User
Pass
2FA

Resto druid ghid (copacul se dezbraca de secrete)
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm
Author Message15090
laanah

[Maniac]

Status: Offline
(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 22-11-2012, 13:49:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow wrote:
Aha, deci sa inteleg ca tu atunci cand dai innervate, nu mai dai heal? ca sa-ti faci full mana si dupa dai heal iar? Ia, incearca sa dai innervate la 70%, si cat timp e innervate activ mai da si heal la raid. De asemenea ai putea face si pre-dotting pentru playerii care stii ca vor lua dmg (daca stii asa ceva). O sa observi ca nu o sa ajungi niciodata de la 70% mana la 100% dintr-un innervate. Dupa cum spuneam, nu stii druidul asa cum ar trebui, si nu cred ca esti tu cel mai in masura sa-i inveti pe altii cum se joaca.

Mda..ok sa iti explic.. da-i innervate si mana nu iti creste deloc pentru ca spamezi HOTuri si regrowth ca si pana mai devreme..numai ca acu te tine vreo 40 sec mai mult mana.

Cand spui tu ca druidu sta pe loc, el defapt are hoturi pe toti playerii oricum si poate sa nu casteze nimik timp de 10-20 de secunde si tot pe locu 1 ramane.

Acu sa zicem in felul urmator : Dai inervate pe tine si dai tranquility=> mana se regenereaza odata cu hp-ul celor din jur pentru ca tranquility are channeling, deci consuma mana numai la inceput. Vrei sa iti refaci mana repede, da-i innervate imediat dupa ce ti-a procuit buffu din lifebloom si dai odata wildgrowth si mai tzopai putin prin camera ca deh, druidu e cel mai mobil healer. (o sa ai combat reg+ buff lifebloom + innervate= iti faci mana imediat)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
marilego

[Mentally Stable]

(since 24-09-2019 11:13)

Votes: 10

Post Posted: 22-11-2012, 14:28:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce tot spui ma omule acolo, innervate da 20% in orice conditie, si de castezi si de nu castezi, crezi ca are vreo importanta, nici n-ai cum sa consumi 20% mana in 10 sec, ca doar nu spamezi regrowth aiurea
sa dai innervate si apoi sa incetezi cast/hot, este o tampenie, n-am auzit de asa ceva nicidoata

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 22-11-2012, 16:37:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marilego wrote:
ce tot spui ma omule acolo, innervate da 20% in orice conditie, si de castezi si de nu castezi, crezi ca are vreo importanta, nici n-ai cum sa consumi 20% mana in 10 sec, ca doar nu spamezi regrowth aiurea
sa dai innervate si apoi sa incetezi cast/hot, este o tampenie, n-am auzit de asa ceva nicidoata

spune asta celor 1000 de druizi de pe server care il au in recount al doilea spell dupa wildgrowth. Am spus ca daka stai degeaba 10 secunde o sa vezi cum iti creste mana ...pentru ca 10 secunde de overheal in plus sau in minus chiar nu conteaza.

Cat timp tin HOT-urile chiar nu are rost sa mai dai ceva..

0 0

Back to top
marilego

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-11-2012, 17:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cum drq sa spamezi regrowth, ma voi sunteti cu capul, regrowth la mine este a 3-4 abilitate in recount, dupa wild growth rejuve si efflourescence..
ete ce nab imi comenteaza mie in ghid, unu care joaca din auzite si spameaza regrowth, du-te ma si lasa-ma cu dastea

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

(since 08-05-2013 15:36)

Votes: 14

Post Posted: 22-11-2012, 19:17:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah wrote:
marilego wrote:

spune asta celor 1000 de druizi de pe server care il au in recount al doilea spell dupa wildgrowth. Am spus ca daka stai degeaba 10 secunde o sa vezi cum iti creste mana ...pentru ca 10 secunde de overheal in plus sau in minus chiar nu conteaza.

Imi pare rau, dar pe langa acei 1000druizi dp server care au regrowth al 2-lea spell pe recount, te anunt eu ca mai sunt vreo 10, unii mici si retarzi, care dau regrowth doar la clrearcasting. Si au top pe recount rejuv, wild growth si eflorescense.
Dupa cum spunea si baiatul mai sus, ce cauti tu pe topicul asta? Sa induci lumea in eroare?

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 23-11-2012, 10:40:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marilego wrote:
cum drq sa spamezi regrowth, ma voi sunteti cu capul, regrowth la mine este a 3-4 abilitate in recount, dupa wild growth rejuve si efflourescence..
ete ce nab imi comenteaza mie in ghid, unu care joaca din auzite si spameaza regrowth, du-te ma si lasa-ma cu dastea

in recount la overhealing poate..la healing, rejuvenation o sa apara de la 5 in jos. Eu nu spamez decat wild growth si lifebloom -. Regrowth dau numai sa resetez hotu de lifebloom din cand in cand si mai dau la urgenta (stii tu ...acolo unde tu preferi sa dai healing touch instant ...probabil odata la 2 minute - ). Citeste cu atentie ce am scris ;)

Posturi unite automat, 23-11-2012, 10:40:57

Scarcrow wrote:
laanah wrote:
marilego wrote:

Imi pare rau, dar pe langa acei 1000druizi dp server care au regrowth al 2-lea spell pe recount, te anunt eu ca mai sunt vreo 10, unii mici si retarzi, care dau regrowth doar la clrearcasting. Si au top pe recount rejuv, wild growth si eflorescense.
Dupa cum spunea si baiatul mai sus, ce cauti tu pe topicul asta? Sa induci lumea in eroare?

