Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Respins] Propunere Gabriel
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Gabrie1 sTix #
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 21-07-2015 09:28)
,
Topics: 3
Posted: 20-07-2015, 20:30:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick: Gabriel sTix #
Propunere: Este mult de scris deci o sa scriu jos.
Cu ce crezi ca ar ajuta?: Veti vedea
Alte precizari: .....
Propunere:
As propune , ca la cereri admin/slot sa nuse mai faca cerere slot, deoarece la ce near folosi Slotul asta tot eu va voi spune.
Cei care au probleme si nu pot intra pe server si le apare "You have been disconnected from the server , Reson . Kicked : Dropped due to slot reservation " Aceasta problema este cand sv este 31/32 32/32 adica full sv.
Dar din cate am vazut azi era sv 29/32 30/32 si nu ma lasa sa intru.
As propune ceai care au astfel de probleme, sa ceare pe SV sau pe MEES, SKYPE , FORUM un slot ...
In sfarsit am ajuns sa va zic ceva FONDATORI.
1.La ce ne trebuie ore pentru slot..
Nu inteleg ce as putea comite cu un slot/?
Din cate vad se zice ca e free doar dela Aleex am auzit astaa .
Acum 2,3 zile am avut alt nick si ma contraziceam cu Fondatori, si Chiar admini de vechime ca slotul e free si ei nu credeau.
2. La ce ne trebuie sa va dam nick reall ? Pentru ca toti ne rosteste numele pe chat asa cum il ai si pe sv ..
3. Nu este obligatoriu sa va dam Facebook-ul este privat doamne ai o femeie sau o iubita sau ai probleme si arati urat ce drk saraci oameni , dupa rade de iei, as propune sa se scoate la model acestea ..
4. As vrea sa se adauge la model, si la ce ne trebuie Helper,Slot ari fi tot ce near trebuii
Numa judeca daca am scris sau nu urat am avut mult de scris !!!!
0
0
Back to top
Lion0
[Creep]
(since 12-10-2015 15:31)
,
Topics: 15
Votes
: 1
Posted: 20-07-2015, 20:39:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ne-ar*
0
0
Back to top
EdgeWATF
[FCD în ADN]
(since 20-09-2015 17:29)
,
Topics: 53
Votes
: 34
Posted: 20-07-2015, 21:00:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Slot-ul permite sa te conectezi pe server atunci cand el este 28/32 sau 29/32 (este acel "loc" liber pe care playerii ce nu depind de slot nu il au) . Orele pentru slot sunt foarte necesare , pai acest grad ofera sansa de a arata ca esti capabil sa treci la urmatorul pas (cel de a capata comenzi) , Slot-ul iti da acces la chat-ul "ADMINS" , dar iti si ofera dreptul de a scrie colorat (fapt ca esti printre cei cu acces , dar acesta fiind un "acces" fara comenzi) , avand Slot ai niste responsabilitati (ca sa nu enumeram toate lucrurile , mai clar , sa respecti regulamentul de Admin , asta in cazul daca vrei sa ajungi la urmatorul grad sau urmatoarele) . Chestia cu free-ul nici eu nu am inteles , sincer sa fiu asa am inteles si eu de la el pe server (din convorbirea unui player cu el , daca nu ma insel erai tu) , este normal sa se ceara ore la Slot (deoarece ofera posibilitatea de a arata ca esti capabil sa capeti acces) , iar in plus toata lumea si-a facut orele pentru a capata acest acces . Numele real este o informatie in plus (mai exista si persoane care isi spun dupa nume pe server) , nu este nimic rau in asta din punctul meu de vedere . Ai dreptate in legatura cu facebook-ul , insa el trebuie pus pentru a confirma varsta (pentru a te afirma) , dar exista si modalitatea de a trimite facebook-ul unui fondator (Alex , care este un om de nota 10 , nu este un om care sa ia in bataie de joc) . Helper-ul este un grad de admin pentru ca ofera comenzi (amx_say/slap/votemap/map/slay/gag/blind/ss/etc) .
0
0
Back to top
Dj.SnowMaN
[Mentally Stable]
(since 11-09-2015 17:53)
,
Topics: 14
Votes
: 1
Posted: 20-07-2015, 21:11:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
EdgeWATF wrote:
Slot-ul permite sa te conectezi pe server atunci cand el este 28/32 sau 29/32 (este acel "loc" liber pe care playerii ce nu depind de slot nu il au) . Orele pentru slot sunt foarte necesare , pai acest grad ofera sansa de a arata ca esti capabil sa treci la urmatorul pas (cel de a capata comenzi) , Slot-ul iti da acces la chat-ul "ADMINS" , dar iti si ofera dreptul de a scrie colorat (fapt ca esti printre cei cu acces , dar acesta fiind un "acces" fara comenzi) , avand Slot ai niste responsabilitati (ca sa nu enumeram toate lucrurile , mai clar , sa respecti regulamentul de Admin , asta in cazul daca vrei sa ajungi la urmatorul grad sau urmatoarele) . Chestia cu free-ul nici eu nu am inteles , sincer sa fiu asa am inteles si eu de la el pe server (din convorbirea unui player cu el , daca nu ma insel erai tu) , este normal sa se ceara ore la Slot (deoarece ofera posibilitatea de a arata ca esti capabil sa capeti acces) , iar in plus toata lumea si-a facut orele pentru a capata acest acces . Numele real este o informatie in plus (mai exista si persoane care isi spun dupa nume pe server) , nu este nimic rau in asta din punctul meu de vedere . Ai dreptate in legatura cu facebook-ul , insa el trebuie pus pentru a confirma varsta (pentru a te afirma) , dar exista si modalitatea de a trimite facebook-ul unui fondator (Alex , care este un om de nota 10 , nu este un om care sa ia in bataie de joc) . Helper-ul este un grad de admin pentru ca ofera comenzi (amx_say/slap/votemap/map/slay/gag/blind/ss/etc) .
Asta-i si[k] ma
dupa unde are locatia la cont. Poland ca si[k]+ca scrie ca bunica..
Da mama , ca sa vezi ce mult inseamna o persoana si o familia normala un copil care creste necesita scoala , ghete caiete,creioane , si o coala sa scrie cand o sa fiu mare no sa fac rau la nimeni , n-o sa trag legale, n-o sa-mi fac tatuaje care mai decare.
0
0
Back to top
Sir69
[Banned user]
(since 11-09-2015 18:57)
,
Topics: 33
Votes
: 36
Posted: 21-07-2015, 02:11:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mai e' ceva ,nu vrei sa dai Facebook-ul ca esti urat cu spume si nu vrei sa rada lumea de tine.
T/C...inutil frate ,mai treci pe la scoala...
FURIEN.FREAKZ.RO
&
ZOMBIE.FREAKZ.RO
Pagina Furien:
http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie:
https://www.facebook.com/zmfreakz
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore