User
Pass
2FA
 
 

Regulament server

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message838
goleageorge

[Jmecherasu']



Status: Offline
(since 19-07-2019 12:13)
Joined: 18 Dec 2015
Posts: 903, Topics: 42
Location: Nu mai știu nici eu.

Reputation: 303.7
Votes: 16

       
Post Posted: 08-06-2017, 14:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulament server


Limbaj




Playerii nu au voie sa injure, sau sa jigneasca alti playeri.



Orice jignire va fii sanctionate cu mute/ban depinde de gravitate.
Playerii ce fac parte dintr-o factiune sunt sanctionati si ca playeri normali, dar pot fi reclamati si in cadrul factiunii din care fac parte unde vor fi sanctionati de lideri cu AV/FW daca e cazul.
Jignirile pe chaturile folosite pentru a contacta adminii (/report, /n) sunt sanctionate cu ban 1-14 zile, in functie de gravitate si levelul playerului.
Jignirile adresate direct unui admin sunt sanctionate cu ban 3-7 zile la prima abatere si pana la ban permanent la abaterile urmatoare.
Deathmatch.(DM)
Deathmatch-ul este cand ataci pe cineva cu o arma/pumn-ul.


DM-ul este sanctionat prin petrecerea de 30-120 minute la inchisoare si suspendarea licentei pentru 5-20 ore.

In majoritatea cazurilor dovezile mai vechi de 24 ore nu sunt luate in considerare (poze, video, etc.).

Inselatorii,afaceri interzise, greseli.


Daca aveti nevoie de ajutor pentru a face o afacere (vanzare/schimb de bunuri), va rugam sa folositi optiunea /report pentru a chema un admin/helper sa asiste la afacere.

Incearcarea de a face schimb de bunuri intre serverele bugged se pedepseste cu warn la prima abatere, ban 7 zile la a doua abatere, ban 15 zile la a treia abatere si ban permanent la a patra abatere. In unele cazuri, se poate da ban permanent de la prima abatere.

Vanzarea contului este interzisa. Incercarea de a vinde contul din joc va fi sanctionata cu ban 7 zile si ban permanent la a 2-a abatere. Schimburile de conturi sunt sanctionate tot cu ban 7 zile si ban permanent.


Tentativele de faceri cu bunuri ce nu tin de joc (conturi steam, itemuri in alte jocuri etc) sunt sanctionate cu ban 7 zile la prima abatere si ban permanent la urmatoarea abatere.

Afacerile cu bunuri ce nu tin de joc sunt sanctionate cu ban 7-14 zile. La urmatoarea abatere ban permanent.

Incercarea de a cumpara un cont se sanctioneaza tot cu ban 7-14 zile.


Imprumuturile se fac pe proprie raspundere. Daca ii imprumuti cuiva bani / masini, nu te astepta ca adminii sa te ajute sa recuperezi banii. Sunt interzise /ad-urile de genul 'caut camatar', 'imprumut bani', 'caut pe cineva sa imi imprumute bani'. Playerii ce cer bani imprumut in mod repetat cu intentia de inselatorie vor fi sanctionati pentru inselatorie.

Adminii nu se vor implica in recuperarea banilor castigati/pierduti la pariuri (deagle, /dice, altceva).

Deranjarea playerilor.

Sunt interzise /ad-urile date la misto, in batjocura, /ad-uri in care sunt insultati alti jucatori, s.a.m.d.

/ad se foloseste pentru a da un anunt cu ceva legat de joc, de ex. pentru a organiza un event, pentru a vinde o masina, pentru a recruta in clan, etc.

/ad-urile la misto pot fi sanctionate cu warn sau chiar ban, in functie de situatie.

Orice lucru facut pentru a deranja alti playeri poate fi sanctionat.

Asta include, dar nu se limiteaza la: deranjarea playerilor la examen, blocarea PNS-ului, blocarea strazii, explodarea benzinariei cand sunt alti jucatori prin preajma.

Reguli pentru playerii ce fac parte dintr-o mafie.


Nu aveti voie sa va urcati in timpul WAR-urilor pe cladiri inaccesibile (cladiri care nu pot fi accesate de pe jos, fara ajutorul unui vehicul, etc.).


warn de la prima abatere.

Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), moduri ce modifica animatiile (ped.ipf, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.

Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.

Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu ban 7 zile.

Moduri si cheat-uri.

Un mod este o modificare a jocului (fisier, program) ce iti permite sa ai abilitati pe care playerii ce au jocul nemodificat nu le au.

Un mod ce iti ofera un avantaj mare fata de alti playeri este considerat cheat.


Adminii pot detine unele mod-uri prevazute in regulamentul intern, mod-uri care nu deranjeaza in vreun fel jucatorii dar care ajuta in administrarea serverului, spre ex. wallhack.

Folosirea de mod-uri interzise este sanctionata cu kick, warn sau ban, in functie de ceea ce face mod-ul respectiv.

moduri/cheat-uri ce modifica viteza sau modul in care se controleaza un vehicul (speedhack) - orice mod ce modifica viteza unei masini, timpul de acceleratie sau modul in care masina se controleaza este interzis. asta inclunde, dar nu se limiteaza la: moduri speedhack, moduri pentru drifturi, moduri pentru cresterea rezistentei masinii, moduri pentru NOS, moduri pentru accelerarea mai rapida. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu ban 30 zile.


moduri/cheat-uri folosite pentru teleportare, alergare mai rapida, zburat (flyhack, teleport, speedhack)- orice mod ce iti permite sa ajungi mai repede intr-un loc este interzis. asta include, dar nu se limiteaza la, moduri de teleport, moduri de zburat. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu ban 30 zile.

moduri/cheat-uri folosite pentru a sari mai mult, urca pe pereti (parkour, funny animations etc) - orice mod ce iti permite sa sari mai mult, sa urci pe pereti s.a.m.d. este interzis. folosirea de moduri/cheat-uri de acest tip se sanctioneaza cu kick pentru playerii incepatori, ban 3 zile pentru prima abatere si ban 7-30 zile pentru urmatoarele abateri. playerii avansati (playerii ce au level mare si/sau fac parte din factiuni) sunt sanctionati direct cu ban 7-30 zile.

modurile pentru a folosi animatii ce nu-s in joc, animatii ce nu pot fi folosite de playerii normali, sunt interzise si se sanctioneaza cu kick la prima abatere pentru playerii incepatori si warn la prima abatere pentru playerii cu level peste 5, si ban 2 zile la a 2-a abatere.

Playerii de level 1-3 vor fi sanctionati cu ban permanent pentru folosirea cheat-urilor folosite pentru teleport, viteza, a trage mai bine cu armele sau pentru a zbura.

Bug-uri ajutatoare.


Este interzis sa folosesti un bug in mod abuziz, se sanctioneaza cu ban 1-14 zile depinde de gravitate.


Anturaje,garda,cazinouri,iarba,eu m-am nascut golan,n-o sa ma schimb niciodata.
Bag p*la-n mã-ta când ridici mâna la mama
Ridic-o ºi la mine sã-þi ridic la faþã lama !

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by goleageorge, 08 June 2017 12:25



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 02-05-2024, 10:16:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x