User
Pass
2FA
 
 

Regulament csn.freakz.ro | 09.03.2016

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message232
D R E W
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 28-03-2016 13:04)
Joined: 08 Mar 2016
Posts: 33, Topics: 9
Location: Galati

Reputation: 32.1
Votes: 1

Post Posted: 09-03-2016, 20:23:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulament CSN.FREAKZ.RO


Regulament Jucatori (inclusiv si pentru adminii care joaca):

#1. Folositi un limbaj decent. Toleranta este zero pentru limbaj vulgar de orice fel, din partea oricui. Nerespectarea regulii se sanctioneaza cuGAG 5 minute, urmat de BAN 120 minute. Adminii vor fi sanctionati cu avertisment, urmat de down, urmat de remove.
#2. Nu acuzati jucatorii de cod pe chat-ul public (Y). Folositi U@ pentru a-i anunta pe admini de un posibil jucator codat. Nerespectarea regulii se sanctioneaza cu SLAP, urmat de SLAY, urmat de BAN 30 minute.
#3. Nu ofensati / amenintati adminii. Poate unii dintre voi ii cunoasteti pe membrii staff-ului si aveti impresia ca le puteti influenta deciziile.Veti fi sanctionati cu GAG 5 minute, urmat de BAN 120 minute.
#4. Folosirea microfonului este strict interzisa. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu BAN 60 minute, urmat de 2 avertismente.
#5. In cazul in care vi se face screenshot cautati poza in folderul cstrike si dati-o adminului care v-a facut poza. Va recomandam sa aveti ID Yahoo, pentru ca este mai simplu. Puteti, de asemenea, sa faceti upload pe site-urile girlshare.ro sau imgur.com dupa care puneti linkul pe chat si anuntati adminul care v-a facut poza. Aveti 3 minute la dispozitie din momentul in care vi s-a facut poza. Daca depasiti, veti primi ban.
#6. In cazul in care faceti cerere admin, la partea cu intrebarea "ai citit regulamentul? [FAQ]" ve-ti raspunde cu acest raspuns : "Niet" , in cazul in care ati raspuns altfel ve-ti primii respins din start iar cererea nu va fi luata in considerare.
#7. Asigurati-va ca aveti instalata o varianta de CS 1.6 care salveaza screenshoturile facute de admini, prin comanda amx_ss. Nu se accepta scuza "Nu gasesc poza facuta in cstrike", ve-ti suporta consecintele.
#8. Obiective si reguli de joc pe csn.freakz.ro: [color=redT[/color] plant, CT defuse. Rushul e permis. Camp permis doar in prima minuta la inceperea jocului. Nerespectand obiectivele jocului ve-ti fi sanctionati cu SLAP/SLAY.
#9. Tatuajele, sunt interzise inafara de cele default!, urcarea pe textura la fel, strict interzisa! Tatuajele obscene atat cat si prin chat vor fi sanctionate cu BAN.
____________________________________________

Pentru a vedea adminii online tastati in consola: amx_who
Cand dati ban cuiva sa aveti dovezi solide, comanda va fi executata in consola scriind amx_banipnume sau ip.
Vederea ip-urilor celor deconectati sau online se executa in consola amx_last sau amx_showip
Nu aveti voie sa stati spectator mai mult de 5 minute, cu exceptia adminilor, in functie de grad, nu aveti voie mai mult de 10 minute !
Re-buy-ul este interzis [ grenade in plus, nade sau napalm ]. Nerespectarea regulii se sanctioneaza cu SLAY .


Regulament pentru admini :

#1. Gradul de admin se ofera celor care vor sa modereze jocul si sa ajute jucatorii sa joace linistiti, feriti de codati. Nu se foloseste pentru a-ti bate joc de jucatori sau alti admini. Gradul este o responsabilitate, inainte de orice si implica faptul ca nu te vei mai juca asa mult, ci vei modera jocul.
#2. Pe server, prioritate au adminii cu gradul cel mai mare. Ei iau decizii si coordoneaza celelalte grade. Inainte de a da votemap, intreaba pe cei cu grade superioare ce preferinte de vot au si daca e OK sa dai vot.
#3. Este strict interzisa folosirea comenzilor de orice fel intre admini. Nerespectarea regulii este sanctionata cu down, urmat de remove.
#4. Adminii sunt obligati sa raspunda cererilor venite pe U@ de verificare a jucatorilor banuiti de cod. Odata ce un jucator e anuntat pe U@, adminii se pun SPEC imediat si urmaresc jucatorul respectiv, cu demo sau screenshot si-l sanctioneaza daca e cazul, conform regulamentului. Orice comanda aplicata pe un jucator trebuie insotita obligatoriu de o dovada! Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment, dupa care -1, dupa care remove.
#5. Adminii sunt obligati sa aiba activitate pe forum: sa raspunda la cereri de admin/slot/upgrade, la reclamatii, la diversele discutii etc. Adminii care nu sunt activi pe forum vor primi avertisment, dupa care remove.
#6. Este strict interzis ca un admin sa se bage peste activitatea altui admin pe server, cu exceptia cazurilor in care este ceruta interventia. Exemplu: faci ss cuiva, iti merge netul mai prost, rogi un alt coleg sa te ajute.
#7. Adminii sunt obligati sa aiba cel putin unul din urmatoarele: ID yahoo, Facebook sau Skype, pentru a putea primi ss-urile facute jucatorilor. Adminii sunt de asemenea obligati sa le explice jucatorilor care nu se descurca, unde gasesc ss-ul, cum sa faca upload sau sa trimita pe mess/skype.
#8. In cazul unei reclamatii, adminul reclamat are obligatia sa raspunda in maxim 24 ore. Nerespectarea regulii se sanctioneaza cu remove.
#9. Impartirea parolei de admin cu alte persoane este sanctionata cu pierderea definitiva a gradului.
#10. Comanda amx_banip se foloseste doar pe jucatorii care au cod. Nu se aplica comanda pentru greseli, etc.
#10. Comanda amx_addban se foloseste pe jucatori care au iesit de pe server. E suficient sa dati o singura data comanda, nu de mai multe ori. Nu ajuta la nimic.
#11. Adminii sunt obligati sa puna banlist-ul pe forum, cu fiecare ban insotit de dovada (demo, sau ss).
#12. Comanda amx_exterminate se foloseste doar in cazul in care un jucator foloseste cod intr-un mod nesimtit, pe fata. La fel ca si in cazul ban-urilor, adminul trebuie sa aiba dovada.
#13. Comanda amx_gag se foloseste pe jucatori care injura, ameninta, jignesc. Daca jucatorul respectiv da retry si nu mai injura, il lasi sa joace.
#14. Adminii au obligatia sa joace doar cu nick-ul pe care a primit admin. In cazul in care joaca cu alt nick, va anunta conducerea serverului inainte, altfel va primi remove.
#15. Este interzis ban-ul pe clase de IP.
#16. Adminii sunt obligati sa dea votemap in ultimele 5 minute ale hartii. La vot se dau minim 3 harti. Harta nu se schimba dupa bunul plac, sau ca asa vor jucatorii. Nerespectarea acestei reguli se sanctioneaza cu avertisment, dupa care -1.

Ownerii si adminii de pe server cat si pe forum au obligatia de a fi activi pentru a raspunde cererilor, ne asumam dreptul de a alunga adminii care nu respecta regulamentul de pe server si au venit aici doar ca sa creeze probleme.

Conducere server csn.freakz.ro # DREW.

2 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by D R E W, 09 March 2016 19:00



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 05-06-2024, 21:13:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password