User
Pass
2FA

Recrutari

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1156
Sykkness

[Account disabled]

Status: Offline
(since 22-03-2017 19:15)

Votes: 71

Post Posted: 03-11-2013, 13:35:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The Warlords

Recrutari

Pentru o cerere de recrutare va rugam sa completati urmatorul model :

Quote:
Nickname:
Clasa:
MainSpec / OffSpec:
Item level MainSpec / OffSpec :
Link armory:
Ultima guilda si motivul pt care ai iesit:
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6)
Screenshot cu hc achievements 4.3.4 :
TS + Microfon :
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:
Screenshot cu Recount la 3 milioane la Advanced Training Dummy :

Atentie !
Cererile incomplete nu vor fi luate in considerare.
Nu recrutam Off Chare .
Sa ai contul de pe forum legat cu cel in-game .

Recrutari deschise pentru toate clasele de minim 385 ilvl.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pieptdepui

[King of Agricola]

(since 31-12-2014 07:57)

Votes: 4

Post Posted: 02-12-2013, 23:52:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickname: Ablaze
Clasa: Paladin
MainSpec / OffSpec: Holy / Holy
Item level MainSpec / OffSpec : 384
Link armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ablaze
Ultima guilda si motivul pt care ai iesit: Nu imi amintesc , am avut o perioada lunga de inactivitate , revenind acuma sa imi continui progressu
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6) : Tbc , putin , nu am inteles prea multe , eram la inceputuri , WoTLK Full run pe normal si cativa pe hc , iar Cata cam full run si hc ( full run cati bossi au fost pe freakz , restu pe retail )
Screenshot cu hc achievements 4.3.4 : - Doar Heroic Morchock cand a iesit , dupa m-am lasat , dar cunosc toate scripturile si pe normal si pe hc , drept dovada va pot da pe privat , link de pe retail.
TS + Microfon : Mereu ON
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Vreau sa imi duc progressu Freakz la un capat de HC , all boss , nu stiu de unde sa incept , decat cu o guilda in dezvoltare.

0 0

Back to top
Sharah

[Mentally Stable]

(since 28-04-2014 21:45)

Votes: 2

Post Posted: 06-12-2013, 20:08:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pieptdepui wrote:
Nickname: Ablaze
Clasa: Paladin
MainSpec / OffSpec: Holy / Holy
Item level MainSpec / OffSpec : 384
Link armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ablaze
Ultima guilda si motivul pt care ai iesit: Nu imi amintesc , am avut o perioada lunga de inactivitate , revenind acuma sa imi continui progressu
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6) : Tbc , putin , nu am inteles prea multe , eram la inceputuri , WoTLK Full run pe normal si cativa pe hc , iar Cata cam full run si hc ( full run cati bossi au fost pe freakz , restu pe retail )
Screenshot cu hc achievements 4.3.4 : - Doar Heroic Morchock cand a iesit , dupa m-am lasat , dar cunosc toate scripturile si pe normal si pe hc , drept dovada va pot da pe privat , link de pe retail.
TS + Microfon : Mereu ON
De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Vreau sa imi duc progressu Freakz la un capat de HC , all boss , nu stiu de unde sa incept , decat cu o guilda in dezvoltare.

ACCEPT sa dai wisp la sharah

.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-07-2025, 20:00:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password