User
Pass
2FA

Recrutari

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message1445
Consuelo

[WoW GameMaster]

Status: Offline
(since 23-09-2022 21:46)

Votes: 41

Post Posted: 27-02-2014, 15:23:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam :
Priest Holy/Disci/Shadow
Druid Resto
Shaman Resto
Death Knight Blood/Unholy/Frost ilvl 395+
Mage Fire

Aplicatie recrutare:
Citat:

1. Nume IRL:
2. Varsta:
3. Localitate:
4. Clasa:
5. Main Spec/OFF spec:
6. Link Armory*:
7. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.)
8. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bmwm

[Mentally Stable]

(since 09-02-2018 14:42)

Votes: 7

Post Posted: 07-05-2014, 12:38:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL:Oltean Viorel
2. Varsta:21
3. Localitate:Targu Mures
4. Clasa:Am terminat liceul
5. Main Spec/OFF spec:Holy/discipline
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bullcowsby
7. Foste Guilde:Keepers of something,este un guild pve iar am incetat sa joc la hoarda deoarece m-am mutat la alianta in rest a fost o guilda pve super
8. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa fac pve cu playeri capabili si competenti,pana acum progresul meu este de fl 10n-10h,bh10-25,ds 10n-25,iar celelalte din pacate nu mi-a permis gearul sa le realizez si doresc un guild de progress in care sa si practic ceea ce stiu,caci scripturile le stiu teoretic.Caracterul meu se numeste Bullcowsby tauren priest la hoarda pe spec de holy pve.Va multumesc anticipat.

0 0

Back to top
Consuelo

[WoW GameMaster]

Post Posted: 14-05-2014, 13:00:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bmwm wrote:
1. Nume IRL:Oltean Viorel
2. Varsta:21
3. Localitate:Targu Mures
4. Clasa:Am terminat liceul
5. Main Spec/OFF spec:Holy/discipline
6. Link Armory*:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bullcowsby
7. Foste Guilde:Keepers of something,este un guild pve iar am incetat sa joc la hoarda deoarece m-am mutat la alianta in rest a fost o guilda pve super
8. De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Doresc sa fac pve cu playeri capabili si competenti,pana acum progresul meu este de fl 10n-10h,bh10-25,ds 10n-25,iar celelalte din pacate nu mi-a permis gearul sa le realizez si doresc un guild de progress in care sa si practic ceea ce stiu,caci scripturile le stiu teoretic.Caracterul meu se numeste Bullcowsby tauren priest la hoarda pe spec de holy pve.Va multumesc anticipat.

accepted /w consueloa in game sau un offiter

0 0

Back to top
Atlantis94

[Mentally Stable]

(since 16-06-2018 14:26)

Votes: 4

Post Posted: 09-06-2014, 22:52:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire/Arcane(il fac doar daca este nevoie in raid)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bruce (nu stiu de ce nu imi arata gear-ul pve)
7. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Momentan sunt in Hell Raiders si nu am de gand sa parasesc guilda decat daca primesc un raspuns pozitiv aici, ma inteleg foarte bine cu toata lumea din guilda si nu caut problemele cu lumanarea, joc wow de ceva timp si nu am chef sa ma cert cu toata lumea pentru a demonstra ceva, am decis sa parasesc guilda din cauza lipsei de seriozitate si din cauza amanarii raidurilor in mod constant. Am fost fortat sa imi fac cd cu globalul sau sa ma rog de prieteni din alte guilde sa ma primeasca si pe mine la N-uri. Nu mi se pare normal asa ca sunt in cautarea unei guilde serioase.
Realness este o guilda veche si am o idee ce pot face oamenii din ea.

O seara buna tuturor!

0 0

Back to top
Fomitza
[Banned user]

Banned

(since 14-06-2014 20:02)

Votes: 2

Post Posted: 11-06-2014, 20:58:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Rihane Liviu
2. Varsta: 16
3. Localitate: dambovita
4. Clasa: dk
5. Main Spec/OFF spec: unholy/frost
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Irazor
7. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) Nu am avut guild la hoarda,eu am jucat numai la alianta,la hoarda il facusem de fun initial pt pvp
mi-a recomandat cineva aceasta guilda

0 0

Back to top
Consuelo

[WoW GameMaster]

Post Posted: 26-06-2014, 14:59:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atlantis94 wrote:
1. Nume IRL: Cosmin
2. Varsta: 20
3. Localitate: Bucuresti
4. Clasa: Mage
5. Main Spec/OFF spec: Fire/Arcane(il fac doar daca este nevoie in raid)
6. Link Armory*: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bruce (nu stiu de ce nu imi arata gear-ul pve)
7. Foste Guilde(prin ce guilde ai mai fost, cum au fost ele, de ce ai decis sa le parasesti, etc.) : Momentan sunt in Hell Raiders si nu am de gand sa parasesc guilda decat daca primesc un raspuns pozitiv aici, ma inteleg foarte bine cu toata lumea din guilda si nu caut problemele cu lumanarea, joc wow de ceva timp si nu am chef sa ma cert cu toata lumea pentru a demonstra ceva, am decis sa parasesc guilda din cauza lipsei de seriozitate si din cauza amanarii raidurilor in mod constant. Am fost fortat sa imi fac cd cu globalul sau sa ma rog de prieteni din alte guilde sa ma primeasca si pe mine la N-uri. Nu mi se pare normal asa ca sunt in cautarea unei guilde serioase.
Realness este o guilda veche si am o idee ce pot face oamenii din ea.

O seara buna tuturor!

accepted scuze de intarziere ! /w in game

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 07:08:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x