat armele.gliphs full sokets urmeaza.
Rasa: Orc.
ItemLevel: 348
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Am jucat vanilla stiu toate scripts,tbc am jucat un pic,wotlk toate patches,si cata inca invat.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Lagkill
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Nu stiu ce sa zic aici joc intre 9-14 si seara de la 18.
De ce ati ales InspiratioN ?: Guilda serioasa in care am ce sa invat de la ceilalalti.

RESPINS sorry , low gear si nu are rost sa ramai pe dinafara la raids

0 0

Back to top
NykRazvan

[Mentally Stable]

(since 24-05-2012 21:41)

Post Posted: 13-04-2012, 08:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi poti spune si mie care este minimul de gear sau ilvl necesar ca sa intru?Apropo dupa cererea asta pot sa mai fac alta?
0 0

Back to top
shtrumfi

[GONG Man]

(since 28-06-2014 18:16)

Votes: 4

Post Posted: 13-04-2012, 11:35:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Minimul de ilvl este 355-357ilvl. Da, mai poti face inca o cerere.

0 0

Back to top
Adomick

[Mentally Stable]

(since 02-03-2017 14:32)

Post Posted: 13-04-2012, 12:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Adomick
Clasa: Death Knight
Main spec:Frost DPS
Off spec:Blood TANK
Full Enchants/Sockets/Glyphs?: Da
Itemlvl:362PVP/357 PVE
Varsta:17
Teamspeak 3/Microfon : nu/da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : M-am apucat de wow in 2006 in iunie, am jucat pe toate patchurile, cel mai mult pe tbc.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Adomick
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :In vacante lucrez, dar in timpul scolii in fiecare zi dupa ora 2 sunt on.
De ce ati ales InspiratioN ?:Mi-a recomandat-o un prieten

0 0

Back to top
bleaahhzz

[Mentally Stable]

(since 13-07-2018 16:14)

Votes: 7

Post Posted: 13-04-2012, 15:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: aaleex
clasa:warrior
main spec:fury
off spec :protection
full enchants/sockets/glyphs:da
rasa:tauren
itemlevel:360 fury iar protection 355
varsta:13
teamspeak 3 :da
experienta:cata
link armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Aaleex
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt:min 4-5 ore pe zi si seara mereu on
dece ati ales inspiration:pentru seriozitate

Last edited by bleaahhzz on 14-04-2012, 10:54:27; edited 1 time in total
0 0

Back to top
endlessftw

[Mentally Stable]

(since 12-06-2012 11:00)

Post Posted: 13-04-2012, 21:22:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Converts
Clasa: Paladin
Main Spec: Retry
Off Spec: -
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: da
Rasa: Blood Elf
ItemLevel: 360
Varsta: 20
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : din vanilla pana in prezent
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Converts
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : de la 14:00 pana la 2-3 noaptea in fiecare zi.
De ce ati ales InspiratioN ?: progres bun si pentru ca sunt un fan al pve-ului.

am m-ai progresat in gear de la ultima cerere.

0 0

Back to top
zamora2323

[Mentally Stable]

(since 27-06-2012 20:01)

Post Posted: 14-04-2012, 09:06:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Zamoraa
Main Spec: Frost
Off Spec: Blood
Rasa: Orc
ItemLevel: 363
Varsta: 18
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Zamoraa
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : in timpul saptamanii am mult timp dar sambata si duminica nu prea.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am auzit ca este o guilda foarte buna

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 14-04-2012, 14:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adomick wrote:
Nume ingame: Adomick
Main spec:Frost DPS
Off spec:Blood TANK
Full Enchants/Sockets/Glyphs?: Da
Itemlvl:362PVP/357 PVE
Varsta:17
Teamspeak 3/Microfon : nu/da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : M-am apucat de wow in 2006 in iunie, am jucat pe toate patchurile, cel mai mult pe tbc.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Adomick
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :In vacante lucrez, dar in timpul scolii in fiecare zi dupa ora 2 sunt on.
De ce ati ales InspiratioN ?:Mi-a recomandat-o un prieten

ACCEPTAT

Posturi unite automat, 14-04-2012, 14:56:17

bleaahhzz wrote:
Nume ingame: aaleex
clasa:warrior
main spec:fury
off spec :protection
full enchants/sockets/glyphs:da
rasa:tauren
itemlevel:360 fury iar protection 355
varsta:13
teamspeak 3 :da
experienta:cata
link armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Aaleex
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt:min 4-5 ore pe zi si seara mereu on
dece ati ales inspiration:pentru seriozitate

ACCEPTAT

Posturi unite automat, 14-04-2012, 14:57:55

endlessftw wrote:
Nume ingame: Converts
Clasa: Paladin
Main Spec: Retry
Off Spec: -
ItemLevel: 360
Varsta: 20
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : din vanilla pana in prezent
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Converts
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : de la 14:00 pana la 2-3 noaptea in fiecare zi.
De ce ati ales InspiratioN ?: progres bun si pentru ca sunt un fan al pve-ului.

am m-ai progresat in gear de la ultima cerere.

ACCEPTAT , da.asa mai merge

Posturi unite automat, 14-04-2012, 15:05:27

zamora2323 wrote:
Nume ingame: Zamoraa
Off Spec: Blood
Rasa: Orc
ItemLevel: 363
Varsta: 18
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Zamoraa
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : in timpul saptamanii am mult timp dar sambata si duminica nu prea.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am auzit ca este o guilda foarte buna

RESPINS

0 0

Back to top
Optikall

[Ceapa-i Dumnyezo']

(since 25-01-2018 16:18)

Votes: 35

Optiskillz 
Post Posted: 14-04-2012, 17:08:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Theunu
Off Spec: Disci
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Da
ItemLevel: 359
Teamspeak 3 / Microfon : DA/DA
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : de la 2.4.3 --> incoace
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Theunu
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : cam 4-5 ore /zi, si sunt disponibil la orice ora...
De ce ati ales InspiratioN ?: O guilda in care se fac raiduri, cu oameni seriosi

Cumpar Cioara neagrã / Corb

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 15-04-2012, 14:31:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Theunu wrote:
Nume ingame: Theunu
Off Spec: Disci
ItemLevel: 359
Teamspeak 3 / Microfon : DA/DA
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : de la 2.4.3 --> incoace
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Theunu
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : cam 4-5 ore /zi, si sunt disponibil la orice ora...
De ce ati ales InspiratioN ?: O guilda in care se fac raiduri, cu oameni seriosi

RESPINS

0 0

Back to top
pestisorudeaur

[Mentally Stable]

(since 16-02-2014 15:52)

Post Posted: 15-04-2012, 16:06:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Refrigirator
Clasa: Mage
Off Spec: Fire
ItemLevel: 358
Teamspeak 3 / Microfon : Da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Tbc/wotlk/Cata
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Refrigirator
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Deobicei 3-5 ore ... Dar in caz de raid intru.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am Auzit Si Vazut Ca e Guilda Serioasa

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 37, 38, 39  Next    

The time now is 09-11-2024, 00:59:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x