User
Pass
2FA

[Respins] Cerere unban / Reclamatie :-?? Habar n-am!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2176
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 27-01-2016, 21:47:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): javRIX
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 21:30 - 21:35 / 27.01.2016
Harta (pe care s-a produs incidentul): -
Admini online (care erau pe server in acel moment): I don't know.
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): I don't know.
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): I don't know.
Dovada (in cazul unui abuz):
"You have been banned from this server"
Ip-ul: 79.117.159.244

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cristi Ak -47
[Banned user]

Banned

(since 13-02-2016 19:13)

Votes: 11

Post Posted: 27-01-2016, 21:52:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca ai gresit serverul
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 27-01-2016, 22:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:

Nu, nu a gresit serverul.....ramai pe war7 aici pe Like nu mai ai ce cauta! Eu ti-am dat ban astept niste scuze dupa care o sa primesti unban....nu halesc "smardoiala" asta mai ales candva am facut ceva pentru serverul ala war7 si am respectat pe toata lumea (player sau admin) dar se pare ca am facut o greseala, astept cum am spus si mai sus

Last edited by Vod@fon3 on 27-01-2016, 22:15:43; edited 1 time in total
1 1

Back to top
RoTm#Rayden

[Assasin]

(since 19-03-2020 17:52)

Votes: 65

Post Posted: 27-01-2016, 22:15:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate ai gresit pe server la noi din cate stiu nu a fost banat nici un jucator cu numele javRIX

0 0

Back to top
Cristi Ak -47
[Banned user]

Banned

(since 13-02-2016 19:13)

Votes: 11

Post Posted: 27-01-2016, 22:21:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:
Chrys wrote:

Nu, nu a gresit serverul.....ramai pe war7 aici pe Like nu mai ai ce cauta! Eu ti-am dat ban astept niste scuze dupa care o sa primesti unban....nu halesc "smardoiala" asta mai ales candva am facut ceva pentru serverul ala war7 si am respectat pe toata lumea (player sau admin) dar se pare ca am facut o greseala, astept cum am spus si mai sus

+1 Sunt deacord cu Gsx , stai acolo unde stai , sa nu te vad pe serverul nostru, prea tare in clanta esti .. ofticos

0 0

Back to top
RoTm#Rayden

[Assasin]

(since 19-03-2020 17:52)

Votes: 65

Post Posted: 27-01-2016, 22:28:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ramane s-au nu cu banul ramane la decizia ownerilor

0 0

Back to top
Traian Basescu

[Metin2 Freakz Owner]

(since 08-02-2018 09:35)

Votes: 48

Post Posted: 27-01-2016, 22:29:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Motivul pentru care a fost banat?
O dovada?

My attitude will always be based on how you treat me.
Freakz * k3[N]zZoR

0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-01-2016, 22:29:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:

Nu cred caci esti in masura sa imi interzici asta, iar ca sa intelegi pentru prima oara si ultima oara: ti-am dat 2 kick-uri insemnand ca nu stiu daca ai voie sau nu pe war7, pe langa asta eu nu am fost vreun magar cu tine cand ti-am tinut partea cand aveai dreptate iar la randul meu te-am respectat. Si ca sa iti demonstrez a doua oara ca esti acel cuvant cu "b" , nu eu intrat codat sa-mi fie scos accesul, tu ai facut-o iar cum ai acceptat regulamentul acelui server il accepti si pe acesta. O sa te superi iar si o sa intri codat si aici ? Deja o dai in copilarii si mie chiar nu-mi plac oamenii de genul.

Nu cred ca ti-am gresit acum si nici altadata incat sa-mi cer scuze pentru ceva ce n-am facut, m-am rezumat in cateva randuri sa nu-ti descriu istoricul, esti un baiat ok dar nu meriti sa-mi pierd timpul facand asta.

