User
Pass
2FA

Redictii Linux pe un VPS [FREE]

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro
Author Message821
sharkstar

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-08-2019 12:28)

Votes: 6

Post Posted: 23-03-2013, 13:17:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am cautat pe net un site unde ofera VPS free timp de 1 saptamana sau 1 luna. Pe acel VPS puteti tine redictii de la csserver sau xhlds pt. serverul war7. Aveti un tutorial mai jos cum sa faceti asta.
Faceti cont

2. Intram pe mailu' care l-am folosit la înregistrare pentru a-l confirma.
    3. VPS-ul va fi activat in maxim o zi, veți fii informați prin e-mail de activarea acestuia.

Cum configuram VPS-ul pentru redirecte?
1. Dupa ce am primit mailul de activare copiem datele de logare si ne conectam aici: VPS login
2. Apoi apãsam "Reinstall" si de acolo selectam "Debian6 32 bit".

3. Așteptãm instalarea noului OS apoi selectem "Root Password" si o schimbam in ceva mai simplu; ex: abcd

4. Orice schimbare reușitã va fi afișatã in log ca "Complete", înainte de a trece la urmãtorii pași de fiecare data trebuie ca acțiunea precedenta sa fie completa.

Cum accesez VPS-ul?

VPS-ul poate fi accesat cu orice program FTP.
Eu folosesc Putty, pentru ca este mai rapid si mai stabil ca alte programe.
Putty Download
Dupa ce am descarcat si instalat Putty, il deschidem copiem IP-ul VPS-ului il punem unde scrie "Hostname" si dam Open( o conexiune poate fi si salvata pentru a ptea fi accesata mai rapid in viitor: scriem un nume la "Saved Sessions" apoi dam "Save").

In Putty ne vom conecta la VPS astfel: Cod: Login as: root
root@IP_VPS's password: parola voastrã (parola nu va fi afișatã pe ecran, de aceea e bine sa fie una scurta sa nu va încurcați)

Cum instalez redirectele?

1. Odatã conectați la VPS vom începe sa instalam redirectele.
2. Tastam urmatoarele comenzi in putty si asteptam finalizarea lor.
Code:
wget http://www.csservers.ro/csservers_redirecte_linux_hlds.tar.gz

tar -pxzf csservers_redirecte_linux_hlds.tar.gz

cd csservers_redirecte_linux_hlds

./start

Si atat , eu am primit mail cu datele in 24 de ore. Depinde acum cum primiti voi. Daca nu va descurcati imi dati PM.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by anon1Mus, 21 July 2013 19:37

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro  

The time now is 02-02-2025, 22:57:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x