Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Recrutari
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
dracusoru93
[Achive Hunter]
Status: Offline
(since 18-09-2021 15:29)
,
Topics: 274
Votes
: 205
Posted: 21-05-2013, 21:22:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Important:
Nu completa cererea de recrutare daca nu ai enchanturi ; sockete ; glyph-uri si cel putin o meserie full.
Model:
Armory link:
Nume character:
Clasa:
Rasa:
Main spec:
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci):
Screenshot cu interfata:
Screenshot cu /played (print complet):
Screenshot cu 5 mil. damage done pe dummy:
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc):
De ce vrei sa intri in Perverts? :
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. Perverts? :
Te incadrezi programului nostru de raids? :
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? :
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6):
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? :
Pentru intrebãri sau invite:
Nqqb, Banks, Khrum, Dappymusic, Dewar, Fesul
Last edited by
dracusoru93
on 06-09-2013, 13:14:15; edited 5 times in total
0
0
Back to top
DaSz0R
[Mentally Stable]
(since 21-09-2013 17:09)
,
Topics: 7
Votes
: 2
Posted: 04-09-2013, 21:46:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Armory link:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Illithyia
Nume character: Illithyia
Clasa: Priest
Rasa: Blood Elf
Main spec: Holy
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Shadow ofc. Eazy bizzy... doar daca mai fac rost de niste stats pot sa scot bine si pe shadow... momentan ma bazez pe main spec.
Screenshot cu interfata:
http://www.girlshare.ro/32817810.3
http://www.girlshare.ro/32817819.1
Screenshot cu 5 mil. damage done pe dummy: Sunt healer, damage'ul pe dummy este irelevant.
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Depinde de setupul raidului... eu in principiu trebuie sa ma ocup de raid si sa las pe seama celuilalt healer ( daca este pala/ dudu ) ca sa tina tankul in viata. Daca este vorba de healat si tankul stau cu chackra de serenity pentru heal mai bun pe single target flashuri, greater, iar daca e vorba de mass heal folosesc chackra sanctuary pentru CoH si PoH.
De ce vrei sa intri in Perverts? : Este o guilda serioasa care este doritoare de progress cand o sa lanseze alti bossi si este o comunitate placuta.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. Perverts? : Cred ca ma potrivesc de minune cu playstyle care il am si sunt o persoana activa si care ascult ce m'i se spune.
Te incadrezi programului nostru de raids? : Ye.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Desigur, o sa stau la tot raidu de progress, pregatit cu flask si food.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Cunosc toate tacticile blizzlike de pe tbc si anume Kara,Gruul,Maggy , SSC, TK,BT si 2/3 SWP. Despre wotlk am participat la toate sezonurile Naxx, Ulduar, TOGC, ICC, RS pe servere serioase cu scripturi 90%++ blizzlike. Cat despre 4.0.6 nu cunosc, deoarece m'am apucat de cata tarziu ... acum 1-2 sapt. Insa stiu script ds10/25 n/hc, cat si bossi din firelands, care este pe contentul acesta.
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Am fost intr'un singur guild de lvl 18 pe care nu'i cunosc numele doar pentru a beneficia de perkuri... pentru a'mi face mai usoara cresterea.
Multumesc!
0
0
Back to top
dracusoru93
[Achive Hunter]
,
Votes
Posted: 04-09-2013, 21:58:41
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
DaSz0R wrote:
Armory link:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Illithyia
Nume character: Illithyia
Clasa: Priest
Rasa: Blood Elf
Main spec: Holy
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Shadow ofc. Eazy bizzy... doar daca mai fac rost de niste stats pot sa scot bine si pe shadow... momentan ma bazez pe main spec.
Screenshot cu interfata:
http://www.girlshare.ro/32817810.3
http://www.girlshare.ro/32817819.1
Screenshot cu 5 mil. damage done pe dummy: Sunt healer, damage'ul pe dummy este irelevant.
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Depinde de setupul raidului... eu in principiu trebuie sa ma ocup de raid si sa las pe seama celuilalt healer ( daca este pala/ dudu ) ca sa tina tankul in viata. Daca este vorba de healat si tankul stau cu chackra de serenity pentru heal mai bun pe single target flashuri, greater, iar daca e vorba de mass heal folosesc chackra sanctuary pentru CoH si PoH.
De ce vrei sa intri in Perverts? : Este o guilda serioasa care este doritoare de progress cand o sa lanseze alti bossi si este o comunitate placuta.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. Perverts? : Cred ca ma potrivesc de minune cu playstyle care il am si sunt o persoana activa si care ascult ce m'i se spune.