Auzi ..tu esti una din persoanele care prefera sa comenteze aiurea numai ca sa atace pe cineva ca sa poata sa isi acorde importanta? Ai fi putut macar sa citesti ce am scris inainte sa vb / scrii.

0 0

Back to top
ovidiu_2311

[Mentally unStable]

(since 13-08-2019 10:46)

Votes: 41

Post Posted: 23-11-2012, 10:53:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Auzi ..tu esti una din persoanele care prefera sa comenteze aiurea numai ca sa atace pe cineva ca sa poata sa isi acorde importanta? Ai fi putut macar sa citesti ce am scris inainte sa vb / scrii.

Si ce anume ai vb? doar prostii...cum sa apara rejuvination de la 5 in jos la healing done?-) tu ce abilitati folosesti? ca sunt curios, am inteles wild growth la cd, lifebloom si regrowth sa resetezi lifebloom, sa zicem ca stea 3 abilitati care le folosesti tu apar pe primele 2 locuri in recount, pe al 4 lea care ar fi? nourish? sa nu mai spun de faptul ca rejuvination ar trebui sa il ai tot timpul up pe cel putin 3 playeri pentru a beneficia de haste increse la nourish daca tot ziceai mai sus ca tu joci la nourish. Nu va pot intelege de ce va dati toti mari druizi cand habar nu aveti si tu, si inca un individ care zicea ca el joaca la mastery pe 4.0.6...mai bine v-ati vedea de clasa voastra si nu i-ati mai baga pe altii care incep sa joace acum aceasta clasa in ceata...

0 0

Back to top
marilego

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-11-2012, 11:27:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

laanah prostia ta ar trebui pedepsita prin lege... lasa-ne pe noi sa jucam ca prostii la rejuve , numa aberatii spui, pe bune, innervate la 50%....nourish spam...fara rejuve, serios acum tu ce drq joci acolo, bambilici? pune mana si invata si dupa vino sa comentezi

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-11-2012, 11:36:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iaanah, iar tu ? Cel care sustinea ca arcane missles ar trebui sa treaca prin ICeblock si bula de la pala? Sau ca deep frezee da dmg pe playeri care au temporary immune pe ei
Am citit ce a spus omul asta la spelluri in guide si cum ar trebui sa le foloseasca, si le.a dat bine pe toate- asa se joaca druidul resto in pve cand e vorba de ce spelluri sa foloseasca.(singura chestie ce nu mii se pare okei e natureswitness care e fail, si daca ajungi tu sa arunci ala pe tank inseamna ca celalat healer chiar nu isi face treaba in raid, si oricum nature switness+healing touch pe 4.0.6=praf, pe 4.3.4 da se merita pentru 50% increase heal)
Cei care folositi "NOURISH" sau faceti regrouth spam si spuneti ca rupeti recountul la heal, am druids si la A si la H va astept la un raid cu mine sa vedem cine rupe ce.
Cum poti spune ca nu dai rejuve? cum poti spune ca nu castezi heal cat timp ai inervate pe tine? ah da pe wotlk/tbc asa e, avea o chestie " while not casting regen 400% increase, while casting 100%"- atunci da trebuia sa dai inervate intr.o fereastra cand aveai full hots pe targets/
Cum au mai spus cativa mai sus- inervate il arunci la 70-75% mana sa revii la full si cand esti low sa il mai dai odata.
Recountul tau trebuie sa fie ceva de genul-wg/rejuve/lifebloom/effloresence- nu neaparat in aceeasta ordine( depinde e encoutner).

0 0

Back to top
marilego

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-11-2012, 11:49:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stiu ca nature swiftness nu este cine stie ce, dar nici nu iti permit talentele loc de prea multe mofturi, daca n-as baga in el ar trebui sa bag in naturalist...care nu-mi este de folos din moment ce nu dau nourish sau healing touch...asa am preferat sa am un talent care as putea rareori sa-l folosesc, decat sa bag intr-un talent care 100% nu mi-ar folosi
@cobrel: am incercat si cu genesis, si nu am observat absolut nici o diferenta in recount sau in heal...doar faptul ca raman oom mult mai rpd... momentan gearul este abia la inceput si 6% este destul de putin, in 4.3 aveam de gand sa-l testez iar

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 23-11-2012, 12:27:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marilego wrote:
stiu ca nature swiftness nu este cine stie ce, dar nici nu iti permit talentele loc de prea multe mofturi, daca n-as baga in el ar trebui sa bag in naturalist...care nu-mi este de folos din moment ce nu dau nourish sau healing touch...asa am preferat sa am un talent care as putea rareori sa-l folosesc, decat sa bag intr-un talent care 100% nu mi-ar folosi
@cobrel: am incercat si cu genesis, si nu am observat absolut nici o diferenta in recount sau in heal...doar faptul ca raman oom mult mai rpd... momentan gearul este abia la inceput si 6% este destul de putin, in 4.3 aveam de gand sa-l testez iar

