User
Pass
2FA

[Respins] Scuzati !!!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message279
qSmantana

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 11-09-2016 16:43)

Post Posted: 23-10-2015, 22:34:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai nu stiu ce sa zic de SP!KE dar ala nu il consider camp. Din cate stiu camp-ul reprezinta "incercuirea" unei arii mici de teren un timp indelungat din cate am vazut in demo am omorat 2 din furieni dupa care a venit altul. Nu m-am dus pe acolo din cauza ca :
1) Acel jucator(furien) ma astepta("campa) acolo deci am ocolit
2)Din moment ce sunt atacat sau atac daca ma dau in spate sa incarc nu este camp din cate stiu ...
Deci nu inteleg o chestie daca sunt mult mai bun ca tine cu mult mai multa experienta de ce daca vezi ca sunt 10 playeri pe mine zici ca fac camp? ( SP!KE )
Astazi 23.10.2015 Tu SP!KE pandeai baza CT cand erai furien. Eu mi-am luat life si m-a respawnat intre acele 2 cutii am sarit repede SPACE SPACE BACK ( S ) si am ajuns pe cutii dupa care am mers ctrl+s ca sa trec de arcada si am omorat 4 furieni cu BARLOG printre care si tu iar tu m-ai acuzat iar de camp. Te rog frumos nu mai judeca daca te superi pentru un headshot sau un death...fara suparare dar nu se merita sa acuzi degeaba.

Am facut topicul pentru ca nu am putut raspunde la precedentul. Sunt clasa a XII-a am BAC-ul fac 10 ore de mate pe saptamana mai ceva ca la MATE-INFO desi sunt pe Profil MECANICA-Tehnician Mecatronist

Ma scuzati din nou pentru topic
Daca am greseli gramaticale scuzati-ma
Va multumesc frumos.

Cititi tot inainte sa judecati. See Ya -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SP!KE

[Mentally Stable]

(since 14-04-2016 08:31)

Votes: 1

Post Posted: 23-10-2015, 23:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba frate , in primul rand te respect , esti destept bafta la bac , dar cateodata chiar campezi si stiu ce i ala camp si toate cele dar acel subiect cu reclamatia ti-am facut-o de mult asa ca nu stiu de ce sa mai deschizi subectul dupa atata timp dar nu mai conteaza promit ca am sa fiu mai ingaduitor!
INCA ODATA BAFTA LA BAC !!
- - -

" Spunem 1% din ce gandim,
Din 1% jumatate mintim!"

0 0

Back to top
qSmantana

[Mentally Stable]

(since 11-09-2016 16:43)

Post Posted: 24-10-2015, 09:58:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt admin stiu ca am strict interzis camp chiar ma crezi asa prost sa fac camp? Am deschis subiectu dupa atata timp pentru ca nu am avut cand sa il vad
0 0

Back to top
Click#Cum?!

[Mentally Stable]

(since 13-08-2018 16:29)

Votes: 1

Post Posted: 24-10-2015, 13:51:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO !
Spike daca un admin face camp de mai multe ori trebuie atentionat. Nu te duci repede pe forum si ii faci reclamatie.
qSmantana, Spike are dreptate de ce ai mai deschis subiectu odata ce solo i-a zis destul de clar ca trebuia atentionat.
Din partea mea amandoi merita cate un avertisment .

Respecta si vei fi Respectat

By Click#Cum?!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SoLoz0rNNN, 24 October 2015 12:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-04-2025, 17:56:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password