Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Reteta] Ciorba de perisoare
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
Author
Message
145
scipioaa
[Wicked Sick]
Status: Offline
(since 18-12-2021 07:57)
Joined: 29 Dec 2014
Posts: 10134
,
Topics: 1804
Location:
Romania
Reputation:
1608.2
Votes
: 600
Posted: 04-01-2016, 19:00:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ingrediente pentru perișoare:
500 g carne tocatã de porc
50-100 g orez
doua linguri ulei
o ceapã
un ou
o legãturã de pãtrunjel
sare
piper
o felie de pâine
Ingrediente pentru ciorbã:
un morcov
o rãdãcinã de pãtrunjel
o þelinã micã
un pãstârnac
o ceapã
un ardei
patru linguri de orez
trei litri de apã
sare ºi piper dupã gust
0.5 l borº ( sau zeamã de varzã)
150 ml suc de roºii
leuºtean
Mod de preparare:
Legumele se taie cubuleþe peste care se adaugã apã ºi se pun la fiert.
Între timp facem periºoarele. Curãþãm ceapa ºi o tãiem mãrunt. Punem carnea tocatã într-un castron peste care adãugãm ceapa, orezul ales ºi spãlat în prealabil, uleiul, oul, pãtrunjelul ºi miezul de la o felie de pâine înmuiat în apã ºi staorsã bine. Condimentãm cu sare ºi piper dupã gust ºi amestecãm pânã obþinem o compoziþie omogenã. Din aceastã compoziþie se formeazã periºoarele, de preferinþã cât mai mici.
Dupã ce legumele sunt aproape fierte se adaugã cele patru linguri de orez rãmase, apoi periºoarele ºi se potriveºte cu sare ºi borº. Se lasã sã mai fiarbã aproximativ 20 de minute, apoi se pune în ciorbã ºi sucul de roºii.Când ciorba este fiartã, adãugãm leuºtean tocat mãrunt.
Poftã Bunã!
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Gastronomy
The time now is 29-05-2024, 12:01:42
Copyright info
Based on phpBB
ro
/
com
B
Login
I forgot my password
World of Warcraft
Login for more...
Download WoW 7.3.5
Misc
eSports
Achievements
Buy reputation with votes
Reputation trades
Forum rules
Ban list
Members list
User guide (FAQ)
World of Warcraft
View details