@ PS: Nu eu iti interzic sa joci pe war7, ownerii fac asta si este dreptul lor.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 27-01-2016, 22:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Traian Basescu wrote:
Motivul pentru care a fost banat?
O dovada?

Dovada daca are curaj sa recunoasca, am intrat pe war7 sa vad care mai este "atmosfera" chiar am ramas prieteni cu Anbu si cu inca cateva persoane. La care domnu javRIX bineinteles ma trezesc cu un kick, intru din nou iar kick...dupa care am spus "De ce kick" dupa care a venit si raspunsul de la acest mare admin "mai sti cand ai jucat cu, cod Dobitocule" pai stai asa ca aici nu mai este war7 si nu mai accept glumele de prost gust si jignirile domnule javRIX ti-am tolerat cam multe dar am zis "ba colegi, adminam impreuna..poate la un moment dat se simte si el" dar se pare ca tot cu inmaturitatea pe 0 esti....ma repet pana nu astept niste scuze nu mai are ce sa caute aici + de asta bunul simt ca oricare player care intra pe un server...da am jucat cu, cod dar tu ce sa sti, care mai face ce am facut eu? Il anunt pe Piciu sa faca demo si i-am spus "treci spec si baga demo, pentru ca joc cu, cod" poate asa eram mai "visibil" de a imi scoate accesu de pe war7 pentru ca nimeni nu vroi sa il scoata si am facut ce era de facut.....altceva? De cand si pana cand ma jignesti tu pe mine? Ai mancat cu mine din aceias farfurie sau stai ca nu inteleg? Iar daca tu ma respecti nu mai vorbeai asa cum ai vorbit....asa cum mi-ai vorbit mie asa o poti face si pe acest server Like de a jigni playerii! Astept scuzele "Nu sufar de sefie" dar ma roade pentru ca eu candva ti-am acordat un respect maxim si cand defapt am primit invers - Si ce istoric sa imi descri tu mie - esti funny rau

Last edited by Vod@fon3 on 27-01-2016, 22:43:23; edited 4 times in total
0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 27-01-2016, 22:36:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate cunosc eu Javrix a jucat codat pe war 7 insa ma abtin daca va ramane sau nu cu ban aici, va las pe voi sa decideti asta...Nu ma pot pronunta nici ca Da nici ca nu, il cunoasteti destul de bine si din partea mea aveti mana libera sa decideti asupra actiunilor voastre.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-01-2016, 22:46:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MardukNo1 wrote:
Din cate cunosc eu Javrix a jucat codat pe war 7 insa ma abtin daca va ramane sau nu cu ban aici, va las pe voi sa decideti asta...Nu ma pot pronunta nici ca Da nici ca nu, il cunoasteti destul de bine si din partea mea aveti mana libera sa decideti asupra actiunilor voastre.

N-am jucat eu codat domnu', dansul de mai sus iar daca "am jucat" as dori sa veniti si cu niste dovezi solide caci chiar mi-ar face placere sa vad asta.
A fost de ajuns sa vad cine mi-a dat ban, nu mai are rost reclamatia / cererea de unban. Cum eu nu voi mai juca aici nici aceste persoane nu vor mai juca acolo cu toate ca n-am jucat deloc aici. Multumesc, o seara buna.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 27-01-2016, 22:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:
MardukNo1 wrote:

N-am jucat eu codat domnu', dansul de mai sus iar daca "am jucat" as dori sa veniti si cu niste dovezi solide caci chiar mi-ar face placere sa vad asta.
A fost de ajuns sa vad cine mi-a dat ban, nu mai are rost reclamatia / cererea de unban. Cum eu nu voi mai juca aici nici aceste persoane nu vor mai juca acolo cu toate ca n-am jucat deloc aici. Multumesc, o seara buna.

