User
Pass
2FA

Recuperare conquest

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message290
niktalah1997

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-12-2013 16:58)

Votes: 2

Post Posted: 17-03-2012, 20:22:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut...Mi-am cumparat dagerul vicios de 2400 conquest din greseala si am avut putina treaba si am lasat calculatorul aprins si am uitat de el si mi-au trecut cele 2 ore pentru returnare...am deja un dager din acela si nu imi trebuiesc 2 deoarece folosesc off hand...as vrea daca se poate sa imi luati dagerul si sa primesc jumatate sau macar un sfert din puncte...va rog spuneti-mi daca se poate face ceva deoarece am pierdut 2 saptamani - va rog ajutati-ma

Va multumesc din tot sufletul daca
puteti face ceva

Posturi unite automat, 17-03-2012, 20:22:09

niktalah1997 wrote:
Salut...Mi-am cumparat dagerul vicios de 2400 conquest din greseala si am avut putina treaba si am lasat calculatorul aprins si am uitat de el si mi-au trecut cele 2 ore pentru returnare...am deja un dager din acela si nu imi trebuiesc 2 deoarece folosesc off hand...as vrea daca se poate sa imi luati dagerul si sa primesc jumatate sau macar un sfert din puncte...va rog spuneti-mi daca se poate face ceva deoarece am pierdut 2 saptamani - va rog ajutati-ma
Name char =Rainclouds

Va multumesc din tot sufletul daca
puteti face ceva

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
adrianad

[Fight Owens Fight ]

Status: Offline
(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 17-03-2012, 21:20:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred ca se poate,asta e,mai stai iar sa faci conquest ca in 2 zile se da reset -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 11-08-2025, 00:48:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password