User
Pass
2FA

Report a Gamemaster
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 62, 63, 64  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message167503
Zohlomg

[DEFIANCE]

Status: Offline
(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-04-2013, 00:03:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar printurile aratate de tine arata ca l-ai injurat. What?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MulteRasete
[Banned user]

Banned

(since 26-08-2013 15:45)

Votes: 85

Post Posted: 04-04-2013, 00:13:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame: Many
Nume Gamamaster implicat: Mayavinr
Data si ora abuzului: 10:30 03.04.2013
Detalii: Din punctul meu de vedere a abuzat de putere in interes personal,totul a inceput cand au intrat niste playeri din guilda lui in Madness iar el a intrat fara permisie la noi in guilda pentru motivele lui personale,dupa ce s-a rugat de noi sa nu-l postam,nu l-am postat dar el totusi ne spioneaza si are ceva cu guilda Madness,intervine in discutiile de pe forumul nostru,da ban pentru motive "personale" si multe alte copilarii,joc de foarte mult timp pe Freakz am respectat mereu servarul,gm-i si treaba pe care o fac dar asa ceva nu mi se pare in regula din partea unui gm.
Am facut post pentru unban pentru ca nu are dovezi impotriva mea,nu ar avea cum sa aibe pentru ca eu nu l-am injurat:) :
<< http://forum.wow-freakz.com/UNBAN-MANY-t215857.html>>;
dupa cum vedeti a tratat foarte indiferent si cu superioritate prima mea cerere
<< http://forum.wow-freakz.com/UNBAN-MANY-2-t215877.html >>
Nu stiu cum nu-ti pasa tie,toata ziua esti cu ochi pe noi:) in fine dupa cum vedeti a-2-a cerere(pe care am facuto din cauza ca prima a fost inchisa) este si mai indiferent tratata.Eu nu l-am injurat pe el!iar din cate stiam e problema noastra,a guildei ce vorbim pe g chat.Mayavin te inteleg ca ai ceva cu guilda noastra dar demonstreaza-ne ca stii sa joci si rezolva treburile fara a te folosi de putere.
Multumesc de intelegere si pt warn zohl dat doar asa ca am fost de acord cu el stiind problema care a fost gg oricum GM POWER - si arata-mi si mie te rog unde il injur eu pe el? unde scrie numele lui de mine? unde? "un rog anonim" e el? de unde stii tu ce gandesc eu ? -)

"Nu e nimic iesit din comun,doar papagali care se cred vulturi..."

0 0

Back to top
Glucidel

[Mentally Stable]

(since 18-02-2016 20:11)

Votes: 7

Post Posted: 04-04-2013, 00:31:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am scris"masa de retard" ma refeream la niste chestii care tin de niste alte chestii(Madness chestii) =))eu nu am avut treaba cu Mayavin asta pana cand mea dat ban intelegi?deunde ai dedus tu ca eu am zis de el?pozele alea sunt modificate din cate stiam nu este voie sa pui poze modificate,in fine iam zis ca accept banul daca imi arata o dovada concreta acolo se vede doar ca pe guilda se spawna despre un vasile si de mayavin se vorbea ca a intrat la noi pe forum ca sa iti zic mai detaliat situatia:).
Multumesc de intelegere :)

Posturi unite automat, 04-04-2013, 01:31:10

ps:cel care ne spioneaza sa faca printuri si sa i le dea cand e vorba de situatii adevarate,nu mi se pare normal sa lom ban din cauza conflictului Madness opusdai pe care Mayavin la inceput.
Multumesc de intelegere -

0 0

Back to top
Glucidel

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-04-2013, 01:06:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Chiar printurile aratate de tine arata ca l-ai injurat. What?

el a pus printurile nu eu sau Many.Am explicat mai sus ce arata printurile alea.Deci?

0 0

Back to top
Alusion
[Banned user]

Banned

(since 04-02-2016 15:40)

Votes: 10

Post Posted: 04-04-2013, 05:19:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuze ca ma bag copii dar din cate stiu si din cate citesc vad ca Shokeru (scuze de casuta) a scris asa ceva :

Oricare din urmatoarele lucruri va rezulta in banarea temparora/permanenta a caracterului tau:

"Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna)"

"Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)"

Deci multumitiva ca v-a dat 7 zile si nu v-ati luat permanent , tinand cont ca omu a si mentionat ca nu e prima data cand vorbiti urat de el.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 4 days ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-04-2013, 08:36:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Glucidel si Many, raspunsul e Nu. Nu mai postati aici.
0 0

Back to top
Glucidel

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-04-2013, 10:43:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alusion wrote:
Scuze ca ma bag copii dar din cate stiu si din cate citesc vad ca Shokeru (scuze de casuta) a scris asa ceva :

Oricare din urmatoarele lucruri va rezulta in banarea temparora/permanenta a caracterului tau:

"Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna)"

"Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent)"

Deci multumitiva ca v-a dat 7 zile si nu v-ati luat permanent , tinand cont ca omu a si mentionat ca nu e prima data cand vorbiti urat de el.