Hai sanatate, ca vad ca esti si nesimtit si vorbesti cam de sus....eu nu te-am jignit colegii de aici nu ti-au vorbit de sus dar vad ca "joci dur" si pentru cultura ta generala, vorba de respect si ca odata am fost "colegi" si am pierdut nopti si ore pentru war7 si pentru placerea de a juca pe el fara codati etc...ramai cu war7 ca vad ca pe tine asta te intereseaza ca ai ramas "boss" pe war7 in schimb ca am jucat cu toti acolo nu se mai pune...sincer nici mie nu imi pasa, imi pasa doar ca specimene ca tine nu au ce sa mai caute alaturi de oamenii cu bun simt -

1 0

Back to top
Chrys
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-01-2016, 23:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vod@fon3 wrote:
Chrys wrote:
MardukNo1 wrote:

Hai sanatate, ca vad ca esti si nesimtit si vorbesti cam de sus....eu nu te-am jignit colegii de aici nu ti-au vorbit de sus dar vad ca "joci dur" si pentru cultura ta generala, vorba de respect si ca odata am fost "colegi" si am pierdut nopti si ore pentru war7 si pentru placerea de a juca pe el fara codati etc...ramai cu war7 ca vad ca pe tine asta te intereseaza ca ai ramas "boss" pe war7 in schimb ca am jucat cu toti acolo nu se mai pune...sincer nici mie nu imi pasa, imi pasa doar ca specimene ca tine nu au ce sa mai caute alaturi de oamenii cu bun simt -

Nu sunt nesimtit, nu iti vorbesc de sus, aceea era o gluma.Nu am zis si nu spun in gura mare ca ai jucat codat doar pentru ca ti-ai pus ambitia. E treaba ta, eu am intrebat "ownerii" acelui server daca ai voie sau nu. Ti-am dat kick pentru ca sincer chiar nu stiam daca ai voie sau nu, daca te-au iertat sau nu. Si daca nu te-am apreciat si nu ti-am tinut partea cand ai avut dreptate, atunci scuza-ma probabil eu m-am schimbat in alta forma. Doar eu stiu cine si-a bagat nasul pe unde nu trebuie si cine a ajutat cel mai mult acel server si ca sa nu mai continui. Nu te-am vazut niciodata ca pe un simplu om, te-am vazut altfel. Pacat de temperamentul tau, nu sunt fitos, nu sunt orgolios, nu sunt cum ma descrii tu acolo, nu ma cunosti sau nu m-ai cunoscut niciodata. Eu cand spun "bou, dobitoc, tampit, idiot" niciodata nu o zic din rautate si nu le-o zic persoanelor carora nu le tin respect, e o forma de apreciere. Niciodata nu am injurat si niciodata n-am vrut sa jignesc personalitatea nimanui dar cel care ti-a aprobat primele randuri isi merita pe deplin soarta cu toate caci eu nu i-am dat niciodata ban desi merita asta. Sa fiti voi sanatosi si voiosi caci eu n-am nevoie sa joc pe serverul acesta. Era un simplu server in lista de favorite, o seara buna sa aveti. Si-mi cer scuze cititorilor acestor romane.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 27-01-2016, 23:38:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ca si GsX, vad prin "dobitocule" o jignire. Daca era vorba de alt admin, nu permiteam acest ban, trebuia sa faca reclamatie frumos pe war7 pentru jigniri din partea unui admin. Dar fiind vorba de GsX, care totusi are niste ani si are ceva timp de cand e in aceasta comunitate, plus respectul fata de el, ramane la decizia lui daca te accepta sau nu pe server. Frumos fiind ca doi oameni maturi ce sunteti, sa treceti peste orgolii iar tu javRIX sa-ti ceri scuze chiar daca tu nu vezi ca o jignire, asa e corect.

Daca situatia era invers, GsX il facea "dobitoc" pe jaVRIX, procedam la fel fara discutie.

0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 28-01-2016, 20:38:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chrys wrote:

[AMXX] Ip-ul "79.117.159.244" a fost inlaturat din lista de ban-uri

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Syem, 27 January 2016 21:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-02-2025, 01:34:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x