User
Pass
2FA

..::Recrutari::..
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 37, 38, 39  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message77247
pakman

[InspiratioN Leader]

Status: Offline
(since 13-08-2014 17:01)

Votes: 15

Post Posted: 20-08-2012, 21:07:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrewusu wrote:
Nume ingame:Livinglight
Clasa:prist
Main Spec:holy
Off Spec:discipline
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?:da
Rasa:bloodelf
ItemLevel:356
Varsta:29
Teamspeak 3 / Microfon :da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :joc de pe xwow serveru de tbc
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :seara dupa 19
De ce ati ales InspiratioN ?: pt raiduri

RESPINS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Elaines

[Mentally Stable]

(since 24-11-2012 19:18)

Votes: 4

Post Posted: 20-08-2012, 21:32:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Sinclairs
Clasa: Mage
Main Spec: Fire
Off Spec : Frost/Arcane
Full enchants/Glyphs/Sokets : Da
Rasa : Undead
ItemLevel : 356
Varsta: 18
Teamspeak3/Microfon : Da

Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : am jucat din TBC (2.4.3) Druid , Shaman, Mage .[ atat PVE - SSC,BT,TK,Gruul,Karazhan,dungeons , etc - - dar si pvp - , Wotlk : ICC 10 n , Naxx 10/25n ] , Catalcysm : n am full achiv BWD , dar stiu scripts , la fel si BOT - .
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW: Imi pot face timp pentru orice interval de ore , atat timp cat nu am meditatii sau examene:).

Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Sinclairs

De ce ati ales Inspiration : Am nevoie de o guilda stabila si matura , cu care sa pot socializa si cine stie pe viitor sa avem o relatie de prietenie .

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 20-08-2012, 21:42:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Elaines wrote:
Nume ingame: Sinclairs
Clasa: Mage
Main Spec: Fire
Off Spec : Frost/Arcane
Full enchants/Glyphs/Sokets : Da
Rasa : Undead
ItemLevel : 356
Varsta: 18
Teamspeak3/Microfon : Da

Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : am jucat din TBC (2.4.3) Druid , Shaman, Mage .[ atat PVE - SSC,BT,TK,Gruul,Karazhan,dungeons , etc - - dar si pvp - , Wotlk : ICC 10 n , Naxx 10/25n ] , Catalcysm : n am full achiv BWD , dar stiu scripts , la fel si BOT - .
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW: Imi pot face timp pentru orice interval de ore , atat timp cat nu am meditatii sau examene:).

Armory : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Sinclairs

De ce ati ales Inspiration : Am nevoie de o guilda stabila si matura , cu care sa pot socializa si cine stie pe viitor sa avem o relatie de prietenie .

RESPINS

0 0

Back to top
andrewusu

[Mentally Stable]

(since 23-02-2015 18:13)

Votes: 2

Post Posted: 21-08-2012, 19:33:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :joc de pe xwow serveru de tbc
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Livinglight
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :seara dupa 19

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 21-08-2012, 20:07:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrewusu wrote:
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Livinglight

RESPINS te-am mai respins odata , de ce postezi de 2 ori ...

0 0

Back to top
andrewusu

[Mentally Stable]

(since 23-02-2015 18:13)

Post Posted: 21-08-2012, 21:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AM FACUT SCHIMBARI IN GEAR SI AM PUS SI LINCK LA ARMORY.....

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 21-08-2012, 21:55:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

andrewusu wrote:

AM FACUT SCHIMBARI IN GEAR SI AM PUS SI LINCK LA ARMORY.....

E cat de cat ok ... fie , esti ACCEPTAT

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-08-2012, 20:15:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Bloodflower
Clasa: Priest
Main Spec: Holy
Off Spec: Shadow
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Ofc.
Rasa: Blood Elf
ItemLevel: 364 / 363
Varsta: 21
Teamspeak 3 / Microfon : Da
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de la sfârșit de tbc, dar cred cã acum de fapt conteazã experiența de pe Cataclysm. Am fãcut tot ce e scriptat pânã acum pe server, mai puțin Ascendant Council pe heroic.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Bloodflower
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Cam 3-4 ore / zi, în fiecare zi, în general seara.
De ce ati ales InspiratioN ?: Well, știu guilda asta încã de pe wotlk și ce progres aveați. Presupun cã nici pe Cataclysm nu stați prea rãu.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 22-08-2012, 20:48:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
Nume ingame: Bloodflower
Clasa: Priest
Main Spec: Holy
Off Spec: Shadow
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: Ofc.
Rasa: Blood Elf
ItemLevel: 364 / 363
Varsta: 21
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de la sfârșit de tbc, dar cred cã acum de fapt conteazã experiența de pe Cataclysm. Am fãcut tot ce e scriptat pânã acum pe server, mai puțin Ascendant Council pe heroic.
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Bloodflower
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : Cam 3-4 ore / zi, în fiecare zi, în general seara.
De ce ati ales InspiratioN ?: Well, știu guilda asta încã de pe wotlk și ce progres aveați. Presupun cã nici pe Cataclysm nu stați prea rãu.

