User
Pass
2FA
 
 

Regulament Red.Freakz.Ro

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message198
RayaN.

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-03-2017 12:39)
Joined: 05 Apr 2014
Posts: 39, Topics: 12
Location: 192.168.0.1

Reputation: 62.3
Votes: 2

       
Post Posted: 13-04-2014, 12:54:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

REGULAMENT JUCATORI !

Articolul 1.
Respectati jucatorii.

Articolul 2.
Respectati adminii.

Articolul 3.
Nu agresati verbal un alt jucator. Scuzele de genul 'A fost o gluma, e un prieten de-al meu' nu vor fi acceptate, acesta fiind un exemplu prost, pentru care veti fi pedepsiti.

Articolul 4.
Folosirea de CHEAT-uri de orice fel (wallhack, speedhack, aimbot, scripts, etc...) se pedepseste cu Ban permanent + Destroy.

Articolul 5.
Reclama la alte servere/domenii se pedepseste cu Ban.

Articolul 6.
Jucatori cu nume indecente se avertizeaza prima data in chat, apoi Llama, Kick, Ban.

Articolul 7.
Reclamatiile la adresa adminilor se rezolva pe forum, nu pe server. Adminii nu sunt obligati sa va dea explicatii (pe chatul serverului) cu privire la actiunile lor, dar sunt obligati sa puna un motiv la comenzi (cele care permit). Daca aveti o reclamatie/nelamurire la adresa/actiunile unui admin, mentionati data si ora cat mai exacta la care a a vut loc evenimentul. In unele cazuri trebuie sa ne uitam in loguri sa vedem ce s-a intamplat. Daca spuneti 'acum 3 zile' mai mult ca sigur reclamatia nu va fi luata in considerare.

Articolul 8.
Daca ati primit gag asteptati 5 min (timpul default al gag-ului), pana cand se va schimba mapa sau pana cand adminul in cauza crede ca este indeajuns si da ungag, mentionam ca nu aveti voie sub nici o forma sa dati retry/reconnect dupa gag/llama riscati sa primiti ban.

Articolul 9.
Nu mizati pe faptul ca aveti IP dinamic si ca nu va putem bana. Se poate bana chiar si o clasa/clase de IP-uri. Orice provider de internet, are un numar limitat de clase de IP-uri.

Articolul 10.
Chatul serverului nu este yahoo sau mirc. Daca aveti de gand sa stati la povesti, folositi cu incredere yahoo messenger, este gratuit.

Articolul 11.
Daca aveti prieteni 'mini-hackeri' sau 'funduri de sifoane' care ameninta ca sparg serverul sau alte minunatii (pe langa pipi pe ei noaptea in somn), va spun sincer ca nu ma intereseaza. Cu alte cuvinte nu ma mai terorizati cu mesaje pe acest subiect. In aceeasi idee nu ma intereseaza parerea altora despre acest server. Cand o sa consider necesar, o sa ii angajez 'datatori cu parerea'.


REGULAMENT ADMINI

Articolul 1.
Nu se abuzati de comenzi de genul amx_say, amx_tsay si amx_csay. Cand intrati pe server, salutati in chat, nu cu tsay. Plus ca este posibil sa prindeti si un codat care nu a remarcat ca a intrat sau a mai intrat un admin pe server.

Articolul 2.
Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.

Articolul 3.
Este interzis Ban/Kick/Slay asupra altor admini. Scuzele de genul 'A fost o gluma, e un prieten de-al meu' nu vor fi acceptate. In cazul in care sunteti sigur ca are coduri, inregistrati un demo si postati-l pe forum la sectiunea Reclamatii Admini.

Articolul 4.
Nu aveti voie ca in timpul jocului sa puneti reguli noi (numai lame, fara awp sau alte reguli care va convin pe moment). Aceasta regula trebuie respectata si de Owneri. Daca observati ca un admin/owner incalca aceasta regula, va rugam sa ne sesizati pe forum. Daca nu aveti cont pe forum, sau doriti sa faceti reclamatie in mod anonim (pentru aceasta regula), o sa va punem la dispozitie un link special (il veti gasi aici).

Articolul 5.
Adminul are obligatia de a aplana orice conflict aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea celor implicati, apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului (se recomanda amx_gag). Nu stati sa vedeti cine are dreptate, dati gag la toti jucatorii implicati. Se va rezolva ulterior pe forum, in cazul in care se face reclamatie, unul din owneri va posta logurile de pe server.

Articolul 6.
Din momentul in care un admin intra pe server, in primul rand lasa tupeul la 'usa' dupa care devine impartial, neutru. Nu conteaza ca 'X, Y sau Z' ii este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori.

