User
Pass
2FA

Reset XP si RANK

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message474
kE3lLeR

[THE POWER]

Status: Offline
(since 06-03-2014 08:02)

Votes: 17

Post Posted: 11-04-2013, 09:43:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cauza furturilor in masa de xp si pentru a da mai multe sanse noilor veniti, xp-ul tuturor jucatorilor va fi resetat vineri, 12 aprilie la amiazazi. Urmatorul reset xp va fi programat in toamna. Reamintesc ca nivelul de start este 10 nu 0.
Rank-ul va fi resetat in 30 aprilie.

DISTRACTIE PLACUTA SI SPOR LA FRAGE !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Yen

[Mentally Stable]

(since 12-09-2013 20:05)

Votes: 2

Post Posted: 11-04-2013, 12:32:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va dati seama ca este imposibil sa treci de 30 la toate reseturile astea mai ales ca xp-u e mic ... propun o marire de xp si un bonus xp cand cineva omoara un jucator cu lvl mai mare care sa fie procentual in fuctie de diferenta de lvl asa cei din urma vor fii cei dintai - scz daca am postat gresit nu imi plac forumurile -
In plus nu mai da xp cand plantezi bomba ... cel putin mie ... la ostatici merge da 89 la lvl 24 cand ii iei da nu am obsv ca da si cand ii duci in baza posibil sa ma insel - inclusiv plantatul luatul si dusul de ostatici ar trebuii bufat deoarece e destul de dificil sa le indeplinesti avand in vedere ca ai viteza de fuga si respawn ....

Sa dai multe capuri inseamana sa ai bulan sau sa joci cu mp5 ... nu aim -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kE3lLeR

[THE POWER]

(since 06-03-2014 08:02)

Votes: 17

Post Posted: 11-04-2013, 13:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Este primul reset al acestui server dar sunt nevoit sal fac pentru ca jumatate din playeri au 3 milioane xp si au jucat doar cateva ore, imi cer scuze dar am uitat de furturile de xp cand s-a facut instalarea acestui server
2. Xp e normal dar se face lvl rpd ca e respawn si cooldown mic la ultimate
3. Se da xp bonus pt obiectivele harti, skilluri team
4. Se da xp bonus si daca omori pe un jucator cu lvl mai mare, respectiv acel jucator cu nivel mai mare va pierde din xp daca cel care il omoara are nivel mult mai mic ca al lui

Vi se pare ca nu este sau nu observati pentru ca e un sistem diferit fata de uwc-ul clasic, este inclusiv mai avansat. Ideea acestui mod este echilibrul, orice bonus sa fie contrat de alt bonus, ca si terorist si counter terorist.
Daca aveti popuneri este alt topic in care se ia in considerare orice propunere buna.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-02-2025, 19:01:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x