Sa dea ban la toata guilda ma ca sufera el de putere si de guilda lui ce naiba nu cred ca la jignit cineva pe el,a trecut el cu vederea de parca ar fi dumnezeu(un copil de 17 ani:|) asteas suferinte daca asa procedeaza gm-i pe aici atunci mati lamurit.
Multumesc de atentie -

0 0

Back to top
Sharmi

[Tank Commander]

(since 22-06-2016 23:31)

Votes: 6

Post Posted: 04-04-2013, 13:16:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba da voi sunteti penali sa mor eu -)
Ma distrez foarte copios cand citesc posturile voastre !
Am ajuns la concluzia ca voi sunteti disperati de atentie ...nu stiti ce sa mai faceti ca sa fiti bagati in seama pe serverul asta ! .Si ce daca a venit la voi ma si v-a spionat ? credeti ca voi sunteti un fel de zei care merita spionati ?! Sunteti o guilda ca oricare alta de pe serverul asta ! Nu sunteti superiori cu nimic ! Ia intrebatii pe cei din Deathwish ,FAA si alte guilde ,La ei nu intra ? ca sunt convins ca intra si la ei !
Eu zic sa terminati cu figurile astea ca nu faceti nimic altceva decat sa intrati in pamant mai mult .Va faceti singuri de ras,nu faceti pe nimeni de ras . Ciao !

Demoralize the enemy from within by surprise, terror, sabotage, assassination. This is the war of the future.
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2013, 13:38:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sharmi wrote:
Ba da voi sunteti penali sa mor eu -)
Ma distrez foarte copios cand citesc posturile voastre !
Am ajuns la concluzia ca voi sunteti disperati de atentie ...nu stiti ce sa mai faceti ca sa fiti bagati in seama pe serverul asta ! .Si ce daca a venit la voi ma si v-a spionat ? credeti ca voi sunteti un fel de zei care merita spionati ?! Sunteti o guilda ca oricare alta de pe serverul asta ! Nu sunteti superiori cu nimic ! Ia intrebatii pe cei din Deathwish ,FAA si alte guilde ,La ei nu intra ? ca sunt convins ca intra si la ei !
Eu zic sa terminati cu figurile astea ca nu faceti nimic altceva decat sa intrati in pamant mai mult .Va faceti singuri de ras,nu faceti pe nimeni de ras . Ciao !

Ba baiatule fugi si pupa.ti in fund colegul de guilda in alta parte, cand voi va trimiteti oameni la noi in guilda si va bagati si gmul sa se uite dupa playeri da de inteles ca nu noi suntem cei disperati dupa atentie.
Vrei sa il fac eu de ras? ma mayavine cum spui ca tu nu intri la noi in guilda si nu te intereseaza de guilda noastra cand pe whisper imi spui ca verifici playerii care pleaca de la tine din guilda cu gamemasterul? pai e frumos ma mayavine sa folosesti gmul in interesul tau si al guildei. Ma doare la basca ca a intrat el in guilda, de asta nici nu l.am postat, dar apoi vine pe forum si se da drept sfant si arunca cu banuri.
El a venit cu un scop...sa vada cum folosim un exploit sau mai stiu eu ce... nup actually
http://i46.tinypic.com/334teue.jpg
Mai vine si se baga apoi cu noi in seama pe subforumul guilde "doar pentru ca are gm" , daca ai gm vorbesti despre server si nu de guild vs guild, eu daca ma duceam si spuneam aceleas lucruri la voi pe forum eram rosu tot la warnuri.
Numai spun de amenintarile pe whisper ca imi arde playerii din guilda ca se uita pe guild chatul nostru( hai sa ne ... in sus ), dar normal ca asa e cand ai gm in guilda si nu e inca complet maturizat.
Hai mai aduti oamenii din guilda sa iti i.a apararea si sa ne faca "penibili", oameni care sunt paraleli cu discutia, dar sar si ei poate primesc un os.