Te incadrezi programului nostru de raids? : Ye.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Desigur, o sa stau la tot raidu de progress, pregatit cu flask si food.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Cunosc toate tacticile blizzlike de pe tbc si anume Kara,Gruul,Maggy , SSC, TK,BT si 2/3 SWP. Despre wotlk am participat la toate sezonurile Naxx, Ulduar, TOGC, ICC, RS pe servere serioase cu scripturi 90%++ blizzlike. Cat despre 4.0.6 nu cunosc, deoarece m'am apucat de cata tarziu ... acum 1-2 sapt. Insa stiu script ds10/25 n/hc, cat si bossi din firelands, care este pe contentul acesta.
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Am fost intr'un singur guild de lvl 18 pe care nu'i cunosc numele doar pentru a beneficia de perkuri... pentru a'mi face mai usoara cresterea.
Multumesc!
Accept . /w Banks sau Khrum in game
Last edited by
dracusoru93
on 12-10-2013, 15:49:30; edited 1 time in total
0
0
Back to top
NeverLose
[Mentally Stable]
(since 31-12-2013 13:15)
,
Topics: 1
Votes
: 1
Posted: 12-10-2013, 13:25:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Armory link:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Catabeast
arata gear de feral, nu stiu dc dar am heal 392 inspect in joc
Nume character:Catabeast
Clasa:Drood
Rasa:Tauren
Main spec:Resto
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci):Feral dps, scot in jur de 25-30k+
Screenshot cu interfata:Nu am addons de interfata si nam decat cateva binds
Screenshot cu /played (print complet):40 de zile total (nu am pe ce site sa uploadez ss)
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc)
e heal nu exista o ratatie, parerea mea dar pe feral incep in stealth, charge, pounce, 1shot, ravage, mangle, rake, rip, spam shred pana la 2 fericious bite si dupa sa tin rip up pana la 25%hp boss ptr blood in the water talent.
De ce vrei sa intri in Perverts? :Caut o g buna de cv timp
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. Perverts? :Sunt pervers
Te incadrezi programului nostru de raids? :Din cate am vz da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? :Uneori, greu cu munca
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6):Cata 4.0.6 full fara ac pe hc
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit?:Am fost in randoms guilds dar nu erau guilde mari, raiduri nu se faceau asa ca am stat mult fara guilda.
0
0
Back to top
dracusoru93
[Achive Hunter]
,
Votes
Posted: 12-10-2013, 15:56:45
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Acceptat
0
0
Back to top
TheLostCause
[Mentally Stable]
(since 21-10-2013 11:55)
,
Topics: None
Votes
: 1
Posted: 16-10-2013, 18:43:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
a
Last edited by
TheLostCause
on 21-10-2013, 13:51:49; edited 1 time in total
0
0
Back to top
dracusoru93
[Achive Hunter]
,
Votes
Posted: 19-10-2013, 10:45:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
TheLostCause wrote:
Armory link:
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Thelostcause
Nume character: Thelostcause
Clasa: Hunter
Rasa: Undead
Main spec: Marksmanship
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Nu joc pe nici un fel de alt spec... Desi tin sa mentionez ca joc foarte bine pe MM.
Screenshot cu interfata: La printul cu
dmg
done si /played se vede si interfata mea.
http://i.imgur.com/G7BTv7s.jpg
http://i.imgur.com/0Ura5hz.jpg
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): La un raid, de obicei, incep cu un Aimed Shot, Chimera Shot, apoi dau Rapid Fire, 2x Steady Shot (sau doar o data daca nu este nevoie de mai mult) pentru a se incarca foarte rapid focusul iar apoi spamez Arcane Shot si o data la 9 secunde Chimera Shot.
De ce vrei sa intri in Perverts? : In primul rand pentru ca incerc de ceva timp sa gasesc un guild serios, deoarece m-am saturat sa fac raiduri cu globalul si sa il fac degeaba, iar in al 2-lea rand pentru ca mi-a fost recomandat acest guild de catre un bun prieten.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. Perverts? : Pentru ca stiu sa abordez o situatie cu seriozitate, dar am si sa am simtul umorului atunci cand este nevoie:)
Te incadrezi programului nostru de raids? : Avand in vedere ca imi petrec cam 4-5 ore pe zi pe wow, eu as zice ca da:D
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Zi sau noapte, cand apare cv nou stau cat este nevoie pentru a putea fi printre primi care iau parte la noul raid.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Din pacate nu am jucat pe TBC sau WOTLK, iar pe Cata 4.0.6 am jucat prea putin pentru a lua parte la raiduri...
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Singura guilda in care am mai fost este guilda unor prieteni pe cale am parasit-o pentru a cauta o guilda Pve serioasa.
prea mult pvp pe tine respins
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 16-02-2025, 00:57:08
Copyright info
Based on phpBB