ACCEPTAT

0 0

Back to top
Silviu.X

[Mentally Stable]

(since 20-03-2013 19:59)

Votes: 4

Post Posted: 23-08-2012, 08:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Ashtray
Clasa: Warrior
Main Spec: Fury
Off Spec: Arms
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: da
Rasa: Tauren
ItemLevel: 356
Varsta: 16
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de la sfârșit de tbc. Am fãcut tot ce e scriptat pânã acum pe server, mai puțin Ascendant Council pe heroic si valiona pe alt caracter..
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Ashtray
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : în general seara.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am fost cu voi inainte sa va destramati si as dori sa ma reintorc. Am prieteni in guilda: Mariix si Bybo.

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 25-08-2012, 06:23:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Silviu.X wrote:
Nume ingame: Ashtray
Clasa: Warrior
Main Spec: Fury
Off Spec: Arms
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?: da
Rasa: Tauren
ItemLevel: 356
Varsta: 16
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) : Joc de la sfârșit de tbc. Am fãcut tot ce e scriptat pânã acum pe server, mai puțin Ascendant Council pe heroic si valiona pe alt caracter..
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) : http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Ashtray
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : în general seara.
De ce ati ales InspiratioN ?: Am fost cu voi inainte sa va destramati si as dori sa ma reintorc. Am prieteni in guilda: Mariix si Bybo.

RESPINS

0 0

Back to top
Keepburnin

[Mentally Stable]

(since 25-08-2012 10:15)

Post Posted: 25-08-2012, 12:15:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Keepburnin
Clasa:warlock
Main Spec:destro
Off Spec:demo(nu sunt sigur ce sa aleg intre demo si affli..o sa ma mai gandesc)
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?:dap
Rasa:Undead
ItemLevel:357
Varsta:18
Teamspeak 3 / Microfon :amandoua
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :warr(tbc)..pala(LK)+wlock..wlock(cata)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Keepburnin
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :la cat stabiliti voi sunt on..am program lejer deocamdata
De ce ati ales InspiratioN ?: guilda calumea...oameni calumea

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 25-08-2012, 13:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Keepburnin wrote:
Nume ingame:Keepburnin
Clasa:warlock
Main Spec:destro
Off Spec:demo(nu sunt sigur ce sa aleg intre demo si affli..o sa ma mai gandesc)
Full Enchants/Sockets/Glyphs ?:dap
Rasa:Undead
ItemLevel:357
Varsta:18
Teamspeak 3 / Microfon :amandoua
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :warr(tbc)..pala(LK)+wlock..wlock(cata)
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Keepburnin
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des :la cat stabiliti voi sunt on..am program lejer deocamdata
De ce ati ales InspiratioN ?: guilda calumea...oameni calumea

ACCEPTAT

0 0

Back to top
cristian96

[Mentally Stable]

(since 27-10-2012 18:31)

Post Posted: 25-08-2012, 13:24:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Golliat
Clasa:paladin
Off Spec:prot
Rasa:tauren
ItemLevel:359/353
Varsta:17
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :tbc all instance full progres//lk full progress all insance/cata full normal si 2 bosi pe hc
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&cn=Golliat
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : depinde pot fii online cand solicitati dar in special seara (in timpul scolii)
De ce ati ales InspiratioN ?: Am fost pe lk in ea si a fost best (pe warr) -

0 0

Back to top
pakman

[InspiratioN Leader]

Post Posted: 25-08-2012, 14:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cristian96 wrote:
Nume ingame: Golliat
Clasa:paladin
Off Spec:prot
Rasa:tauren
ItemLevel:359/353
Varsta:17
Ce experienta si vechime in WoW aveti (patches Vanilla/Tbc/WotlK/Cata) :tbc all instance full progres//lk full progress all insance/cata full normal si 2 bosi pe hc
Armory Link (Sa se vada gear-ul pve , nu uitati sa-l aveti pe voi la logout) :http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Evolution&&cn=Golliat
Cat timp aveti la dispozitie pt WoW ? pe zi/sapt , si orele la care ati putea fi on cel mai des : depinde pot fii online cand solicitati dar in special seara (in timpul scolii)
De ce ati ales InspiratioN ?: Am fost pe lk in ea si a fost best (pe warr) -

ACCEPTAT sa lucrezi in special la gearu de tank , poate chiar sal faci si main spec ca nu prea folosesc pala holy

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 37, 38, 39  Next    

The time now is 22-02-2025, 23:16:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password