User
Pass
2FA
 
 

[Reteta]Negresa marmorata

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy
Author Message206
Activ.

[MasterChef.]



Status: Offline
(since 10-12-2019 13:33)
Joined: 11 Aug 2009
Posts: 25249, Topics: 541
Location: London

Reputation: 2603.4
Votes: 1007

     
Post Posted: 20-12-2015, 11:13:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Ingrediente

Negresa

300 gr ciocolata amara (70% cacao)
200 gr unt la temperatura camerei
3 oua la temperatura camerei
200 gr zahar
70 gr faina
1 lingurita praf copt
1 varf cutit sare

Crema de branza

250 gr crema de branza Philadelphia
30 gr zahar
miezul de la 1/2 pastaie vanilie (sau o esenta vanilie)
1 lingura cu varf faina
1 ou

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in bain-marie (intr-o oala cu apa fierbinte se aseaza un alt vas in care se rup bucatelele de ciocolata; se amesteca din cand in cand pana ciocolata e topita).
In acest timp frecam untul pana devine spumos. Separat frecam ouale cu zahar pana compozitia devine alba si spumoasa.
Crema de branza: amestecam bine toate ingredientele pentru crema de branza
Negresa: incorporam untul in ciocolata topita. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si sarea si incorporam bine. Adaugam ouale cu zahar si amestecam pana crema devine omogena.
Tapetam o tava rotunda cu pereti detasabili de 26 cm diametru cu hartie de copt. Turnam compozitia pentru negresa in tava si nivelam.
Cu o lingura punem deasupra crema de branza pe toata suprafata negresei si cu o furculita trecem prin cele doua compozitii pana capata aspect marmorat.
Dam la cuptor la 180C pentru 30 minute.
Oprim cuptorul, deschidem usa si lasam negresa sa se raceasca in cuptor.
Trecem cu un cutit pe marginea prajiturii sa se desprinda de pe pereti si scoatem peretii detasabili. Servim rece.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Gastronomy  


The time now is 11-06-2024, 07:33:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x