User
Pass
2FA

[Respins] [CERERE ADMIN / SLOT] PannameisteR

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message91
PannameisteR

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-02-2016 10:03)

Post Posted: 21-12-2015, 11:40:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Prenume : Olaru Cosmin
Nick-name : PannameisteR
Vârsta : 17
Contact (Y!M) : cosminbzz1(skype) / cosminbzz(Y!M)
Experienta în adminat? : joc de vreo 4 ani si jumatate din care dupa doar 2 ani m-am apucat de adminat si am detinut un server dar era de mix-uri(jucam pe vremea cand aveam steam) 5 vs 5 / cu prietenii
Grad dorit : Slot/Helper ce doriti.as vrea ceva macar sa am acces la kick deoarece sunt foarte multi afk si multi intra in top pe sprijinul lor.dar cel mai important vreau comanda kick/slay deoarece sunt foarte,foarte multi codati si putini admini activi din cate am vazut.am deja 3 demo-uri cu codati pe care o sa le postez daca va intereseaza,dar nu am ip-urile codatilor.
Motiv : am scris mai sus si motivul.si in mare parte pentru ca sunteti in cautare de admini
Ore jucate ( Link GameTraker) : http://www.gametracker.com/player/PannameisteR/195.178.102.152:27015/ da,stiu.nu am cele 5 ore jucate de asta cer un grad mai mic pentru a ma putea ocupa de server cat de putin.cum spuneam..multi codati si asta e unul din motivele pentru care nu am 5 ore pe server.nu are rost sa stau sa ma stresez cu hateri de 12/13 ani care cand nu fac kill baga wall.
Ai citit regulamentu-l ? : Da.doar ca nu am cele 5 ore.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SoLoz0rNNN
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-01-2016 09:37)

Votes: 10

Post Posted: 21-12-2015, 11:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar ca nu ai citit regulamentul ...

Too OLD for this
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SoLoz0rNNN, 21 December 2015 09:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-02-2025, 08:15:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password