User
Pass
2FA
 
 

Regulament!!/Rules

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message444
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]



Status: Offline
(since 12-09-2023 06:58)
Joined: 19 Jul 2010
Posts: 1012, Topics: 46
Location: Everywhere!

Reputation: 88.5
Votes: 29

        Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-11-2019, 10:40:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulament General

1.Respectacesta se va castiga nu se va impune.Incercati sa aveti o conduit atata in game cat si pe discord, eliminand superioritatea si vorbele care aduc jigniri directe sau indirecte membrilor.

2.Utilizarea discorduluitrebuie sa intelegi faptul ca acest grup se vrea sa fie mai mult decat o adunatura de oameni, iar primul lucru este sa interactionam unii cu altii.
De asemenea este important ca ceea ce ne transmite RAID LEADRUL sa fie auzit de toata lumea in acelasi timp.
Playerul care va lipsii de pe discord in timpul unui raid nu va fi luat la urmatorul Raid de Mythic, si va primii replace – la 3 abaterii se va decide daca va primii remove din guilda sau nu.

3.Activitatea in guilda si raidurisuntem cu toti maturi sa intelegem ca nu de fiecare data putem avea aceeleasi persoane pentru raidul de mythic, este de inteles faptul ca avem si viata persoanala, DAR cand va anuntati prezenta la raid trebuie sa intelegeti ca ne bazam pe cuvantul vostru.
Totusi se poate intampla sa apara neprevazutul, insa chiar si asa puteti sa anuntati din timp faptul ca nu va prezentati la raid pentru a putea fi inlocuiti – la 3 abateri isi va pierde locul din grupa principala plus demote de la rank, iar la alte 3 abateri dupa caz remove din guild.


4.Scriptdupa cum s-a putut observa unul din motivele pentru care se pierde destul de mult este explicarea scriptului, de aceea aveti obligatia sa veniti cu scriptul invatat – la a 2 – a abatere in acelasi raid si la acelasi boss se va lua replace.Daca erorile vor continua si in raidurile viitoare se va primii demote rank si doua saptamani nu va fi luat la raidul de Mythic.

5.Plecari neanuntate sau pauzele pe timpul raidului putem adminte faptul ca pot fi situatii in care nu exista alte posibilitati si playerul trebuie sa plece dar sa nu se abuzeze de acest lucru.
Deasemenea trebuie inteles faptul ca atunci cand este o pauza generala de 5 – 10 min, si nu veniti la timp, ceilalti pierd timp din cauza voastra – la 2 abateri in timpul raidului se va lua replace, la 2 abateri consecutive in raiduri diferite demote rank si fara dreptul de a participa la urmatorul raid de mythic.


Credits:Crayeterion,Andrei

General Rules


English version cooming soon! Until then, google translate is your friend! ^_^

P.S. De mentionat ca regulile forumului se aplica alaturi de acestea, le gasiti aici!! <= Here you have forum rules, also use google translate for them! - Thanks





Last edited by LoRd_DaRK on 01-11-2019, 10:51:38; edited 4 times in total
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 29-03-2024, 13:22:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x