User
Pass
2FA

Recrutari

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1108
dom

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-02-2015 20:04)

Votes: 2

Post Posted: 15-05-2012, 21:42:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentam recrutam aproape orice

Model de cerere

1. Numele de pe buletin:
2. Varsta:
3. Unde te gasim?(oras):
4. Cat timp ai la dispozitie pt wow si cand? (dimineata, seara, weekend, etc.)
5. Nume InGame:
6. Clasa:
7. Main/off spec:
8. Link Armory(cu gearul pve echipat):
9. Rotatia(sumar) pe specul care joci, dps only:
10. SS cu dps(totodata vrem sa vedem si interfata voastra, deci sa fie totul la vedere)*in caz de esti heal/tank oricum vrem sa vedem interfata:
11. In ce guilda ai mai fost si dc nu mai esti?:
12. Stii ce inseamna sistem dkp? Spune in 3 cuvinte:
13. Conexiune internet-detalii si 1 microfon utilizabil:
14. Ai prieten/i care sunt/e in momentul de fata membru/i in SoP?daca da cine:
15. Spune-ne cate ceva despre tine, cu ce te ocupi spre exemplu:
16. Crezi ca ar trebui sa mai stim ceva?:

Last edited by dom on 17-05-2012, 17:50:05; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HydroW.xd

[Mentally Stable]

(since 03-01-2013 15:56)

Votes: 3

Post Posted: 16-05-2012, 09:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Numele de pe buletin: Seba
2. Varsta: 16
3. Unde te gasim?(oras): Craiova
4. Cat timp ai la dispozitie pt wow si cand? (dimineata, seara, weekend, etc.) Dimineata 1 ora si seara 2-3-4 ore pe saptamana, dar in weekend si in vacanta stau si toata ziua daca e nevoie.
5. Clasa: Warrior
6. Main/off spec: Fury
7. Link Armory(cu gearul pve echipat): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hydrow
8. Rotatia(sumar) pe specul care joci, dps only: Single target: Colosus , raging , herioc, bloodthirst, slam la proc. Aoe dau cu whirlwind si thunder`s clap.
9. SS cu dps(totodata vrem sa vedem si interfata voastra, deci sa fie totul la vedere)*in cazul de esti heal/tank oricum vrem sa vedem interfata: http://i49.tinypic.com/1zefbir.jpg Tin sa precizez ca dupa ultimele fix-uri este foarte dificil sa scoti dps la dummy pentru un warr fury.
10. In ce guilda ai mai fost si dc nu mai esti?: Eu am fost mai mult in guilde pvp, pve am fost in The divinity, dar am iesit deoarece , nu se respectau programurile pentru raiduri, era un haos total.
11. Stii ce inseamna sistem dkp? descrie in 5 cuvinte: Sistemul dkp este un sistem cu care poti lua iteme in guilda. Adica mai precis, la fiecare boss dat jos , primesc un numar de dkp, cu care poti sa bidezi pt un item de care ai nevoie.
12. Conexiune internet-detalii si 1 microfon utilizabil: RDS + microfon
13. Ai prieten/prieteni care sunt in momentul de fata membru/i in SoP?daca da cine: Nu,
14. Spune-ne cate ceva despre tine, cu ce te ocupi spre exemplu: Cu scoala.
15. Crezi ca ar trebui sa mai stim ceva?: Stiu toate scripts de la bossi, caut o guilda serioasa cu raiduri programate, capabila de raiduri HC. Sunt activ, am ts.

0 0

Back to top
GigiSpartu

[Mentally Stable]

(since 17-10-2024 09:51)

Votes: 2

Post Posted: 16-05-2012, 10:58:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HydroW.xd wrote:
1. Numele de pe buletin: Seba
2. Varsta: 16
3. Unde te gasim?(oras): Craiova
4. Cat timp ai la dispozitie pt wow si cand? (dimineata, seara, weekend, etc.) Dimineata 1 ora si seara 2-3-4 ore pe saptamana, dar in weekend si in vacanta stau si toata ziua daca e nevoie.
5. Clasa: Warrior
6. Main/off spec: Fury
7. Link Armory(cu gearul pve echipat): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Hydrow
8. Rotatia(sumar) pe specul care joci, dps only: Single target: Colosus , raging , herioc, bloodthirst, slam la proc. Aoe dau cu whirlwind si thunder`s clap.
9. SS cu dps(totodata vrem sa vedem si interfata voastra, deci sa fie totul la vedere)*in cazul de esti heal/tank oricum vrem sa vedem interfata: http://i49.tinypic.com/1zefbir.jpg Tin sa precizez ca dupa ultimele fix-uri este foarte dificil sa scoti dps la dummy pentru un warr fury.
10. In ce guilda ai mai fost si dc nu mai esti?: Eu am fost mai mult in guilde pvp, pve am fost in The divinity, dar am iesit deoarece , nu se respectau programurile pentru raiduri, era un haos total.
11. Stii ce inseamna sistem dkp? descrie in 5 cuvinte: Sistemul dkp este un sistem cu care poti lua iteme in guilda. Adica mai precis, la fiecare boss dat jos , primesc un numar de dkp, cu care poti sa bidezi pt un item de care ai nevoie.
12. Conexiune internet-detalii si 1 microfon utilizabil: RDS + microfon
13. Ai prieten/prieteni care sunt in momentul de fata membru/i in SoP?daca da cine: Nu,
14. Spune-ne cate ceva despre tine, cu ce te ocupi spre exemplu: Cu scoala.
15. Crezi ca ar trebui sa mai stim ceva?: Stiu toate scripts de la bossi, caut o guilda serioasa cu raiduri programate, capabila de raiduri HC. Sunt activ, am ts.

in ss nu se vede dpsu /w gigispartu ingame mergem la dummy si vedem

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 07:27:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x