User
Pass
2FA
 
 

Regulament Admini

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message165
Auras GL
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 20-01-2015 19:43)
Joined: 19 Dec 2014
Posts: 18, Topics: 9
Location: Romania

Reputation: 62.6
Votes: 2

Post Posted: 21-12-2014, 11:18:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ACTUALI ADMINI SI PRETENDENTI !!! RESPECTATI !!!

Cand intrati pe server: amx_who !!! aveti grija de ceilalti admini !!! ( cel mai important este sa nu apara discutii)

1. Nu se abuzeaza de comenzile amx_say, amx_csay, amx_tsay etc. Acestea vor fi folosite doar pentru anunturi necesare jucatorilor.

2. Este interzista folosirea de comenzi intre admini! Indiferent de problema aparuta, aceasta va fi inaintata unuia dintre administratorii serverului, doar acesta fiind in masura de a lua decizia ulterioara.
ATENTIE : Slot-ul nu este considerat admin.

3. Nu aveti voie in timpul jocului sa impuneti reguli noi playerilor. Acestea sunt valabile doar cand sunt puse mai intai pe forum, iar apoi, daca este cazul, pentru fiecare harta in parte.

4. In momentul in care un admin intra pe server, acesta devine neutru. Nu conteaza daca 'x', 'y' sau 'z' ii este ruda/prieten, adminul va actiona la rece in orice situatie.

5. Adminul are obligatia de a aplana orice conflict aparut intre jucatori, mai intai prin atentionarea acestora, iar apoi, in functie de gravitatea faptului, va trece la aplicarea pedepselor.

6. Cand pe server sunt mai multi admini, decizile importante le ia cel cu rang mai mare, restul impartindu-si in mod egal sarcinile ce le revin.

7. Schimbarea hartii curente inaintea expirarii timpului se face in ultimele 5 minute ramase din timpul de joc, verificandu-se daca harta a mai rulat recent sau nu. Pe parcursul jocului, adminul are obligatia de a se asigura ca harta curenta este adecvata numarului de jucatori.

8. Banurile se dau folosind comanda "amx_ban nume timp motiv", pentru:
- coduri (wall, aim, speed etc) timpul de ban va fi 0 (ban permanent) - in caz de reclamatie se vor prezenta pe forum, dupa caz, pozele de catre player, sau un eventual demo facut de admin
- reclama intentionata la alte servere/comunitati de gaming, timpul de ban va fi 0 (ban permanent) - in cazul unei reclamatii, adminul va fi obligat sa prezinte pe forum un screenshoot cu reclama facuta de player-ul respectiv
- limbaj neadecvat/vulgar, timpul de ban va fi de la 500 la 1000 de minute, in functie de gravitatea injuriilor aduse - in caz de reclamatie, se va prezenta screenshoot
- retry dupa gag, timpul de ban va fi de 500 de minute - in caz de reclamatie, se va prezenta screenshoot
- jucatorii care fac flood, repeta ostentativ anumite fraze sau cuvinte, sau jucatorii cu lag foarte mare, care in ciuda atentionarilor voastre nu intentioneaza sa indrepte situatia vor primi kick, iar in cazul insistentei din partea acestora de a deranja bunul mers al lucrurilor pe server, timpul de ban va fi de 5 minute


9. Adminii inactivi pe forum/server mai mult de o saptamana fara invoire vor fi sanctionati, pana la retragerea adminelor. Adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum !

10. Adminilor le este interzis cu desavarsire sa foloseasca cuvinte triviale, sa jigneasca sau sa ameninte jucatorii de pe server. Tineti minte, adminul primit este o indatorire, nu un privilegiu, iar playerii se trateaza cu respect!

11. Este strict interzisa folosirea deliberata a comenzilor de admin pentru scopuri proprii si vinderea/imprumutarea adminului! Adminele sunt personale, si orice folosire a acestora de catre alt jucator va duce la suspendarea lor.

12. Adminilor le este interzis sa scoata banurile date pentru folosirea de coduri, fara o dovada prezentata administratorului! Banurile mai vechi de o luna, care nu au fost revendicate si pentru care nu s-a facut nici o reclamatie/cerere de unban nu vor mai fi scoase.

13. Adminii care nu pun un motiv real, scurt si concis la ban ("wall", "aim", "reclama", "limbaj" etc) si vor folosi ca motiv cuvinte triviale sau jigniri, vor avea adminul suspendat.

14. Certurile intre admini, pe forum sau server, vor fi sanctionate cu suspendarea adminilor participanti la cearta. Adminii trebuie sa fie un model de urmat pentru jucatori.

15. Schimbatul hartii doar prin votemap, si sa se dea min 2 harti, prima harta fiind intotdeauna una din cele de baza. Schimbati harta doar in ultimile 6-8 min,deoarce votul automat este bagat la 5 min. Va rugam sa va respectati si sa va consultati cu ceilalti admini online.

16. Comanda blind, se foloseste cu f mare atentie, e posibil ca un jucator sa faca frag si dupa blind si sa nu aibe cod, daca se intampla acest lucru si respectivul jucator primeste destroy, are REMOVE, neacceptandu-se scuze.

ATENTIE!!!!
Jucatorii care au fost acceptati ca admini, au obligatia de a ingriji serverul si urmarirea jucatorilor suspectati de CHEAT`URI . Adminii care continua cu nesimtire sa joace in loc sa se ocupe de buna functionare a server-ului si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la “codati” va fi sanctionat corespunzator.

Pedepsele aplicabile adminilor sunt :
- retrogradarea
- suspendarea adminului pe o perioada de 3 zile
- suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile
- suspendarea definitiva a adminului, fara drept de reprimire
Pedepsele vor fi aplicate de administratori cand vor considera ca va fi cazul, in functie de gravitatea faptelor savarsite.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Auras GL, 21 December 2014 09:46



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 18-05-2024, 00:02:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x