0 0

Back to top
Victoor

[Curious & Creative]

(since 16-02-2022 20:35)

Votes: 46

Post Posted: 04-04-2013, 13:43:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce legatura aveti voi 2 cu topicul asta? Va spun eu , nimic.Terminati.
0 0

Back to top
Sharmi

[Tank Commander]

(since 22-06-2016 23:31)

Votes: 6

Post Posted: 04-04-2013, 13:49:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Ba baiatule fugi si pupa.ti in fund colegul de guilda in alta parte, cand voi va trimiteti oameni la noi in guilda si va bagati si gmul sa se uite dupa playeri da de inteles ca nu noi suntem cei disperati dupa atentie.
Vrei sa il fac eu de ras? ma mayavine cum spui ca tu nu intri la noi in guilda si nu te intereseaza de guilda noastra cand pe whisper imi spui ca verifici playerii care pleaca de la tine din guilda cu gamemasterul? pai e frumos ma mayavine sa folosesti gmul in interesul tau si al guildei. Ma doare la basca ca a intrat el in guilda, de asta nici nu l.am postat, dar apoi vine pe forum si se da drept sfant si arunca cu banuri.
El a venit cu un scop...sa vada cum folosim un exploit sau mai stiu eu ce... nup actually
Mai vine si se baga si cu noi in seama pe subforumul guilde "doar pentru ca are gm" , daca ai gm vorbesti despre server si nu de guild vs guild, eu daca ma duceam si spuneam aceleas lucruri la voi pe forum eram rosu tot la warnuri.
Numai spun de amenintarile pe whisper ca imi arde playerii din guilda ca se uita pe guild chatul nostru( hai sa ne ... in sus ), dar normal ca asa e cand ai gm in guilda si nu e inca complet maturizat.
Hai mai aduti oamenii din guilda sa iti i.a apararea si sa ne faca "penibili", oameni care sunt paraleli cu discutia, dar sar si ei poate primesc un os.

Esti foarte frustrat pe tema asta . Da ,aveti niste playeri atat de mari incat trebuie verificati 24 din 24 .De asta l-am trimis pe mayavin sa ii spioneze .
E TREABA LUI FRATE PE CINE VERIFICA !!! Ai zis ca nu te intereseaza ca a intrat in guild la tine .OK .Ia zi-mi ce scandal ti-a facut tie pe forum ? Singurul scandal era ca si-au luat ban ilustrii playeri de la tine pentru ca au adresat injurii GM-ului .Si tot voi sunteti cu nasu pe sus ? Arata-mi topicul in care a facut el abuz .
Ia zi-mi si mie ca tot folosesti fraza asta " in interesul guildei noastre" .Cu ce ne ajuta pe noi ca intra mayavin pe char GM la voi si numara playeri ? Chiar esti asa frustrat pe tema asta ? Chiar ai ceva impotriva noastra ? Noi am inchis subiectul asta demult,inca de cand am rezolvat cu plecarea lui Rava ,Ubita si primordia .Dar voi continuati frate ! .Voua va place scandalul ! Noi nici nu mai mentionam numele vostru pe guild chat fiindca nu avem treaba cu voi .Insa voi chiar ati avut playeri care au intrat pe contul unor playeri de la noi si ne-au spionat guild chatul .Asta nu stiai nu ?! Bineinteles ca nu stiai .Sti numai ce te ajuta pe tine in cazul asta .
Pa si sa nu mai indraznesti sa imi dai reply !

Victoor eu am treaba atata timp cat jignesc toata guilda doar pentru ca sunt ei paranoici .
Imi cer scuze,asta a fost ultimul post aici .
Bafta

Demoralize the enemy from within by surprise, terror, sabotage, assassination. This is the war of the future.
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-04-2013, 14:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce ma intereseaza pe mine de guilda voastra si de scandalul vostru cu playerii aia? e report a gm topic nu?
Omul intra in guilda sa urmareasca playerii care au plecat de aici, apoi pe forum declara altceva.
Asta se face cu gmul? urmaresti anumiti playeri doar pentru ca ti.au plecat din guilda?
Sharmi nu mai comenta ca nu ma intereseaza nimic din ce spui tu, esti pe langa total cu subiectul.