Empowered touch dude, te ajuta mai ales la faza cu copacul- cand ai freecastingul si arunci regrouthuri peste cei cu lifebloom pentru a le refresui.
Nu inteleg de ce nu ai in rapid rejuve(ps pe freakz e si OP ca iti punea reduce gcd pe toate spells).
Nu stiu cum ajungi sa ramai fara mana, dar conteaza si raidul in care te aflii( daca dpsul nu isi face treaba, te tin 10 minute in encounter si gafeaza intre ei luand dmg aiurea- asta explica, altfel nu stiu )

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-11-2012, 15:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
marilego wrote:

Empowered touch dude, te ajuta mai ales la faza cu copacul- cand ai freecastingul si arunci regrouthuri peste cei cu lifebloom pentru a le refresui.
Nu inteleg de ce nu ai in rapid rejuve(ps pe freakz e si OP ca iti punea reduce gcd pe toate spells).
Nu stiu cum ajungi sa ramai fara mana, dar conteaza si raidul in care te aflii( daca dpsul nu isi face treaba, te tin 10 minute in encounter si gafeaza intre ei luand dmg aiurea- asta explica, altfel nu stiu )

Daca aveai druizi si jucai destul de mult pe ei, ai fii stiut si tu ca Rapid Rejuv functioneaza si fara sa pui punct in acel talent -

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 23-11-2012, 17:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow wrote:

Daca aveai druizi si jucai destul de mult pe ei, ai fii stiut si tu ca Rapid Rejuv functioneaza si fara sa pui punct in acel talent -

Am 3 druids.
Am facut test acum 5 minute pe unul care e facut de pe wotlk, si unul de pe cata.
Cel facut pe cataclysm- fara talent nu primesc 0.5 reduce la rejuve gcd.
Cel facut pe wotlk- fara talent nu primesc 0.5 reduce la rejuve gcd.
Ambele teste facute la trainer
- am invatat toate talentele cu exceptia unui punct care l.am lasat liber pentru rapid rejuve
-am dat rejuve si lifebloom sa vad daca e o diferenta intre gcduri
- nu era nici o diferenta
-am pus punctul in rapid rejuve- am dat lifebloom si rejuve iar- diferenta de 0.5 gcd intre ele.
Concluzia- ori ai gasit un bug frumusel si sti sa il blochezi, ori afirmatia ta este eronata.
Iti sugerez sa faci acelas test ca poate eu "nu joc destul druid" si aduc informatii false.

0 0

Back to top
Scarcrow

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-11-2012, 19:51:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Allybetrayer wrote:
Scarcrow wrote:

Am 3 druids.
Am facut test acum 5 minute pe unul care e facut de pe wotlk, si unul de pe cata.
Cel facut pe cataclysm- fara talent nu primesc 0.5 reduce la rejuve gcd.
Cel facut pe wotlk- fara talent nu primesc 0.5 reduce la rejuve gcd.
Ambele teste facute la trainer
- am invatat toate talentele cu exceptia unui punct care l.am lasat liber pentru rapid rejuve
-am dat rejuve si lifebloom sa vad daca e o diferenta intre gcduri
- nu era nici o diferenta
-am pus punctul in rapid rejuve- am dat lifebloom si rejuve iar- diferenta de 0.5 gcd intre ele.
Concluzia- ori ai gasit un bug frumusel si sti sa il blochezi, ori afirmatia ta este eronata.
Iti sugerez sa faci acelas test ca poate eu "nu joc destul druid" si aduc informatii false.

Bugul il stiu ce ceva timp, parca a fost si postat. Cam acelasi spec ca si al meu il foloseste si Cobrel, fara acest talent ... Problema e ca eu nu am observat nicio diferenta intre specul cu si specul fara. Si naiba am jucat druid din iarna anul trecut intruna. Am vazut multi druizi care joaca fara acel punct, si sunt main char, si chiar stiu sa joace, deci nu stiu ce sa-ti spun.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 23-11-2012, 21:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scarcrow wrote:

Bugul il stiu ce ceva timp, parca a fost si postat. Cam acelasi spec ca si al meu il foloseste si Cobrel, fara acest talent ... Problema e ca eu nu am observat nicio diferenta intre specul cu si specul fara. Si naiba am jucat druid din iarna anul trecut intruna. Am vazut multi druizi care joaca fara acel punct, si sunt main char, si chiar stiu sa joace, deci nu stiu ce sa-ti spun.

Sa fie main char, eu nu am main char- asta nu e o scuza " e main char" clar stie sa joace.
Du.te la trainer da unlearn si fa cum ti.am zis si o sa vezi cum revine gcd cu punctul dupa rejuve, si cum e fara acel punct.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Cataclysm  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 18-02-2025, 08:06:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password