User
Pass
2FA
 
 

Regulament

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message410
KponeStefan

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 27-02-2018 06:24)
Joined: 03 Sep 2017
Posts: 21, Topics: 7
Location: Romania

Reputation: -3.1
Votes: 3

Post Posted: 20-11-2017, 14:08:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

REGULI PENTRU ADMINI:




Adminii au obligatia de a Cunoaste si de a Respecta aceste reguli si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.
Adminii si sloturile au obligatia de a juca pe cu un singur nume.
Adminii au obligatia de a face anunturi cu "Adaugati ul la Favorite!", "Raportarea codatilor se face cu U @mesaj", etc
Adminii sunt obligati sa raporteze orice bug, eroare sau disfunctionalitate intalnita pe .
TOTI adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa raspunda le eventualele reclamatii adresate lor, respectiv la cererile unban cand este cazul.
Nu abuzati de mesaje de tip amx_say, amx_tsay, amx_vsay, amx_csay, etc. Rolul acestor mesaje este de a anunta ceva pe . Pentru alte tipuri de mesaje exista chatul general, amx_psay sau amx_chat.
Sunt INTERZISE discutiile si glumele piperate in prezenta sau pe seama altor jucatori de pe ! Mare atentie la aspectul asta, daca nu va abtineti veti avea parte de o cenzura special facuta pentru voi! Pentru astfel de "evenimente" aveti amx_chat
Nu se fac favorisme de nici un fel! Nu se fac locuri pentru alti playeri prin kick, nimeni nu este favorizat, ierarhizarea se face doar pe baza de functie si grade!
Fiecare admin trebuie sa isi faca treaba! Este interzis ca un admin cu grad mai mare (sau invers) sa dea indicatii altui admin!
Nu stati AFK! Daca e necesar sa lipsiti de la PC in timpul jocului puneti-va la Spectatori!
Comenzile aplicate pe un jucator (llama, gag, ban…) nu vor fi scoase de catre alt admin decat daca acesta are argumente solide in ceea ce priveste jucatorul sanctionat.
Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /lastmaps. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!


OBSERVATII:


Nu dati kick la spectatori! ul isi face loc singur cand e plin!
Cei AFK vor fi mutati la Spectatori! Nu se da kick!
In cazul absentei de pe Adminii si Sloturile au obligatia de a face un anunt la sectiunea Absente - Retrageri in care sa specifice durata si motivul absentei, in caz contrar risca stergerea adminului sau slotului pentru inactivitate!
DOAR adminii si sloturile aferenti ului in cauza au dreptul de a se pronunta la cereri cu PRO sau CONTRA, respectiv de a argumenta decizia. CONTRA neargumentat NU va fi luat in considerare, la fel si PRO-ul nefondat!
Adminii au obligatia de a pastra o relatie de respect reciproc intre ei! Pastrati o limita de toleranta si nu cautati conflicte, iar daca apare orice gen de disputa, NU o dezbateti pe ! Adminii noi au obligatia de a-i respecta pe cei vechi si viceversa!
Sanctionarea jucatorilor se face in functie de gravitatea faptei, ordinea sanctiunilor nefiind obligatorie.
La incalcarea regulilor mai putin grave se dau avertismente inaintea aplicarii sanctiunilor, NU dati sanctiuni inainte de a instiinta jucatorii ce nu e voie. Nu dati ban decat cu motive solide!
Nu se da slay runda urmatoare pentru evenimente din runda precedenta!Necunoasterea lui in cadrul unei cereri aduce cu sine anularea acesteia si interdictie de 10 zile pana la urmatoarea
Toate drepturile continutului acestui regulament apartin Comunitatii WarGods! Copierea, publicarea sau distribuirea acestuia fara acordul nostru este strict interzisa!
OBLIGATORIU la banarea unui jucator sa specificati motivul! Banurile date fara motiv specificat se vor scoate iar adminul va fi sanctonat!
Daca observati disparitia sau inexistenta MOTD-ului anuntati de urgenta Ownerul ului. (MOTD este imaginea reprezentativa a ului ce apare imediat dupa conectarea pe , inainte de a alege echipa)
NU se da ban permanent pentru reclama decat daca e excesiva, incercati sa fiti mai indulgenti cu jucatorii si sa aplicati avertismente inainte de a-i sanctiona!
NU se da Ban Permanent pentru injuraturi! Dati ban pe timp daca e caz de ban calculand minutele in functie de cat timp veti sta pe .
Pentru cererile slot/admin cuv4ntul ch3ie este faceboock .
Dovezile acceptate in cazul sanctionarii prin ban sau unei reclamatii constau in: poze, demo, printscreen, printscreen la consola, copy/paste din consola sau alte surse (de preferabil si poze la acestea), martori prezenti in momentul sanctionarii.
Sanctionarea adminilor se aplica in functie de gravitatea faptei (avertisment, degradare, stergere admin, ban) de catre ownerii ului.
Deciziile si sanctiunile ownerilor sunt indiscutabile.




Contact Skype: kpone.stefan


Last edited by KponeStefan on 20-11-2017, 14:18:09; edited 2 times in total
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Ema Sperle

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 23-11-2018 21:22)
Joined: 05 Nov 2017
Posts: 34, Topics: 16
Location: Romania

Reputation: 13.1

Post Posted: 20-11-2017, 14:11:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

?

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by KponeStefan, 20 November 2017 12:20



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 09-05-2024, 21:19:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x