Articolul 7.
Atunci cand pe server sunt mai multi admini, deciziile se iau de comun acord. Eventual, adminul cel mai mare in grad va lua decizia finala.

Articolul 8.
Sub nici o forma un admin nu va scoate banul dat unui jucator care a jucat folosind cheat-uri (WallHack/AIM/etc.).

Articolul 9.
In cazul in care adminul nu aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile pe server sau, in cazul unui conflict, aplica numai unei parti, i se vor diminua drepturile.

Articolul 10.
Schimbarea hartii curente inaintea expirarii timpului normal, se face in ultimele 5 minute ramase din timpul regulamentar, de comun acord cu ceilalti adminii prezenti in acel moment pe server. Daca sunt jucatori putini pe server, puteti schimba harta fara sa mai tineti cont de timpul ramas, dar numai prin votemap cu 3 harti. Lista completa a care se pot juca pe server o gasiti aici.

Articolul 11.
Banurile se dau prin comanda amx_ban timp nume motiv pentru:

- coduri (aim,wall,speed,etc.).
- limbaj, (mai intai avertizati jucatorii sa pastreze un limbaj decent pe server iar daca acestia continua cu injuraturile dati gag/llama si dupa aceste sanctionari, veti da ban pe motivul limbaj indecent). De asemeni, se da ban pentru retry dupa gag/llama (timp foarte mic 1-2 minute bineintels motivul trebuie specificat).
- pentru cei ce fac flood pe server cu afirmatii gen 'votemap x este y harta' sau repeta ostentativ anumite cuvinte sau propozitii.

Articolul 12.
Reclama la alte servere/domenii se pedepseste cu Ban.

Articolul 13.
Inainte de a da ban unui codat, stati spectator si faceti un demo, pentru a putea demonstra pe forum reclamatiile ulterioare banului acordat !. In cazul in care jucatorul nu va trimite pozele, nu este nicio problema, daca ati dat comanda de ss, ea apare in loguri deci sunteti 'acoperiti'.

Articolul 14.
Dati in consola amx_showip (afiseaza ip-urile jucatorilor de pe server) sau amx_last (afiseaza ultimele cateva ip-uri ale jucatorilor care au iesit de pe server). Este posibil ca jucatorul sa iasa de pe server cand/dupa ce i s-au facut poze sau alt jucator l-a reclamat ca ar avea coduri.

Articolul 15.
Nu modificati setarile cvar ale serverului, in special timelimit-ul unei harti! Folositi comenzile sv_unlag si mp_autoteambalance, mp_freezetime, mp_roundtime doar in cazuri speciale!

Articolul 16.
Orice problema ce priveste un admin, va fi discutata pe forum cu unul din Owneri.

Articolul 17.
Adminii inactivi pe server sau forum vor fi sanctionati, pana la retragerea adminului. Adminii au obligatia sa-si faca cont pe forum pentru a raspunde reclamatiilor! Daca aveti admin si nu sunteti inregistrati pe forum pierdeti adminul!

Articolul 18.
Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa jucatorilor/altor admini de pe server. Jucatorii de pe server se trateaza cu RESPECT.

Articolul 19.
NU abuzati de admin si nici NU vindeti/imprumutati adminul. Orice abuz de admin duce la suspendarea lui! Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.

Articolul 20.
Este interzis a se folosi spray-ul cu conotatii indecente (poze sexy, porno, injuraturi) sau cu reclame catre alte site-uri sau servere. Jucatorii vor fi banati pentru spray-urile indecente sau cele cu reclama.

Articolul 21.
Jucatorii care folosesc buguri de orice natura, vor fi pedepsiti cu slay/kick/ban.

Articolul 22.
Nu este permis ca jucatorii sa fie goniti (verbal) de pe server (ce sa mai vorbim de kick/ban) doar pentru ca un admin are 'meci' cu prietenii lui. Acest fapt se pedepseste cu degradearea direct la slot, fara posibilitatea de a mai avansa vreodata in grad.

Articolul 23.
Adminii care se vor folosi buguri sunt degradati sau li se va sterge adminul.

Adaugat la 28.02.2021 ora 13:00
Articolul 24.
Adminii (baieti sau fete) nu au voie sa se foloseasca de pozitia lor, pe server, pentru "a sta la vrajeala". Daca doriti sa stati la "vreajeala", aveti chat pe forum (verificati linkurile). In mod evident, folosirea comenzii amx_psay in acest scop, duce direct la degradarea respectivului admin. Evitati sa faceti poze numai pentru a afla ID unui/unei jucator/jucatoare. Ma prind repede de "schema".



Aceste reguli sunt destul de simple si de bun simt. Va recomand cu caldura sa le respectati.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by RayaN., 13 April 2014 10:55



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 09-05-2024, 09:16:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x