http://forum.wow-freakz.com/Unban-Glucidel-t215875.html

0 0

Back to top
Glucidel

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-04-2013, 14:08:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Esti foarte frustrat pe tema asta . Da ,aveti niste playeri atat de mari incat trebuie verificati 24 din 24 .De asta l-am trimis pe mayavin sa ii spioneze .
E TREABA LUI FRATE PE CINE VERIFICA !!! Ai zis ca nu te intereseaza ca a intrat in guild la tine .OK .Ia zi-mi ce scandal ti-a facut tie pe forum ? Singurul scandal era ca si-au luat ban ilustrii playeri de la tine pentru ca au adresat injurii GM-ului .Si tot voi sunteti cu nasu pe sus ? Arata-mi topicul in care a facut el abuz .
Ia zi-mi si mie ca tot folosesti fraza asta " in interesul guildei noastre" .Cu ce ne ajuta pe noi ca intra mayavin pe char GM la voi si numara playeri ? Chiar esti asa frustrat pe tema asta ? Chiar ai ceva impotriva noastra ? Noi am inchis subiectul asta demult,inca de cand am rezolvat cu plecarea lui Rava ,Ubita si primordia .Dar voi continuati frate ! .Voua va place scandalul ! Noi nici nu mai mentionam numele vostru pe guild chat fiindca nu avem treaba cu voi .Insa voi chiar ati avut playeri care au intrat pe contul unor playeri de la noi si ne-au spionat guild chatul .Asta nu stiai nu ?! Bineinteles ca nu stiai .Sti numai ce te ajuta pe tine in cazul asta .
Pa si sa nu mai indraznesti sa imi dai reply !

Victoor eu am treaba atata timp cat jignesc toata guilda doar pentru ca sunt ei paranoici .
Imi cer scuze,asta a fost ultimul post aici .
Bafta

Cum poti tu sa spui ca noi cautam scandal ma cand voi ati inceput totul?Va bagati alturi la noi in guilda si mancati *** pe forum ca nu va intereseaza guilda noastra.Eu te inteleg cai iei apararea superiorului tau,cum a zis Radical "poate primesti si tu 1 os" dar daca esti paralel cu aceasta discutie la ce intervii?
"Pa si sa nu mai indraznesti sa imi dai reply !" -
Cum sa suferi in halu asta ca tiau iesit 3 playeri din guilda sa recurgi la gm power sai urmaresti si alte treburi?Toate ca toate dar cum sa ameniti ca dai disband la guilda?Se vede tot in printul postat de Radical -.Faptul ca nea banat pe mine si Many e pistol cu apa...aleas dovezi:))daca vrei iti fac eu unele mai credibile si ti le dau sa le postezi:).

0 0

Back to top
MindBreaker

[Metamorphosed]

(since 04-02-2018 20:37)

Votes: 40

Post Posted: 08-04-2013, 14:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ca aici se pot posta si abuzurile facute pe forum:
Nume : MindBreaker
Nume GameMaster implicat: Raster
Topic: http://forum.wow-freakz.com/REJECTED-warlock-PvPvE-Shadow-bite-t216805.html
Motiv:
Raster wrote:
Ai primit warn deoarece continui sa faci pe smartassul si nu vrei sa-ti scoti capul din cur.

Asta mia spus cand l-am intrebat pe pm de ce am primit warn.
Eu unul nu cred ca am incalcat vreo regula si nu cred ca spunand
MindBreaker wrote:
dar cineva simtindu-se foarte atacat o sa tot dea reject, pacat ca avem locks hateri.
am incalcat regula de a vorbi cu bun simt.
Daca considerati ca eu am gresit poate va fi pedepsit pentru un limbaj nu tocmai adecvat pe pm, quote-ul de mai sus.

4.0.6 Protection Paladin PvE Guide
4.3.4 Demonology Warlock PvE Guide

0 0

Back to top
ronar

[Mentally Stable]

(since 10-05-2019 07:03)

Votes: 2

Post Posted: 12-04-2013, 14:43:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume caracter ingame: Snarky
Nume Gamamaster implicat: Mitzu
Data si ora abuzului: 21:43 11.04.2013
Detalii: Acu o luna am scris pe global 'Sinucide-te Shokere' Scz shokere dar ieri numai am primit ban. ban permanent numai pentru ca am zis shokere sinucide-te acu o luna. Zimi si mie motivul dc miai dat numai ieri ban si nu atunci cand am facut acea actiune? Imi cer oricum scuze pentru jignirea lui shoker.
http://oi49.tinypic.com/2lcbi54.jpg

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2014 11:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 62, 63, 64  Next    

The time now is 11-08-2025, 02:25:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password